MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
a prasata kvičí a kvičí a to je také to jediné, co mohou ... :-))))
Re: Re: Re: Re:
28 a mám slušnou práci a 2 VŠ. Ale to tobě rozhodně nehrozí.
Re: Re: Re: Re: Re:
a co děláš hovne...humanitní obor, že ty zmrde vychcaná, parchante zasrsanej
Re: BUBUBU VY KUNDY
#3919: Milan Skoupý,Ostrava - BUBUBU VY KUNDY
řadíte se zde mezi verbální prostituty těch, kteří na Vás a Vašich blízkých amorálně parazitují... je mi Vás líto...Jen díky takovým, jako jste vy mohli republiku za 25 let rozkrást a zdevastovat...jste zde jako jeden z nich nebo jako "advocatus diaboli"...
Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Re: Riman
Pane Říman napsal jste to úžasně přesně ... Chtělo by to vytesat. Je mi z toho všeho velmi smutno.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
pičo jakási, naprdeli sedět ve škole do třiceti a pak být přicucnutej ke státní kasičce, však povalíte, dacani
Re: Re: Re: Re: Re:
Úplně celé. Za to ten tvůj blábol předtím..., ten je z nějaké sbírky anekdot, ne...:-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3936: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
a lidi se diví, jak se chová hlava státu, když na každém rohu jsou chudáci podobného typu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3936: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Z prázdna hodnotnou myšlenku nevytvoříš, dutohlave:-))))
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re:
Neboj, mávátko beru... Už jsi dnes oprášil obraz modly zemáka? Šup, šup, inteligente...:-))
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: spletl jsem si místo
pane prezidente, stojíme při vás a v nejhorším, pokud tito darebáci nebudou ctít svobodné volby, tak jim natrhneme prdel .....
To co jsem slyšela mi vyrazilo dech, také se mi stane, že nejdu daleko pro nějaké to ostřejší slovo, ale jak řekl pan Špaček, když mi spadne na nohu kladivo, ani to jinak nejde (asi tak nějak to bylo). Doposud jsem si nevšimla, že by naši šílenou a arogantní hlavu státu někdo tloukl kladivem. A jak s oblibou říká, trochu inteligentní člověk pozná, kdy už není (ne , že by někdy byl) v kurzu. Je to vážně ostuda.
| This discussion has been closed. |
...
Prezident byl zvolen v přímé volbě. Můj favorit to nebyl, ale výsledky voleb ctím, protože jsem demokrat. Tato petice, jak je vidět, svobodné volby neuznává a myslí si, že hlas lůzy je směrodatnější, než to, jak se lidé ve volbách vysloví. Mimochodem, pamatujete si, že existovala i "petice za co nejpřísnější potrestání zrádkyně Milady Horákové"? Být to v dnešní době, to by bylo Kocábů, Bursíků, Krausů, Svěráků, Holubových a ostatních věčných petentů, kteří by si také přisadili...
Uznávám právo všech rozhořčených na vyjádření, taky se mi nelíbí prezidentův slovník, ale než budu podepisovat takovéto pochybné výkřiky, spíš si počkám na další prezidentské volby a tam vyjádřím svůj postoj. Dokud ještě můžu...