MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Říká co si myslí většina lidí...
#4826: Občan - Říká co si myslí většina lidí...
Občan Ovčan Ovar Vepříkovitý nám toto říká,hle ....
Re: Zeman....nejmenší zlo
#4773: - Zeman....nejmenší zlo
Naprostý souhlas
Re: Re:
Naprosto souhlasím, rozumný a moudrý člověk se nepotřebuje klanět ani západním ani východním mocnostem,vlastní pílí si najde svou cestu a těm oplzlým vepřovým sračkám se z dálky zasměje
Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
#4827: - Re: Říká co si myslí většina lidí...
To co napsal občan trochu smysl dává. To co Ty, ani trochu. Aspoň je vidět na jaký lidi tahle honba na Zemana působí
Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
#4827: - Re: Říká co si myslí většina lidí...
Potrefená husa patřičně kejhá, hle...
Mňaaauu!! Proč mě ten buran nazval ku**ou?!

Re: Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
#4833: - Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
Nedává,nedává to žádný smysl, jen to že občan je ovčan vepřového stáda včele s ožralým veleprasetem hnusem nejvyšším
Re:
No vidíte to. Vy jste zřejmě volila Karla a za toho bych se zase styděl já. Nikdy nemůžou být všichni spokojeni...
Re:
Protože narozdíl od tebe chápe věci v patřičném kontextu, brouku.
Re: Re: Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
#4836: - Re: Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
Napsal pražský kavárenský "inteligent." Amen...
Ta ovarová hlava by už měla konečně vypadnout!
Re: Re: Re: Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
#4840: - Re: Re: Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
Kavárna Slavie.amen
Re: Re: Re:
Pragmaticky přemýšlející člověk vnímající možnosti naší republiky přece ví, že poklonit se mocnostem je nutnost. Vlastní píle by MOŽNÁ přinesla výsledek, ale kdy a za jakou cenu nikdo neví. Shrnuto...kecy viz. tlučhuba Bursík
Je hezké číst tady doslova stoku vulgarit zrovna od těch, kteří za údajnou vulgaritu dští síru na Zemana. Vymknuta z kloubů, doba šílí...
Re: Re: Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
#4836: - Re: Re: Re: Říká co si myslí většina lidí...
Jako k tomu není co říct. Opět ses předvedl:D
Re: Re: Re: Re:
Žádná nutnost to není, když ty chceš tak se jim klaň až k zemi, jestli ti to přinese uspokojení a vyvrcholení chudáčku slabej co potřebuješ chránit,asi ti coby děcku nějak ubližovali,že??
| This discussion has been closed. |
Říká co si myslí většina lidí...
#1: -
Přiznám se, nevolil jsem pana Zemana, ale jeho výroky mi nevadí, nepobuřují mne, spíše si jej vážím za to že se nebojí nazvat věci pravými jmény. Většina lidí této země je znechucena tím kam se naše posunula, jaká je nálada společnosti, není zde výhled do budoucna, koncepce, zavést cokoli co by fungovalo déle než jedno volební období a mělo to hlavu a patu, je pro již 7 vládu v řadě nadlický úkol...