MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Páni poslanci, kdy už se pochlapíte a necháte ze zdravotních důvodů odvolat blázna Zemana!!!!!!! Nebo se tak bojíte o svá teplá místečka????
Karel Kryl: Anděl
Z rozmlácenýho kostela v krabici s kusem mýdla,
přinesl jsem si anděla, polámali mu křídla,
díval se na mě oddaně, já měl jsem trochu trému,
a vtiskl jsem mu do dlaně lahvičku od parfému...
A proto prosím věř mi, chtěl jsem ho žádat,
aby mi mezi dveřmi pomohl hádat,
co mě čeká a nemine, co mě čeká a nemine....
Ať hlídali jsme oblohu, pozorujíce ptáky,
debatujíce o bohu a hraní na vojáky,
do tváře jsem mu neviděl, pokoušel si ji schovat,
to asi ptákům záviděl, že mohou poletovat...
co mě čeká a nemine, co mě čeká a nemine....
Když novinky mi sděloval u okna do ložnice,
já křídla jsem mu ukoval z mosazný nábojnice,
a tak jsem ukul anděla, on oknem uletěl mi,
však přítel prý mi udělá novýho z tvojí helmy.....
co mě čeká a nemine, co mě čeká a nemine
Karel Kryl: Píseň neznámého vojína:
...Pomníky stavíte, prosím vás, komu.....
kašlu vám na fangle....
Karel Kryl: Demokracie:
..ti kteří kradli po léta, dnes dvojnásobně kradou, ti kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce a z těch, kdo pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce...
Zaujímáme postoje, místo abychom stáli.....
Re: Re:
Presun svuj zajem a energii na vasi petici !
Posledni podpis a diskuzni prispevek je 27.4.2015.
Snazte se vice, soudruzi !
Ale chybi lide, kteri by vyznavali vasi zvrhlou ideologii, ze ?
Jste normalnim lidem pouze k smichu !
Noční vlci v Bratislavě
Intenzivní protiruská démonizační kampaň ohledně Nočních vlků očividně selhala. Nočním vlkům se totiž v Bratislavě (tak jako i v jiných městech, kudy projížděli) dostalo vřelého přivítání. Skupina asi 30 motorkářů, mezi nimiž byli i ruští bikeři, odpoledne přejela z Česka na Slovensko. Od hraničního přechodu Břeclav/Brodské zamířili do Bratislavy. Do metropole dorazili tři členové Nočních vlků z České republiky nakonec v doprovodu asi 70 českých a slovenských motorkářů; v Bratislavě se pak sešli s dalšími čtyřmi členy klubu, kteří sem spolu s dalšími motorkáři přijeli zřejmě z Maďarska. V rámci naplánované cesty z Moskvy do Berlína u příležitosti připomínky 70. výročí konce druhé světové války zavítali Noční vlci k památníku Slavín, jehož součástí je také vojenský hřbitov s hroby 6845 vojáků Rudé armády. Tam na ně čekaly až dva tisíce lidí - vesměs prorusky orientovaných, z nichž jim mnozí tleskali a pokřikovali "Rossija, Rossija". Kromě nadšeného skandování ruské motorkáře při vstupu k památníku vítala dvojice žen v kroji po slovanském způsobu chlebem a solí, ale také domácími klobáskami. O něco dál je s karafiáty přivítaly děti oblečené v sovětských uniformách. Kolem Nočních vlků se při odjezdu z bratislavského Slavína zformovala asi dvousetčlenná kolona motorek ze Slovenska, Česka, Maďarska a Rakouska.
Příznivci Nočních vlků jsou i v samotné USA
Re: Noční vlci v Bratislavě
#47682: - Noční vlci v Bratislavě
Nic než klaka.
Zvedavec.
Muze me nekdo rict kdo to ti Nocni Vlci vlastne jsou? Cim se proslavili? Co udelali prospesneho, krome toho ze usadili sve nemite a upocene zadky na sedadlech motocyklu a vyjeli si na vejlet.
Re: Zvedavec.
Může mně někdo říci, co ta pražská kavárna vlastně dokázala? Co udělala prospěšného krom přitroublé protizemanské a protiputinské kampaně financované z USA?
Re: Re: Zvedavec.
Sklapni rusofašistický provokatére.
Král do boje táh, do veliké války a s ním do té války jel na mezku klaun.....
Král do boje táh, s tou vraždící lůzou, klaun třásl se hrůzou a odvetu kul....
Re: Re: Zvedavec.
Financovane z USA? Dukazy, jinak jsi obycejny prozemanovsky blafoun.
Guráááá, guráááá, da zdravstvujeť Sovětskij sojuz!!!!!
Naštěstí už toto neplatí, hurááááááá!!!!!!!
Veliký vůdče Putine, nech si prosím našeho dementa Zemana už navždy v Moskvě!!!!!!
Běží Putin k Táboru,
nese pytel zázvoru,
Zeman za ním pospíchá,
že mu pytel rozpíchá!!!!!
Putine, Putine,
valach ti netáhne,
rozřezej klobouk, udělej chomout,
Zeman zas potáhne....
To je legrace, jak ruští trollové nevědí, jak mají reagovat na Karla Kryla!!!!!!!
Karel Kryl je spojován s rokem 1968: Bratříčku zavírej vrátka, a další písně, Rusáci nás tehdy přijeli zachránit s tanky!!!!
Ruští trollové teď nevědí, jak mají reagovat, ruská propaganda jim asi nedala pokyny,ha, ha,!!!!!!!!
Ruští švábi, požádejte Putina, ať vám poradí, jak zkrotit ty Čechy, kteří si dělají ze všeho legraci!!!!
Malý zakomplexovaný skrček Putin bude poroučet světu???? Jenom takoví trotlové se dávali do služeb KGB!!!! U nás v Československu se podobná individua propůjčovala ke spolupráci s STB, dodnes sedí ve vysokých funkcích a podvodně si nahrabali miliardy, že ANO pane ministře financí????? Na Slovensku by si ani Babiš,ani Kleslová ani Krnáčová neškrtli,tady jsou ve vysoké politice, hrůza!!!
Re: Zvedavec.
Velice jste me zklamali soudruzi.To se nenasel ani jediny expert ceskeho jazyka ,aby me opravil muj text?
Profesor Stránský: Zemanova diagnóza? Ohrožuje sebe i stát!!!!
| This discussion has been closed. |
Takovou hnusnou vládu v čele s bláznem prezidentem naše republika ještě neměla!!!!!