MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
#31448: - Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
Teba nedonosili a v inkubátore sa ti poškodili ten nedovyvinitý mozoček, to je ten pokrok medicíny, takýto potrat tu bude potom mudrovať:-)).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
#31452: - Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
A ty, Slováku,jsi něco jako "zachráněný potrat"?
Re: Re: Proč vlastně soudruh Strelkov takto hovoří? Co jej k tomu vede?
#31351: - Re: Proč vlastně soudruh Strelkov takto hovoří? Co jej k tomu vede?
Bla, bla, bla, klasickká rusácká propaganda dle not FSB. Bravo všeználku.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
#31449: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
Pátram vo svojom slovníku po archaizmoch, a vidím v tom svojom preslove len jediný výraz, čo by Ti mohol byť, paranoidný pacient, podozrivý, a to je slovo "perepúť"... Je vidieť, že si málo sčítaný. Znamená sprievod skupinky živých tvorov:-), čeliadka, a je starší ako akýsi komunisti:-), je to starý ľudový výraz a vyskytuje sa v literatúre v jadrnom jazyku postáv už pred založením vašej KSČ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
#31453: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
Málo vynaliezavé. Zase len papagájuješ svoje nedostižné vzory:-)).
Re: Re: O KSČ a KSČM
Teď si se odkopal rudohnědý klerofašisto, už je to jasné o co ti jde, komunisty do vedení a ostatní zakázat a já pořád odkut tu tvojí rétoriku znám a ejhle vždyť takhle vyřvávala rudá zběř před rokem 89 a stejně tak kvičí i po něm.
Re: Re: O Krymu a Kosovu....
#31447: Roman Skácel - Re: O Krymu a Kosovu....
Blbe z V. cenové, to snad ani není možné, aby někdo byl tak vypatlaný, to máš z piva, nebo z pervitinu???
Aktuálně.cz: Martin Fendrych: Slabost a síla svobody na pozadí Charlie Hebdo nebo Putina....
Krásný článek.....
Re: Re: Re: Proč vlastně soudruh Strelkov takto hovoří? Co jej k tomu vede?
#31454: - Re: Re: Proč vlastně soudruh Strelkov takto hovoří? Co jej k tomu vede?
Nevedko, Ty a Tvoji fafrnkovia ste taká novodobá verzia toho čarovného Nosovovho príbehu, skôr sa podobáte na tie animované japonské zubaté potvorky nešikovne predvádzajúce ukážky bojového umenia:-).
Re: Čarnogurský: Chápem, prečo Rusko nechá zbrojiť separatistov
#31363: - Čarnogurský: Chápem, prečo Rusko nechá zbrojiť separatistov
Komunista čarnogurský je stejný dobytek jako ty, rudohnědý klerofašisto.
Echo24.cz: Levná ropa podlomila Sověty, složí teď šejkové Putina?
Puberťáci dorazili ze školy, to jsou zase bláboly, to je tedy něco.
Nebo to jsou blbové z V.cenové?
Re: Re: Čarnogurský: Chápem, prečo Rusko nechá zbrojiť separatistov
#31461: - Re: Čarnogurský: Chápem, prečo Rusko nechá zbrojiť separatistov
Čarnogurskáý aspoň nepopiera, že jeho otec bol poslanec slovenského parlamentu za Slovenského štátu a že bol ľudák, to bolo svojho času u slovenských politikov nakoniec aj celkom pochopiteľné, pretože ich k tomu mnohých priviedol český centralizmus a aj šovinizmus:-), v neposlednom rade perzekúcia na základe Zákona na ochranu republiky, ktorý mal k demokracii veľmi ďaleko. Ale zase si domov nepúšťali nepúšťali nemeckých nacistov a nefotili sa do súkromného albumu s Heydrichom:-).
Aktuálně.cz: Babiš je prototyp post-totalitního oligarchy....jako ostatní estébáci, kteří si v 90.letech nahrabali a "zázračně" zbohatli.
Jak asi zbohatl Mynář? Bude po něm chtít Zeman důkladnou prověrku majetku 20 let zpátky?????
This comment has been removed by the person who wrote it.
Chlapci, ak nezvýšite úroveň a ostane to tu ako v diskusiách na idnes, prestane ma to tu baviť, ak si ma tu chcete udržať, musíte si vstúpiť do svedomia a prekonať svoje doterajšie možnosti:-)).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
#31452: - Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
Přesně takovou ubohou reakci jsem očekával rudohnědý klerofašisto.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
#31455: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
Nepresvedcis, hlupy klerofasista miesany s komunistami.
Ciste muj nazor.
At se snazim,jak se snazim nemohu najit alespon jedno jmeno politika na kterem bychom se vsichni schodli ze je slusny clovek. Me osobne se zamlouva Sobotka,Nemcova,Belohlavek,Siklova,Marvanova a kardinal Duka.Senator Stenina je bijec ktery se me take libi.Kalousek je samozrejme borec ktery si nenecha kalet na hlavu.
Re: Re: Re: Re: Proč vlastně soudruh Strelkov takto hovoří? Co jej k tomu vede?
#31460: - Re: Re: Re: Proč vlastně soudruh Strelkov takto hovoří? Co jej k tomu vede?
Ja to stale hovorim ze si iba ubohy usoplany kokot.
Alespo tech 10 spravedlivych ???
To ze Zeman nestoji ani za zlamanou gresli to vsichni vime.Meli bychom ale podporit tech par slusnych politiku kteri se snazi veci napravit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
#31469: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak mne Milošku žaluj, ale na to ty nemáš odvahu
s tým by som ani nepočítal, to by bol mimoriadny úspech a musel by som sa zaň navrhnúť na Nobelovu cenu za medicínu:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Proč vlastně soudruh Strelkov takto hovoří? Co jej k tomu vede?
#31471: - Re: Re: Re: Re: Proč vlastně soudruh Strelkov takto hovoří? Co jej k tomu vede?
správne je usoplený, no a ten ÚD, čo máš na oboch koncoch trupu, a ani nedá nazvať tak pompézne, ako si ho nazval Ty... skôr je to len taký pišiačik
| This discussion has been closed. |
asy sem se zamyloval do Marty Semelový!!