MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: JSEM KOMUNISTICKÝ KOKOT
#5535: - JSEM KOMUNISTICKÝ KOKOT
Krasna komunisticka KUNDA
Re:
Soudruhu Kotte, jestli říkáte hrdinství tomu, že zastřelim bezbranýho člověka který chce opustit stát a je jedno z jakého důvodu (pokud to není vrah na útěku) tak se potom nedivím, že nad vulgarismy pana prezidenta tleskáte.
Podporuji hlavu státu
Vážení spoluobčané.
Hlava státu jen podráždila českého maloměšťáka a pokrytce.
Jen tak dále pane prezidente!
Jinak nám spoluobčanům přivezl zakázky pro ČLR, aby tato zemička zmítaná hospodářskou krizí si alespoň trochu pomohla.
Uvažujte a nenechte se mylit různými periodikami a pochybnými existencemi.
Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#45: Michal - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Krásně jste do napsal, mám úplně stejně.
Hnus a ostuda!
Jeho podpora, nebo-li slizské podlézání židům a číňanům mě nebetyčně uráží, vadí a bolí! Ten šmejd si nezaslouží úřad, ni úctu!!! Pryč s tim prachsprostym, ignorantskym, sebestřednym a omezenym pseudovtipálkem! Má v hlavě akorát ty svoje bonmoty a šišky z Vysočiny! Žádná úcta k historii nebo morálce!! Zavřít do špajzu a zaházet rychlokvaškama!!!
akce ksčm
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Podporuji hlavu státu
#5557: ded - Podporuji hlavu státu
Jo, až sem přes Ukrajinu a Ficovo Slovensko přijedou spřátelené neoznačené jednotky aby tady nastavili komunistický teror s lidskou tváří o čemž jel soudruh Filip vyjednávat tento týden do Moskvy, tak víte doufám kam Vás pošle soudruh prezident.
Re: JSEM KOMUNISTICKÝ KOKOT
#5535: - JSEM KOMUNISTICKÝ KOKOT
Doufam ze tuhle svini komunistickou sedmnactyho potkam v Praze , Kokote ty kurvo komunisticka , ja si te najdu dobytku a poznas co je to Rudej teror .
Podle mého názoru ja pan Zeman samolibý, mstivý, mocichtivý kremlofilní buranský narcis, který dlá republice jen ostudu, protěžuje a trafikami (to bylo kritiky) poděluje hrstku svých příznivců a má hluboko v sobě komplex z lidí chytřejšíc než on.
Bohužel ho "národ" zvolil, i když většína jeho voličů podle meńe nehlasovala pro něho, ale priti knížeti.
Miloš Zeman je povrchní, ale nechápe to. Pokud chce mluvit anglicky, nedochází mu, že to na mezinárodní úrovni neumí a měl by si vzít překladatele. Nejlepší jak to zamaskovat je být vulgární, tím přebijete vše, ale se taky odvaříte.
Business bez podpory lidských práv je houby business. To dokáže každý.
| This discussion has been closed. |