MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Pro Béčko..
Béčko,tohle jsem od Tebe opravdu nečekala ;-) To,že jsem placená americkou armádou,je naprosto v pořádku,protože jdeme společně proti Zemanovi.Ale myslet si,že se nechám platit kanadskou ambasádou,tak to jsi "přehnala".. Já jsem Čech,srdcař!!! Káča
Re: Chce to vice nez Jardu..
#48324: - Chce to vice nez Jardu..
Souhlas. Hokej miluji, ale jsem zena, tak moje nazory muzi vetsinou neberou. Myslim si, ze spolehat na tri hrace - Jagra, Voracka, Plekance, je mizerie. Pokud se zbytek muzstva neprobudi, nemame sanci. S Jagrem hraji kluci o generaci mladsi. Az se nauci poctive drit, jako Jarda, budeme vyhravat.
Re: Re: Re: Pro Béčko..
#48327: Káča - Re: Re: Pro Béčko..
Tak SORRY ! To bylo jen podezreni. Zitra jdeme znovu do boje. Ozralec musi z Hradu !
Krasny vecer a dobrou noc. Packo Becko.
Re: Re: Re: Re: Pro Béčko..
#48329: - Re: Re: Re: Pro Béčko..
Jo,zítra si naši kluci vybojují bronz! .. Kluci na stupně vítězů a Zeman z Hradu! Tobě,Elkovi i Péčkovi krásný večer,pa Káča.
Svině imperialistický dostali v hokeji na prdel!!! Sláva Rusku!!!
Re:
Aby ses hulibrku nepodělal, zítra ti možná přijede vůdce tak si umyj oba otvory a třeba využije tvé služby.
Re:
Kraliku, zvu te na kavu . U nas budes jako v bavlnce. Kralika na smetane nase rodina miluje. A kuze se vykupuje za 120 korun. Nase rodina se o tebe dobre postara.
Když nejste schopní zamyslet se nad sebou a jakou ostudu tomuto státu děláte už jen svou inteligencí, myslím, že jakákoliv petice, či jakékoliv vaše jiné akce nemají smysl.
Re:
To těm kreténistům - havloidům bohužel nedochází, oni si myslí, že se jim podaří zníčit i národ po tom všem, co tu provedli!!!
Re: Re:
Vulgární a hloupý zemanomilec neví kde má petici jeho vůdce, jak příznačné.
Re: Re: Re: Re: Pro Béčko..
#48329: - Re: Re: Re: Pro Béčko..
jistě až prohraje volby nebo v roce 2018 už nebude kandidovat
Re:
Největší ostudu tomuto státu dělá s. Zeman a jeho rusofilní stbácká parta. Na tom milý zemanomilče nic nezměníš!
Re: Re:
Narod nicili 40 roku bolsevici !
Pokud se ti tady nelibi, emigruj do KLDR. Tam te rozstrili protileteckym kanonem tak, ze z tebe nezustane ani mastny flek !
Stastnou cestu !
Re: Re: Re: Re: Re: Pro Béčko..
#48330: Káča - Re: Re: Re: Re: Pro Béčko..
Sklapni Kačko!
Re: Re: Re: Re:
#48343: Petr Pelech - Re: Re: Re:
A proc mam tahnout ? Ja jsem zde spokojeny. Ty kritizujes !
Doplnujici otazka - mas v hlave mozek, nebo vakuum ?
Re: Re: Re: Re:
#48343: Petr Pelech - Re: Re: Re:
Ale no tak, hulibrku zase kradeš jména.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#48347: Petr Pelech - Re: Re: Re: Re: Re:
Typicka odpoved bolsevickeho Zemandrtalce !
Cest praci, soudruhu .
Vrat se do putyky, zitra je nedele, tak se muzes vyspat z opice.
Profesor Stránenský je blb velikáneský. Jako pravičák je tupější jak opičák.
ÄŤ SI NAPÍŠE DIAGNOZU PRO SEBE, MODROZLODĚJE, HLUPANY TUPANY, LANGSÁDLOVOU, KRAĎOUSKA, TUNELDĚDKA, CHRÁPAL VON NECHÁPALA, HAVLOIDA, ZLOJEDY Z ANO I NE,ATD
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#48347: Petr Pelech - Re: Re: Re: Re: Re:
Bacha, hulibrku nerozčiluj se, trefí tě šlak a který blb nás potom bude bavit.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Pro Béčko..
#48325: - Re: Pro Béčko..
Ja krava jsem take doufal....