MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Jsme opravdu narod tragedu a bezduchych petic, prezidenta volime primou volbou a co jsme si zvolili to mame. Podobnymi vykriky do tmy, jakou je tato petice, akorat zesmesnujeme sebe a cely Cesky narod...
Re: Noo..
#2918: - Omluvit by se mohl to ano, je to slušnost, ale pochybuji o tom, že děti školního věku tenhle 'nestydatý' slovník neznají :D
kdyby ste se podívali všichni na sebe a pak mluvili o ostatních je to jenom člověk a vy dělate jako kdyby ste nikdy nic špatného neudělali měli by ste se nad sebou zamyslet.
Re:
Můžete s tím nesouhlasit, můžete se dokonce i rozčilovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžete dělat.
http://azcitaty.cz/citaty/jara-cimrman/#ixzz3I8cqMObm
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Moje slova :)
Nejdříve by si měl každý sáhnout do svého svědomí a uvědomit si co píše a říká:)
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Nesouhlasím s textem petice...
S uvedeným textem petice nesouhlasím, neboť ho adresát petice nepochopí, respektive mu neporozumí. Navrhuji doplnit do petice následujíc text v "mateřštině" pisatele, aby mu vše bylo jasné :"táhni do prd..., ty debi..."
Inu, máme prezidenta, který se zhlédl ve slovníku "šéfa" Pohlreicha mezi špatnými kuchaři. Měl by se vrátit do hospody.
Re: Re: Kdepak "kunda" a sprosté slovo...
#2919: - Re: Kdepak "kunda" a sprosté slovo...
Ano protože kunda je gambijsky "vesnice"
Fandím a doufám že bude alespoň trochu prospěšná !
To snad i Tonda Zápotonda byl důstojnější prezident, než tohle sprosté hovado, jinak to říct neumím!
Jsem z generace roku 95, své plnoletosti jsem dovršil až PO volbě prezidenta, tudíž jsem nemohl volit, a myslím si, že mnozí měli stejný problém jako já. Jestli se díky této petici něco stane a dokonce kdyby znovu byly nové volby, tak budu neskonale rád, protože s tímhle "prezidentem" se daleko nedostaneme, maximálně do bulvárů, když ne ve světě, tak v evropě.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: přečti jsi to pičo !
#2916: - Re: přečti jsi to pičo !
Ještě vědět jak se illumináti píší že? :D