MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
I to je další možná varianta.V tom případě je ale krajně nebezpečné nechávat tyto jedince bez ústavní,nebo alespoň ambulantní léčby. Káča
Zeman je zrůda o tom nemám těch nejmenších pochybností. ....
Zemanův tým si nepřál, aby prezidenta obsluhovali handicapovaní. Uklízet mohli
Re:
Kde jste ten pokles vyčetl? Vypadá to spíše, že se populace dementní společně se Zemanem. CVVM mají poslední číslo na 44 % což je opravdu číslo neuvěřitelné, přitom co tento člověk "vyrábí".
Re: Zdravím LUMPENKAVÁRNU, krásný den všem slušným lidem !!!
zeman je tragedie České republiky
Je neskutečné, jak Zeman dokáže škodit naší zemi 2 roky od svého zvolení. Co nás ještě čeká v příštích letech ? Jaké hrůzy ještě uslyšíme ? A jakou škodu ještě stihne napáchat ? Zbývá otázka, zda je tak neskutečně mimo realitu či zda vědomě škodí dle pokynů Kremlu.Zeman je tragédie České republiky.
Zeman je ulhaná, škodící, přebytečná špína!
Mrzí mně to, jelikož je prezident České republiky
a naši odpovědní představitelé,
kteří by to mohli tu hrůzu zastavit to nechávají
a mnohdy ještě schvalují!
Zeman káže vodu a pije víno
Re: Re: Zdravím LUMPENKAVÁRNU, krásný den všem slušným lidem !!!
#37105: Káča - Re: Zdravím LUMPENKAVÁRNU, krásný den všem slušným lidem !!!
Kacenko, Vy jste vyraz "usadlil" opravdu neslysela ? Na Morave se hodne pouziva. Sam jsem chtel tohle sluvko, v souvislosti se Zemanem, napsat. Pa
Re: zeman je tragedie České republiky
#37106: - zeman je tragedie České republiky
Kde se da zaregistrovat pro placene psani? Taky budu psat za 150 kc na hodinu takove propagandisticke kraviny. Dekuji za info.
Re: Zeman je zrůda o tom nemám těch nejmenších pochybností. ....
#37103: - Zeman je zrůda o tom nemám těch nejmenších pochybností. ....
Ztratil jsem všechny pochybnosti - prezident je věčně ožralá troska a naprostý dement!
Re: Re: Re: Káča
To je snad nějaká havlistická nemoc!!! Proč bych odepisoval sobě, ty debile?!
Re: Re: Zeman je zrůda o tom nemám těch nejmenších pochybností. ....
#37113: - Re: Zeman je zrůda o tom nemám těch nejmenších pochybností. ....
Zeman je ostuda tohoto národa!!!
Už aby odtáhnul na Vysočinu zase!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Zdravím LUMPENKAVÁRNU, krásný den všem slušným lidem !!!
Re: Re: Re: Re: Káča
#37114: Asenad - Re: Re: Re: Káča
A proč to cpete mně,Vy blábolo? Káča
Re: Re: zeman je tragedie České republiky
#37112: - Re: zeman je tragedie České republiky
Ty jsi asi moc rozumu nepobral. Kdyz vis, ze piseme za 150 korun na hodinu, tak si snad s registraci poradis ! Pokud ne, penize Ti do ruky nepatri.
Re: Re: Re: Re: Re: Káča
#37117: Káča - Re: Re: Re: Re: Káča
Protože to téma je o tobě!!!
Svůj k svému?
Prezident Zeman bude pravidelně promlouvat z Lán i na webu Blesku
Re: Re: Zeman je zrůda o tom nemám těch nejmenších pochybností. ....
#37113: - Re: Zeman je zrůda o tom nemám těch nejmenších pochybností. ....
Je to děsivé a bohužel daleko děsivější je, že jsou lidé, kteří prohlásí, že lepší na výběr nebyl a to je pak maso. Že je Zeman superdebil, to se dá ještě vydržet, ale když ho volí váš soused a dokonce i dnes je s ním spokojen, každý den si přečte bláboly v Parlamentních listech a ani nepozastaví nad tím, že jsou to bláboly, to je dílo.
Aktuálně.cz: video: Zeman hledá své dno vkusu...jeho obludný politický batiskaf klesá do netušených hlubin, ve snaze urvat zpět svou popularitu, snaží se rozehrát ty nejtemnější struny české duše...chová se podle hesla: "Podle sebe, soudím tebe", tudíž nás má za horší, než ve skutečnosti jsme...
Zeman je hnusný a zlý opilec, jeho mozek už ani nemůže vyprodukovat něco normálního, lidského.
Ve snaze upoutat veřejnost se neštítí házet špínu na člověka, který než by vydával noviny s nacisty, tak se dobrovolně vrátil do koncentráku...
Zeman je ubožák a ostuda České republiky. Nepatří na Hrad, ale do Bohnic.
Třeba se v pivovaru báli, aby blázen Zeman postiženým něco neprovedl, proto tam směli, až když odjel :))))
Blázen snad ani nemůže hledat své dno vkusu, Zeman už je šílenec neschopný své chování korigovat, Ovčáček a ostatní soukmenovci asi mají co dělat, aby zachovali nějaké zdání, "že máme prezidenta". Jenže už nejde zastírat, že na Hradě máme pomatence.
Re: Re: zeman je tragedie České republiky
#37112: - Re: zeman je tragedie České republiky
Milá paní / pane, budete se divit, ale my, co tu přispíváme v boji proti zlu, které se dostalo podvodem na Hrad, tu píšeme všichni zadarmo. Já to osobně beru, jako svoji povinnost, bojovat proti zlu, lži a nenávisti. Hanba by mě fackovala, si za to nechávat platit. Jsem vlastenec a dvakrát dobře se mi ráno nevstává, od té doby, co se na Hradě " usádlil " prezident - hlupák " . Hezký den.
| This discussion has been closed. |
Průzkum " obliby superdebila " sice klesl z 34 % na 29 %, ale i toto číslo je alarmující a MZ můžou dát hlas opravdu jen lidé, kteří jsou duševně nemocní.