MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Mě Miloš rozhodně nevadí a příště ho budu volit znovu! Vadí mě podobní kriplové jako ty!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the author of the petition.
Hloupá Petice
Najednou se zde všichni chovají jako největší slušnáci že ? drtivá většina našeho národa mluví jako dlaždiči a nikomu to nevadí i my občané naší republiky děláme ostudu našemu národu a ne jen Miloš Zeman. Nejsem jeho obdivovatel a nikdy nebudu,ale tahle petice je směšná a naprosto bezvýznamná. Vzpamatujme se a zametme si před vlastním prahem než začneme řešit jiné. Jaký národ takový prezident.
Re: Re: Re: Re: Re:
to není o žádné neslušnosti, je to OBVYKLÉ v NETOVÉ konverzaci, jak jsem se i já, přiučil před lety od mladších. (protože i já už mám jen "kousek" do důchodu).
takže se není třeba "čílit!" ;-)
pohodový večer; (my už se věnujeme návštěvě) a sem jsem ještě nahlédl, abych nezmeškal příp. odpověď.
takže: třeba někdy příště (a klidně AHOJ)! :-D
Bylo by od něho velice slušné, kdyby možná pro zdravotní důvody se vzdálil z vedení tohoto státu.
PedDr.Věra Turková
Re:
A že dotyční petenti nevypsali podobnou petici,
Jste jen ubožáci a MEGAPOKRYTCI
Číst si tyto komentáře, to je teda něco. Vulgarismy a sprosťárny nejhrubšího zrna pod peticí za odvolání vulgárního prezidenta... Svědčí to jen o vaší naprosté tuposti, nenávisti a pokrytectví. Sami jste sprostí jako dlaždiči a budete moralizovat? Tak to jděte vážení pěkně do prdele, nikam jinam nepatříte!
Re:
Ježišmarjá Havla. Buďme rádi, že je ten opilec pod drnem!
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.