MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
kvík, kvík
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Naprosto souhlasím s tímto názorem, já jsem pana Zemana nevolil, ale musím konstatovat, že je pouze obrazem společnosti, kterou zastupuje a která si ho zvolila. Každý národ má vládu a prezidenta jakého si zaslouží. Šotek
pane prezidente držím palce, těch vyžírků je hrozné množství...
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
zlodějská lůza by chtěla odvolávat demokraticky zvoleného prezidenta
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#111: Milan Skoupý,Ostrava - Re: Podporuji pana prezidenta
Chudáčku !!!! :-)
Ziji jiz dlouhou dobu v NSR a uz od sam.revoluce jsem naprosty odpurce V. Klause. Ovsem co si stavajici prezident CR - M. Zeman - dovoluje nyni na politicke sfere a jak jedna navenek mimo ceskou republku povazuji za skandalni. Napr.moji kolegove v praci si ze mne casto posmesne utahuji - co ze to mame v cechach za stupidni individuum jako hlavu statu? Ptaji se mne, jestli si treba jen nedela legraci pri jeho trapnych vyrocich? I kdyz tito lide se o politiku moc nestaraji, neunikne jim chovani tohoto nabubreleho a hloupeho cloveka. Nekdy se fakt stydim byt cechem.
Vsichni lide, kteri jej volili byli predem varovani a ted by se meli stydet spolecne s touto nedustojnou antimasarykovou hlavou statu ! T. Kornfeld
něco pro vás, soudruzi ...
Re: Knížepán
pište za sebe... pokud jste ve sračkách, zamyslete se nad tím, proč tomu tak je...z vašeho blábolu jednoznačně vyplývá : apud novercam queri... stěžujete si nepravému...(volně přeloženo)
Re:
Lidi, to co se děje v našem státě už nemá obdoby, VZPAMATUJTE SE a nebojte.Každý kecá jen za zády a nikdo se neozve!!
M.Zeman je hulvát a stydím se za něj. Za největší nehoráznost nepovažuji jeho vulgarity a opilství, ale kroky v zahraniční politice. Postoj k Putinovi a Rusku a skandální výroky v Číně dělají ostudu celé České republice.
| This discussion has been closed. |