MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Lze nás ještě více snížit než jsme??? Jako bílá se v ČR cítím těžce diskriminovaná ... zatímco nepřispůsobivý mají samý práva, bílý mají jen povinnosti..... Ve světě se to ví a všude se tomu diví.... Myslím, že Zeman je jen pouhý prd, který odvane.....kdežto obrácená diskriminace bude dál a dál sílit!!!!
Re: Re: Komunista, lempl, hulvát a ožrala... reprezentuje Česko.
#4465: Kdemohkrad - Re: Komunista, lempl, hulvát a ožrala... reprezentuje Česko.
Akorát že Václav Havel nás chtěl dostat z těch sraček, do kterých nás Zeman zase uvrhl ! Havel byl snílek, a věřil, že tenhle národ není jen banda bolševických sviní a flákačů, ale to se asi spletl.
Re: Re: Re: Na Hrad patří Karel!
#4488: Alena - Re: Re: Na Hrad patří Karel!
Alena na Hrad. Jediná slušná z lumpenkavárny.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Se Zemanem na věčné časy, ale ani o minutu déle.
A jeho zastánci: jděte dopr déle !
Re:
Ukažte mu v příštích volbách, zač je toho loket. Přijdťe ale k volbám nezfetovaní a srřízliví...
(jedno dopoledne to snad vydržíte...)
Obama nedávno prohlásil o premiéru židovského státu Netanjahuovi, že “Všichni víme, že Bibi Netanjahu je osina v prdeli - We all know Bibi Netanyahu is a pain in the ass. A Obamův kolega Clinton si zas nechal udělat orální sex v Oválné pracovně a tvrdil národu, že neměl s Monikou sex.
A polští politici hlásají, jak jsou hloupí, když Američanům vykouřili ču..ka, nechybí ani slova jako chuj, ku.va a další květnatá “diplomatická” mluva, zatímco náměstkyně amerického ministra zahraničí Victoria Nulandová na záznamu rozhovoru s americkým velvyslancem na Ukrajině Geoffreym Pyattem mluvila o tom, jak dosáhnout, aby USA “vyjebaly s EU”, anglicky “Fuck the EU”.......
A co na to Hůlka s Bohdalovou ??
Zajímalo by mě jak to vidí jeho volební štáb Hůlka Bohdalová Renč a ostatní .....
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Já vím, co jsem napsal, že tys to nepochopil... to mě neudivuje:-)))
Vztekal se Bočan, Stránský,Hřebejk, a nyní ten Němec to je opravdu koruna všemu. Fandím panu prezidentovi Zemanovi, těch kavárenských povalečů z Prahy co o nás rozhodují už mají většina dost jako jednostranných medií
kecy,prdy kuličky....koukejte se radši na tv :-)
Re:
Tak ta nemoc je vidět i na jeho vnějšku, nejde jen o demenci. Slovy klasika "dávám mu rok, maximálně dva " a národu chybět nebude.
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Chápeme. Vám Rusům žádná nadávka není dostatečně sprostá. Čech by se za podporu sprosťáka styděl, a proto je nám jasné, že vy Čech rozhodně nejste. Jste tu za účelem jakkoliv otravovat český vzduch, a to jediné umíte skvěle.
tady je váš soudruh :-)))))
| This discussion has been closed. |
Soudruzi, bojujte ....
https://www.youtube.com/watch?v=ARHeBxZUf6U