MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Neser mě havloidní šmejde, zasranej, zkurvenej a mentálně postíženej!
Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
#42278: - Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
A kdo se vas, komanci, prosi o nejake otevirani oci ? Nebo to ma byt soudruzska pomoc, jakou nam poskytovali Rusove ? To jsme "prozreli", ze jsme meli oci jako Hurvinek ! Dalsi Vas prispevek ani nekomentuji. Taky zvazte doucovani CJ .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Jestli je tady někdo mentálně postižený, tak jste to vy.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Seru na tebe ty kurvo smrdutá pošahaná, chce se mi stebe blejt. tosi ho rači pujdu honit k Martě.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
#42303: - Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
My už jsme prostě takový dobří lidé,že pomůžeme jiným,když vidíme že to nutně potřebují.Byli jste u voleb poblouzněni,ale snad jste již otevřeli oči a zjistili že správnou volbu za vás udělali jiní,ti rozumnější.My vám to nemáme za zlé,každý je nějaký a může se splést,příště se nenechte ovlivnit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhub
To si klidně jdi k té 60leté čarodějnici, vždyť nejspíš stejně nemáš co honit, prase debilní! A přestaň se vydávat za Asenada, debile!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
#42299: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Zajímavé že největší netáhla byli a jsou vždy radikální levičáci jako ty, soudruhu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
#42306: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Pravda, komunisti a jejich deriváty se přímo vyžívají ve vraždách a nejhorším násilí, je to taková jejich přirozená úchylka.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
#42308: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Víš,to je takové střílení od boku aby jsi se uklidnil a přitom, nemusel myslet.Snad víš že radikálové jsou na obou stranách.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
#42309: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Opět stříliš od boku.Snaž se už myslet.
#42306: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Soustredte se radeji na svoji cestinu. Treba i Vam, nejaky dobry doucujici, "otevre oci". My Vam na nejakou soudruzskou pomoc se....!
Arabela je typický, vzorově vulgární, nevzdělaný a duševně postižený volič toho na Hradě.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
#42311: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Bohužel hovořím pravdu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
#42312: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
,,a je to tady čeho jsem se bál,jak můžu po tobě chtít myslet, když nemáš čím.
Zemandrtálci,najde se mezi Vámi někdo,kdo mi pravdivě odpoví na pár otázek? .. Jaké máte vzdělání?Co děláte ve svém volném čase?Čtete?Pomáháte nezištně lidem ve svém okolí?Jaký máte vztah s matkou,synem,bratrem atd.?Ruku na srdce,lžete a pomlouváte? .. Káča
ŠKODA SLOV
Svobodne vyjadreni
tuhle peticu podporovat nebudu je to ucel na 3 svetovou valku kdyz sou lidi bl... tak sou bl.... pak tu splacou secky lidi kterejm zaplatili 1000kc jak na Majdanech CHUDACI za 1000kc bože co to je to v praci vydelate vic ale kdyz nekdo nemysli tak nemysli pak si nechte zabit deti a rodiny a pribuzne az učinite to co chcou na tehle petici tohleje MAJDANSKA PROPAGANDA Manipulativni klam!!!! pracujou pro USA teroristy
Re:
Mám vysokoškolské vzdělání.Většinu času věnuji podnikání.Čtu hodně,hlavně technicky zaměřené učení.Pomáhám lidem,věnováním části platu na dobročinné účely.S matkou,synem i bratrem naštěstí vycházím výborně, díky nim se mohu vice věnovat práci,která mne naplnuje.Zemana jsem volil jako výraznou vzdělanou osobu,která má svůj názor a počítal jsem s tím že nebude jako hračka se kterou si nebudou hrát,podle libosti a vůle jiných.
Re: ŠKODA SLOV
#42317: BEZ ROZUMU - ŠKODA SLOV
Vy už to nepijte ani ředěný!A hlavně nic neřešte a po ničem nepátrejte! Káča
Koukám soudruhu že jsi byl v sobotu na Hradě podpořít zemana když víš kolik tam platili a ještě k tomu zadarmo rozdávali zelenou kartu a čepičku.
Diky. Vyborna parodie na komunisty a zemandrtalce. Moc si Vaseho humoru vazim !!!
Re: Re:
Tak to máte špatný odhad, soudruh na Hradě pracuje výhradně dle pokynů svého řídícího orgánu který financoval jeho volební kampaň.
Re: Re: Re:
Budte rád že pracuje ,jak pracuje,v zájmu naši vlasti a lidu,Nedovedu si představit ,jak by to vypadalo, kdyby tam byl protikandidát.Ted s odstupem času už snad musíte pochopit i vy.
Jak typicky zákeřně sladké od komunistických rudých sviní, soudružská pomoc... Vy svině bolševické, už konečně táhněte někam za Moskvu, tam, kde je RÁJ!!!!!!!
Re: Re: Re: Re:
To já si to dovedu velmi dobře představit... Kdokoliv jiný, než to prase vypasené , ožralé, by vedl prezidentský úřad lépe
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
#42300: Arabela - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsou jak stenice,jsou vsude a tezko se vyhubi.
Sklapni ty smradlavá kundo a hejbni prdelý.