MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Jediný a neměnný!
#3719: Antikalous - Jediný a neměnný!
Škoda že né navěky, teď by si to za svůj expresivní výkon určitě zasloužil, protože šťouchl do sršního hnízda Kalousů a naštval je až k nepříčetnosti. Přesně tak, jak určitě chtěl.
Re: Pochopil jsem to dobře ovce?
#3705: David - Pochopil jsem to dobře ovce?
Nebuďte závistivý a splňte si své tajné privátní fantazie. Určitě se Vám uleví.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Jo,to my dobře víme.
A proto ho budete mít brzy i v sanatoriu.
Re: Re: Jediný a neměnný!
#3728: - Re: Jediný a neměnný!
Krasny velebnicek , ze ?
Pepíček: "Kočička, ty kundo"
Ano, Zeman mohl volit jiná slova - ale důležitá je podstata jeho sdělení, a tu asi málokdo ze zdejších kritiků vnímal, nebo spíš ani ty Hovory neslyšeli a jde jim jen o slepou kritiku. Nepřipomíná vám to dění okolo 2000 slov nebo Carty 77? Taky je téměř nikdo konkrétně neslyšel, ale když padla kosa na kámen, petice podepisovali bez uzardění! Asi se tehdy báli a dnes se cíti hrdiny, jen asi nechápou, že jednají úplně stejně. Bylo by dobré se alespoň dodatečně s Hovory seznámit - http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3241849
soudruzi, něco pro vás .....
Re:
Teda, že vás pod tou peticí ale je? Všichni jsou zde proti Zemanovi, ale jak je vidět, tak petici pro Karla nepodepsal zatím skoro nikdo, to taky o něčem svědčí.
Re: Oprava
No jo jenže vtipy s Pepíčkem jsou vždy s paní učitelkou...
Paní učitelka se ptá dětí ve třídě: "Milé děti, zdalipak víte, co je to PUSSY?"
Pepíček: "Kočička, ty kundo"
Měl by okamžitě odstoupit.Zvolme si co nejdřive slušneho človeka...Navrhuji p.ˇSvejnara
Re: Re:
To proto, že je Zeman přes všechny své chyby (byť jich není málo) pro většinu normálně uvažujících lidí pořád lepší volbou, než pologramotný kníže.
| This discussion has been closed. |

Re: Re:
#161: - Re:
Klidně budu chodit v ulicích a nabízet petici k podpisu. Pokud by někdo něco podobného pořádal, dejte mi prosím vědět na mail: [email protected], ráda se aktivně zapojím!