MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
samá kunda
jste jenom kundy a zaranci !! už se proberte píčové !! tady už není co hájit !!
Re:
A myslíš, že ten potomek kolaborantů s okupanty za II.světové je lepší? Ušišlaný, vlastní národ mu nerozumí co říká, chrápe na důležitých zasedáních, má na svědomí rovnocenné prasárny ohledně působení u koryta jako Miloš Zemák (mohli by si podat ruce). Hrabě kníže by klidně vrátilo Sudety, by Vám všem sklaplo, až by jste museli lozit před němčoury jak za Rakouska-Uherska po kolenou a říkat jim "pane".
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Tolik rodiči zaopatřených poflakovačů - studentíků tady není!!! Takže v klidu :-)
Re:
Spíš naopak, ne? Kde máš tu svoji, ty náš troubo...?:-)
Pan Zeman byl vždy samolibý, ale nyní se chová jako fosilní geront, kterému Becherovka vyleptala v mozku synapse asi jako pařížské bohémě v období Belle epoque je leptal Absinth
Prezident má hlavně reprezentovat
#3962: - národ, který jej vybral jako svého představitele doma i ve světě. Nevolila jsem ho v prvním ani druhém kole. Přesto mne reprezentuje. Jsem z jeho jednání stále smutnější - tak otevřené pohrdání lidmi a nedostatek svědomí se opravdu těžko hledá. I když na vrchol (nejen) české politické scény se bohužel dostanou jen jedinci, jimž by mohl jejich kůži hroch jenom závidět. Vyzývám k BOJKOTU pana Zemana - nekupujte známky s ním, přepínejte TV, když se tam objeví, nechoďte mu tleskat na jeho projevy... - izolujme ho jak jen to jde. A zkusme si příště před volbami přečít něco o kandidátech, poslechnout si jejich názory - a ty své si před vhozením lístku do urny udělejme sami. Ne podle toho, kdo je víc vidět, protože si zaplatil média, letáky a odborníky na sociální sítě...
Re: Re:
Já se živím sám a podepsal jsem... Že by si plácal nesmysly? Jo, ty si zemák, tak to chápu...:-)
Re: samá kunda
#4004: knizelucifer - samá kunda
Máš recht, tato republika má ve světě takovou pověst asi jako zlodějíček Venca Klausů.
Re:
Prober se, nikdo tu nezpochybňuje zvolení, ale současné chování, které je nedůstojné a považuji to za vlastizradu. To s volbami nemá nic společného.
Re:
Já nikdy nic neukrad, svině seš ty, zemanovo tupá hlavo!
Re: Re: Re:
Nech toho, každý tady v naší zemi ví, kdo byl nejvíc pojašený během voleb. Studentíci na fejsbůčku. Někteří mantáci mají nálepku na batůžku doteď. Další vlna magorů na fejsbůku se očekává během 1-2 týdnů.
Tak jsme dva, co se živí sami. Si jeden ze 3.000.000 co není oblbnutý studentík, gratuluji.
Re: MILOŠ SE NEČEKANĚ OBJEVIL NA SLOVENSKU
#4021: Milan Skoupý,Ostrava - MILOŠ SE NEČEKANĚ OBJEVIL NA SLOVENSKU
To je kníže pán velemocný sám osobně, že? Usnul po tak namáhavém výstupu.
| This discussion has been closed. |
Už se nemůžu dočkat novoročního projevu prezidenta:) Akorát nevím, na jaký den se to panu Zemanovi bude hodit.