MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Predevsim hnup vedel, ze by se jinak neuzivil. Politika byla jeho sance . Holt se svezl na vlnach revolucni euforie. Je to bezcharakterni hnusak !
Re:
Mas na mysli to ozraly prase ? Za to by meli "hazeci" dostat metal !
Re: HOVNEM PO PREZIDENTU... ZAMIRIT ... PAL ! ! !
SOUHLAS !! Plytvat vajicky, ktere mohly byt rozdany hladovejicim duchodcum bylo nezodpovedne. Po panu prezidentu meli protestujici obcane hazet :https://www.youtube.com/watch?v=nJCfD0v5nKk
Snazil jsem CESKE HOVNO prelozit do jinych jazyku obyvatelu nasi planety nakonec jsem ale nasel pomoc v YOU TUBE. Mozna ze se Vam to nekdy bude hodit, kdyz budete cizincum vypravet o nasem prezidentu.
Re:
Tak jestli znáš jména svých kolegů zemanovců- provokatérů měl bys je jít neprodleně udat.
Re: Re:
Jak bobek? Hovno jako cep bych po nem mrsknul, po krivakovi ozralym!
Re: Re: Re:
Ona ta jeho opice je veřejně profláknutá.
A ze se nam zemandrtalci zatim nevyjadrili k projevu Ozralce v listopadu 1989 na Letenske plani.
Jsem presvedceny, ze se reakce ani nedockame . Kdyz chybi argumenty, je to na ho.no, ze soudruzi ?
Re:
Tehdy se nebál říkat názory, stejně jako se nebojí říkat dnes! To, že to občas havlodrtálci nejsou schopni pochopit, není chyba prezidenta ale havlodrtálců!!! Miloš Zeman je nejlepší politik od dob MASARYKA!!!
rRe: Re:
Krajsky Vybore - snazis se pekne, ale jsi k smichu ! Otocit se nazorove o 180 stupnu , to o necem vypovida !
Bud jsem komunista, nebo antikomunista, krestan, nebo Zid. Normalni, cestny clovek nemeni nazory,
zrovna jak se mu to hodi .
To vypovida dost o charakteru naseho Prasedenta.
A co Ovcacek, uz nasel clanek pana Peroutky - Hitler je gentleman ?
JUNTA Z PRAŽSKÉ KAVÁRNY JSOU ZASRANÍ BANDEROVCI!!!
Ty Kroupo pitoma,ty jsi cely tata.
Kroupo blba. Zasranej jsi ty, snad jenom tvoje abnormalni blbost te omlouva. Nic nevis o Banderovcich kteri byli opravdu statecni bojovnici.Tebe Kroupo posrana by nepouzili ani jako rohozku na cisteni bot pred dvere do chliva protoze ze srackou jako jsi ty by si zaspinili podrazky u bot.
V Britanii bylo zvykem panske W C oznacovat napisem GENTLEMEN.
Hitler byl gentleman a Zeman je kokot.
Re: Ty Kroupo pitoma,ty jsi cely tata.
#50865: - Ty Kroupo pitoma,ty jsi cely tata.
!!!!!!!!!!!Banderovci byli vrazi!!!!!!!!!!!!!!
Kroupa, nepoti se ti prdel smrkaci?
Re: blbounové nejapní
tak, tak. rád bych viděl tváře těch vejlupků..... studentů a jejich kantorů, agresivních pražských kaváreníků.
Tváře lidí, co logiku a inteligenci nechali doma, co věří prázdným floskulím, pochybným idejím a podporují příšernou, zhoubnou, agresivní americkou vojenskou politiku.
Re: Re: blbounové nejapní
#50869: Dodo - Re: blbounové nejapní
Zazrak, Dodo nevyhynul , jeden stale zije ve stredni evrope...
POOOSLEDNI BITVA VZPLALA, DEJMEEE SE NA POCHOOD
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: blbounové nejapní
#50869: Dodo - Re: blbounové nejapní
Pokud si DODO hraje na inteligenta, vzdy to dopadne presne podle jeho ceskeho nazvu .
Delas cest svemu jmenu a treba nam vysvetlis, co znamena vyraz KAVARENIK .
Pro tebe je urcite lepsi, podporovat ruskou, neagresivni, mirovou vojenskou politiku .
Moje babicka by rekla, ze ti SPLOUCHA NA MAJAK.
Re: Re: Ty Kroupo pitoma,ty jsi cely tata.
#50867: Kroupa - Re: Ty Kroupo pitoma,ty jsi cely tata.
Kroupo, vase petice na tebe ceka ! Tady marnis cas, blbe !
| This discussion has been closed. |
Doufám, že ta výtržnická a rozvracečská pakáž se dočká trestu za to, že házeli na pana prezidenta