MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: V Norsku je draho
#57600: - Re: Re: Re: Re: Re: V Norsku je draho
OK. Tak v čem je problém ? V Norsku stačí na začátek dobrá angličtina a základy norštiny. To snad zvládnete, ne ? Nezaměstnanost je tam nízká, tak by neměl být problém s prácí. Už jen bydlení, na začátek se třeba uskromnite a budete bydlet v domě s více lidmi. No myslím to naprosto vážně.... Také jsem byl v cizině vydělat na byt, znám to. V Česku bych to šetřil hodně let , hypotéky bych se bál.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V Norsku je draho
#57602: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: V Norsku je draho
Ja to Vazeny porovnal z zitim v Kanade jejiz obcanem jsem pres tricet let. Norsko je na tom duveryhodnym zebricku zivotni urovne na prvnim miste a to me rozcililo. Zeptateli se me jestli bych se chtel vratit do Ceska, tak moje odpoved je nikdy a to ani jako turista. Radeji bych navstivil Norsko,tam jsem jeste nebyl.
To je neuvěřitelné, kolik toho ti StBáci z ANO stihnou......
Babiš o všech mých smlouvách věděl, tvrdí na nahrávce Kleslová
Účelové kampaně proti Zemanovi, citové vydírání chlapečkem na pláži, totální farizejství. Zkušená Eva Jurinová otevřeně promlouvá, jak to dnes chodí v médiích
Za každého bolševika v ČR přijmout 10 úprchlíků.To je, myslím, rozumný kompromis.
Re: Re: Re: Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny
#57577: - Re: Re: Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny
No a co jsi tedy potom ty?
Dle předsedy TOP 09 bychom mohli integrovat mnohem více běženců, než si myslíme. „Když Německo zvládne 800 tisíc, nám by slušelo osmdesát tisíc,“ míní Schwarzenberg
Re: Re: Re: Re:
#57590: Tatíček Totakmáš Gerik Mesaryk! - Re: Re: Re:
Tak tohle je jasný případ, že když chybí argumenty, nastupuje vulgarita.
Re:
Za velkého zájmu návštěvníků i vystavovatelů si v pondělí prošel expozice Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně prezident Miloš Zeman. Zeman na konci návštěvy zkritizoval přístup k ilegálním uprchlíkům, kteří by podle jeho slov měli být vraceni tam, odkud přišli.
Re:
podle mě jsme schopni "absorbovat" klidně i 100 tisíc a nic se nestane.Nádivo!
"Bureš, Ovar, sádlo, nákyp, párky.....svíčková i husí paštika..."
Re: Re: Re: Re:
#57590: Tatíček Tomáš Gerik Mesaryk! - Re: Re: Re:
Ty nejsi pravý tatíček. To já střílel do stávkujících vykořisťovaných dělníků!
Re: Re: Re: Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny
#57577: - Re: Re: Re: Re: Neuvěřitelná drzost podřadné islámofilní hitlerovské havloidní menšiny
Takže to byl tvůj soudruh, komoušský trotle.
Re: Re: Re: Re: Re:
#57619: Tatíček Tomáš Žeryk Meseryk - Re: Re: Re: Re:
kdo by to do tebe řekl ty proruský opičáku?
Re:
To můžu potvrdit, já to vymyslel, holoto!!!
Re: Re:
#57623: Tatíček Tomáš Žeryk Meseryk - Re:
Oslav raději "mezinárodní den kojení" hňupe!
Pondělní chvilka poezie
Přišli včas (Vítězslav Nezval)
Přišli včas, jak legendární vojska z dávných kronik.
Zvítězili: Nyní sedí v hloučcích u harmonik.
Mají kouzlo ruských písní, jejich zvláštních tonik
Jejich světlé oči září nad osmahlou pletí.
Jsou tak lidští, chovajíce malé pražské děti.
Vybojovali mír a teď jej s námi světí.
Nikdy nebyla jsi Praho, krásnější, tak pestrá,
jako v dnešní den, kdy zdravíš je jak rodná,
Připíjíš si s novým věkem jako na Silvestra…
| This discussion has been closed. |
TO: 57599
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_Human_Development_Index