MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: TY MĚ DLOUHO SRÁT NEBUDEŠ
#4243: Milan Skoupý,Ostrava - TY MĚ DLOUHO SRÁT NEBUDEŠ
Tak u toho jsem se mohla potrhat smíchy! 100 bodů, pane Skoupý! :-)
Re:
Jestli bereš jako mnoho lidí tvou starší sestru, která odjela do Anglie umývat nádobí, tak to potom máš pravdu ty smrkáči..
Re: Re: Defenestrace !!! 1419,1618,2014
#4796: - Re: Defenestrace !!! 1419,1618,2014
Tobě podobný bolševníci tady kradli a učili krást celý národ přes 40 let,tohle je bohužel důsledek jemného převratu,měli vás všechny i s tebou ty rudej vypatlánku pověsit na lucerny.A souhlasím s předchozím,tebe porodila nějaká leninská běhna
Také jsem si myslel, že se Miloš Zeman snaží svou mluvou něco zamaskovat. Ale pak jsem si rozklikl poslední fotografii tohoto komentáře: http://www.rozhlas.cz/plus/nazory/_zprava/jiri-pehe-proc-mluvil-prezident-sproste--1417043 a říkám si, jestli nemá pravdu pan Pehe. Na stole sklenice s vínem, v pozadí je vidět, jak se chladí další lahev, Zeman pokuřuje...
Nevím o co vám jde. Že je Zeman kretén musí být jasné každému, kdo trochu sleduje dění. Přesto se stal prezidentem v přímé volbě.
Každý národ si zaslouží nejen vládu jakou má, ale i pezidenta. Takže asi na víc nemáme.
Proc se vzajemne urazet?
Chapu rozdilnost nazoru, ale proc se lide hned vzajemne urazeji??
Nemam rad Zemana, jelikoz se chova tak, ze bych jej pozadal aby opustil i vlakove nastupiste.
Pokud chce Zeman valcit proti rozkradani statu, tak to si zvolil velice spatne zbrane. Takovym chovanim si jeste nikdo nic nebybojoval - i kdyby mel pravdu.
Tecka...
Ale at jsme pro, ci proti, nemusime se vzajemne urazet. (Leda ze patrime do stejne kategorie jako Zeman!)
Re: Re: Defenestrace !!! 1419,1618,2014
#4796: - Re: Defenestrace !!! 1419,1618,2014
Krásný příklad oné běsnící lůzy, jak se hned ozývají,že ??
Re: Re: Re: Re: Defenestrace !!! 1419,1618,2014
#4801: - Re: Re: Re: Defenestrace !!! 1419,1618,2014
Krásný příklad té běsnící ovarové lůzy, že?? jak se hned ozývají
Už mě tahle petyce sere!!! Co si o sobě myslíte že jste něco víc?!
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Re:
#4818: - Nejdřív se nauč česky a pak piš. Dík! A moc jsem nepochopil tvůj komentář, asi nechápeš smysl hromadných petic
Re:
Děkuji Vám mnohokrát za Váš názor,konečně někdo rozumný, kdo vidí věci s nadhledem a s pochopením.Jsem též názoru, že tato země defacto nemá reprezentativního prezidenta.
A Vámi uváděný příklad e severských monarchií je více než pravdivý a poučný.
** Proč se vlastně náš malý národ musí neustále otáčet a podlézat velkým mocnostem-Německo,SSSR,USA,teď nová Ruská Říše a ke všemu ještě příšerná ČLR.
To se nedokážeme trochu něco přiučit s těch nám v mnohém bližších menších zemích???
Kdo nic nedělá, nic nezkazí => kdo se bojí, sere v síni. Zlatej Karel. Ten by si těch 5 let hezky prochrupal a nikdo by nemohl říct ani popel. To by se tady asi všem pravdaláskařům líbilo.
Jsem moc rád, že jsou v ČR normální lidi jako jste vy všichni, co jste se zaopjili do petice, Díky :)
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Defenestrace !!! 1419,1618,2014
#4798: - Re: Re: Defenestrace !!! 1419,1618,2014
ty špíno na mou matku se vyser odpade,tam se starej u tu svoji vysloužilou kurvu,smrdící potem a pachnoucí jako sto let starý hadr na podlahu