MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....
#36783: Jiří Menzel - Re: Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....
Opět ukázka vulgárního a nevzdělaného profašistického zemanomilce.
Re: O totalitách a kdo války provokuje.....
#36374: - O totalitách a kdo války provokuje.....
Proč ty blbe nejsou skoro ve všech zemích světa na příklad vojáci z Číny, Brazilie, Itale, Rakouska,Anglie,Ruska, Švédska, Finska, Austrálie či Maďarska, ale jenom z USA - země, která je pojmem pro mezinárodní terorizmus??
Jsi neuvěřitelný pablb rozumu mdlého skurvený servilní posklok největších a nejkrutějších vrahů současnosti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#36226: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Podle většiny národa je to prašivý prasečí pysk, zechcaný, že ho není za co vzít...
Re: Re:
Já mám píču ty kreténe!!! To to nejsi podle jméno schopen poznat ty lumpenkavárno zkurvená?!
Re: Re:
To je ten hovězí, negramotnej pysk, který dělal za bačování Vaška blekoty na Hradě velvyslance v Rusku?
Potěš koště takovej blb...
Vždyť to bylo vždycky pako a neschopnej pablb.
To se musím podívat., co ten vágus Dobrovský asi ze svojí vodnaté makovice vypotil...
Re: O totalitách a kdo války provokuje.....
#36374: - O totalitách a kdo války provokuje.....
Jak je na Krymu po odtržení od Ukrajiny? Viz americký dokument:
Re: Re: O totalitách a kdo války provokuje.....
#36809: - Re: O totalitách a kdo války provokuje.....
A Julča Tymča se nechala slyšet:
"Udělejte z Ruska spálenou zemi..."
Re: je obrovská škoda, že tu není....
#36775: - je obrovská škoda, že tu není....
Ach není tu není, co by mně těšilo...
Odnesl si ho rohatej v rezném pytli aby už česku neškodil...
Pratele, slyseli jste "perlu", ktera opet vypadla ze sproste huby soudruha prezidenta, pri jeho vyjezdech za pracujicim lidem ? Opet "citoval" a znovu spatne ! Pripisuje vyroky lidem, kteri nikdy nic takoveho nevyslovili, ani nenapsali ! Vnucka F. Peroutky se chce branit pravni cestou. Jak dlouho bude jeste tohle monstrum s vypitym mozkem strasit na Hrade ?
Vezme-li do ruku kalkulačku superdebil....
....logicky mu vyjde superdebilita.
"„Stačí vzít do ruky kalkulačku a počítat. Já jsem to udělal a vyšlo mi, že menší zlo, zdůrazňuji menší zlo, je prolomení těžebních limitů,“ řekl Zeman.
Stejně jako mu vyšla superdebilita v době, kdy zvyšoval státní dluh tempem zdvojnásobení za 4 roky, už tehdy to byl superdebil a už tehdy to byla superdebilita.
Ruský šváb představuje pro naši zemi určité "bezpečnostní riziko"
Jak nazvat součet dvou superdebilit? Zeman s Ovčáčkem se snad trumfují, kdo větší superdebil...
"Doložil to dnes odkazem na Peroutkův článek v Přítomnosti z 22. února 1939 "Češi, Němci a židé", kde podle něj autor projevil pochopení pro německý antisemitismus, či studií v časopise Dějiny a současnost.
Pravděpodobně měl na mysli příspěvek Michala Frankla "Židé přes palubu", který se této problematice věnuje. Ani jeden z těchto článků přitom nedokládá původní tvrzení Zemana, který je podle Ovčáčka jinak obdivovatelem Peroutky."
Re: Jak nazvat součet dvou superdebilit? Zeman s Ovčáčkem se snad trumfují, kdo větší superdebil...
Superdebilita Zemana a Ovčáčka se nesčítá, ta se násobí...
"
STRÁNSKÝ: Adolescentní Ovčáček by se měl vzdělávat, nemocný Zeman mlčet"
Re: Jak nazvat součet dvou superdebilit? Zeman s Ovčáčkem se snad trumfují, kdo větší superdebil...
Prave tohle jsem mel na mysli, aniz bych to rozvadel. Inteligentni lide si zdroj informaci najdou a zemandrtalce to stejne nezajima. Jeste mala poznamka. Kdyby byla jen polovina z toho, co tvrdi Ovcacek pravda, tak mame vlastne celkem dobreho prezidenta.
Re: Re: Re:
Opět zářný případ typického vulgárního, tupého a nevzdělaného zemanovce.
Re: Re: Re:
Kde bys jí vzala, místo ní tam máš zapáchající a hnijící vřed co smrdí až sem.
Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?
#36062: - Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?
Lže soustavně sotva otevře chlebárnu!!!!!
Re: Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?
#36062: - Re: Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?
On je ztělesněním kompletní lži a licoměrnosti. Lže už jenom tím, že dejchá.
NE PRO SLUSNE DAMY A PANY
Tak me napadlo Je ten Ovcacek curacek Zemana a nebo je Zeman curacek Ovcacka?
Re: Re: Jak nazvat součet dvou superdebilit? Zeman s Ovčáčkem se snad trumfují, kdo větší superdebil
Nerozumím vám. Miloš Zeman je superdebil. Kdyby měl Ovčáček pravdu, co by se na tom změnilo?
Re: Neměl být zvolen, na Hradě nemá tento komunista co pohledávat
#36785: - Neměl být zvolen, na Hradě nemá tento komunista co pohledávat
jj otevři si okno a řvi z plna plic. Zemane odvolávám tě
Dvě děvčata z osvobozené části Debalceva vypovídají o obstřelování a životě v Debalcevu. Na otázku kdo ostřeloval Debalcevo, když Ukrajinci odcházeli, řekli: Buď tady bude Ukrajina a nebo pustá země. Dále říkají , že nemohli odjet, protože nedostali propustky z města a to ani do Artěmovska.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: *** SUPERDEBILITA ***
#36780: Dáša Veškrnová - Re: *** SUPERDEBILITA ***
Opět ukázka vulgárního a nevzdělaného zemanomilce.