MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Já ty seru na kurzy . Putin mě ani nikdo jiní mě neplatí. Jo ale dík, že jsi potvrdil Ukrajinskou propagandu. To je ještě lepší jak jsem si původně myslel.
Re: Re: Re: Re: Zjistit pravdu....
#29026: - Re: Re: Re: Zjistit pravdu....
Banderovský čuráku taky tě zdravím
Dneska už jsem vydělal 1 rubl, tak můžu jít spát.....tak dobrou.
Re: Re: Re:
Ty že myslíš, no tak o tom silně pochybuji, možná, že v té hlavě nemáš ani to seno :))))
Sluníčko zachází za ty lesy
už mě na Hradě nic netěší
těšívalo, už nebude
budu popíjet na Vysočině.
Stale cekam, kdy se mi ozve ten soudruh a odpovi mi, jestli uz si nasel informace, co se delo po zvoleni Gottwalda prezidentem. A jak mi to, " pekne po soudruzsku" vysvetli. A jestli uz pochopil, proc jsem prirovnal MZ ke KG. Ale cekam marne, jooo kdyz chybi argumenty, to je potom tezka vec.
Smrt Ukrajině a smrt Banderovi!!!
Agentůra TASS tvrdí, že Ameryka nikdy na měsýci nebyla!!
Tak ja si mislim, že vy tady jako, že mislitě asy spatne,no sudruh Putin rika ze mu se to nělibit,ja muset tadi visvetlovať ......
Re:
ČR existoval někdo mimi idiota a KGBáka Klause, kdo chtěl dělit Československo a kdo to byl, jmenujte ho.
Re: Re: Re:
Korektorka se zase nekde flaka, nestiha opravy.
Re:
Co tvrdí agentura nového CCCP, když je to tisková agentura sovětskovo sajůza, to skutečně nehraje žádnou roli.
ja tadu musela visvetlovať a kdyiž ja neznat tu cestynu, co ja chudacka mam tecko delat, ja musela napiť vodky a pak neco vimislela
Re: Re: Re: Re:
jj urázet to umíte. Jo kdyby jsem jak ovce byl s vámi tak nějaké chyby nebudete řešit.
Ja tet plakal jako zelva,ja nyc nevimislela ja bojiť se co my rikat sudruh Putyn,jako zeja neznala co rikat na toto petyca.....
Platí mě lahvemy vodky, rubli mi posílaj na otření mé prdele!
Re: Re: Re: Re: Re:
#29040: Asenad - Re: Re: Re: Re:
Ten slovolsed ti ještě moc nejde, ale jinak OK
Re:
No vidíš, konečně přirozený projev, nemusíš se zbytečně přetvařovat.
Ja tedka becela jako ovecka bé,bé, ja hluzu s toho ze nyc ja nevimislela, no ja hlůzou neusnout,co já rikat mylovanomu sudruhu Putynovy, bé,bé....
Re:
Já netvrdím čuráku, že nedělám chyby, ale aby jsem je dělal jako ty to je tedy nedělám.
Re: Re:
Taky by Ti neublizil kurz ceske gramatiky. Je to na zvraceni, cist takove patvary. Jinak - Slovaci dostali, po cem touzili. Chteli samostatnost, tak ji maji. A bez krveproliti.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Zjistit pravdu....
#29010: Asenad - Re: Re:
Zjistit pravdu? A jakou, tu ruskou? Tady pláčeš na špatném hrobě, ruský švábe:)