MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Pochopil jsem to dobře ovce?
Poselství kavárenských povalečů a havloidu našim dětem,je takové!
Slovo kunda se neříká,je to mravně nežádoucí,ovšem pokud budete chtít být vyznamenání Havlovou cenou,běžte do tesca,vyberte si nějakou drůbež,nejlépe krutu a narvěte si ji do přirození!po te se vydejte do kostela,začněte tam kázat o satanovi,onanovat s kříži a jako třešničku si s kamarády za souložte před uřadem vlády a cena ožraly Havla je vaše!
Re:
blbe přisátej na státním cecku a to budeš říkat zrovna ty...ty hovne, copak s Čínou neobchodují Francouzi, Němci, USA...ty parchante, ty vyžírko zasraná
Re:
Souhlasím, taky jsem ho nevolila a je mi z něj smuno a stydím se.
Re: Re: Zeman
Nesrovnávejte Havla s Klausem a Zemanem. Klaus a Zeman náleží do společné kategorie milovníků Ruska,Havel byl demokrat. jeho největší chybou bylo,že nedokázal zabránit nástupu oněch dvou dalších do politiky.
Re: Pochopil jsem to dobře ovce?
#3705: David - Pochopil jsem to dobře ovce?
Toť krása nebeská :-)))))))
U rozhovoru z Lán jsem marně přemýšlela, jak vysvětlím svým dětem, kterým pan prezident visí ve škole nad hlavou jakožto hlava státu, že ' toto' opravdu říká pan prezident, navíc střízlivý....Dcera mi na to řekla- u nás naštěstí nevisí!:)
Re: Re: Re: Zeman
Havla si tam posadili komouši a Havel je prý demokrat.... :-))))))
Re: Re: VIROZA
Souhlas , chtelo by to jeden prehlednuty schudek a k tomu trosku virozy ..
Re:
co lžeš, pusť si televizi, běž si poslechnout školáky jak se mezi sebou baví a to mají ze "západních" pořadů, je to samá píča, kurva, mrdat, zkurvenec, kokot atd. atd. co to tady zkoušíš za laciné triky :-))))
Jediný a neměnný!

Toto je ten,co tam je a bude a klidně se pražští retardi třeba poserte!
Re:
No to je opravdu tragédie, nesmíte ta "slova" vytrhávat z kontextu řečeného a budete tomu možná rozumět, když ne, je mi Vás líto. Za pravdu se musí bojovat!
Re:
tak to je názor pravdoláskařského zmetka.Prezident vám zase jednou zatal tipec a potrefené husy začaly unisomo kejhat,ale stejně je vám to kulový platné,ha,ha !!!
tak co, soudruzi moralisté, poznáváte se, vy rudí darebáci....
Máš pravdu.
Nebude respektována.Je totiž podepsána zhruba z pěti IP adres a to znamená,že to tu podepisuje zhruba 10 lidí.
| This discussion has been closed. |
ano, pan prezident Zeman je člověk na svém místě a věřím, že společně s panem Babišem tuto zemi ozdraví od všech buzeranských příživníků....příští volby vyhraje ještě s větším náskokem, vůbec o tom nepochybuji a můžete si sepsat třeba sto peticí, vyžírkové, vaše doba končí ...