MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Co nás čeká v roce 2015?
Neandrtálec Zeman bude popíjet slivovici, oligarchové si budou rvát další miliardy z dotací, v Babišově se bude dohlížet na korupci, hlavně, aby peníze šly tam, kam mají :)))), estébáci dostanou další vysoké funkce, Sobotka bude poslouchat Babiše,aby nepřišel o funkci..., poslanci budou skákat, jak estébáci pískají...,takže nic nového, hlavně zdraví a nohy v teple!!!!
Re: Re: Re:
Bylo to takové povídání o ničem. Rádoby vtípky od Zemana, několikrát se zeptal, jestli nepoužil sprosté slovo. Řekl bych, že rozhovor byl v duchu toho bezduchého radia.
Re: Re: Re: Re: Zeman a rozhovor
Ředitelem mediální skupiny, co vlastní F1, je M.Fleischmann, zajímavé, že?
Také se určitá skupina nechala slyšet, že pozvání Putina do Prahy bylo na základě dlouhé přípravy v rámci osvobození od fašistů.....,Zeman, že za nic nemůže....
Nepřipomíná vám to něco, kam vítr, tam plášť????
Vyhodím ho dveřmi, vleze sem oknem???? To říkal můj dědeček, a že je znal :))))
Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a rozhovor
#29904: - Re: Re: Re: Re: Zeman a rozhovor
Nevím, o majiteli radia nic nevím. Oslavy osvobození Osvětimi v ČR považuji za zhovadilost a pokud vím, tak je to již v podstatě zrušeno, neb to byl úlet. Někdo si mohl naběhnout, mohl tam být i nějaký záměr, těžko říci.
Rusko je aktuálně velmi nejistá země s ještě nejistější budoucností.
Sluníčko zachází za ty lesy
už mě na Hradě nic netěší
těšívalo, už nebude
budu popíjet na Vysočině.
Re:
Zatím nevypadá, že by se tam chystal - nanejvýš na dovču - bohužel :-(
Re: Re:
Všeho dočasu..., alkohol, cigarety, cukrovka, vražedná kombinace :)))))
Do r.2018 se toho ještě může stát, kdo ví??? Hlavně zdraví, nenechat se otrávit , nedívat se na nechutné politiky a neposlouchat ty jejich bláboly.
Krásný rok 2015!!!!!
Re: Re: Re: TY ČO STÁLE OMIEĽAŠ OBVINENIA Z PORUŠOVANIA VOLEBN=EHO PRÁVA
#29890: - Re: Re: TY ČO STÁLE OMIEĽAŠ OBVINENIA Z PORUŠOVANIA VOLEBN=EHO PRÁVA
Blaznivy Cobole. Ty nejsi hrdina "len ako anonym"? Zatim jsem si nevsimnul, ze by jsi podepisoval svoje zvratky vlastnim jmenem. Ty se neceho bojis ? Je zabavne sledovat, jak Ti anonymita druhych vadi, ale sam jednas uplne stejne. To je prave jedna z vlastnosti typickych bolseviku - obvinovat druhe z veci, ktere sami pachaji.
Re: Re: Re:
Já mám zase nadváhu, psychózu, částečný invalidní důchod a nezaměstnanost - každý máme něco :-)
Pane velebnosti! Pane velebnosti! slyšeli jste co říkal pan prezident Zeman? co zase Kelišová! no říkal sprosty slovo, o bože amen, prej kunda sem kunda tam tohle říkal a přisaham ať se propadnu do západního Německa. No tak to něco musíme rychle udělat jinak bude zachvily Kundova Republika a budou tady žit same kundisty a fašisty.
Miloši,Miloši, vábí tě Rudoši....
Přeji Zemanovi do r.2015-hodně slivovice,hodně tlačenky a salámu,hodně "živých"vysílání, ať ho hlavně nohy unesou!!!!
Re:
Už aby ho ty nohy unesly na Vysočinu a přestal strašit na Hradě :))))
Neandrtálci všech zemí, spojte se !!!!!
Pošlu pps - nejlepší nakonec :-)
Jestli máte někdo zájem, mohu vám poslat na e-mail pps ko.
Semelová blábolí
Veleba vříská
Vyvadil se přátelí
Babiš píská
Zeman se raduje,
s Putinem si připije.
Rudí švábi všech zemí, jděte do pr......!!!!!
Re: Pošlu pps - nejlepší nakonec :-)
#29917: - Pošlu pps - nejlepší nakonec :-)
Soudruh by rád e-mailovou adresu??? Jsi tak naivní nebo blbý???
Jako komunista jsem se narodil a jako komunista také umřu! Nejsem žádný převlekač kabátů!
Echo24.cz: Šlechtová: U dotací pro Babišovy firmy není střet zájmů!!!
Jak by mohl být, když má všude svoje poskoky estébáky, že?
Re: Re: Pošlu pps - nejlepší nakonec :-)
#29920: - Re: Pošlu pps - nejlepší nakonec :-)
Tak nic posílat nebudu - podělím se se svými známými a kamarády na aktuální téma, soudruhu.
Cely svet nam muze Zemana zavidet.
Ja osobne to prezidentovani Zemanovi preji. Je s nim sranda jak s prdicim pytlikem.Kluk vzdycky vyleze z necim novym,vzdycky nas nejak pobavi.A ze ma vydrz ,Hlavne aby nam vydrzel do svestek .Ten az prijede do Moskvy tak tam vypije i ten spiritus v kterym po desetileti lacili Lenina.
Chudak moje mama !!!!
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#29899: - Re:
Jo,jo, Luboš Xaver Veselý a jeho kámoš Zeman...tlačenkový mejdan :)))))