MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Je mi líto všech učitelů, kteří se snaží zachovat a vštípit mládeži morální hodnoty. Doufejme, že Vaši studenti pochopí, že vzorem jste Vy a ne prezident.
Re:
To víte, jim je milejší být okrádání než pochopit peprné slovíčko, které zapadalo do kontextu. A hlavně zde, kde se to vulgarismy jen hemží. Ale nadávat na Zemana je in.
Re: Re:
od prezidenta jste asi nikdy nic takoveho neslysel. od zadneho na svete. ale celkem trefne ho srovnavate se sepodinou, do ktere se svym chovanim vehementne tlaci ...
Měli bychom se místo zbytečných keců domluvit a jít ho na hrad vypiskat. Fakt se tam jenom krmí a když ho vyvezou ven tak dělá naši vlasti jenom ostudu. Pojdte toho 17. listopadu do ulic.
Schwarzenberg: Pád Nečase se na nás lepí jako hovno na košili
Z úst aristokrata zní sprosté slovo na rozdíl od prezidenta asi vznešeněji...
Teda ale lid vidéte to? Já myslím že zeman je obtížný hmyz kundoliz.
Né nevolil jsem ho můj prezident se jmenuje KAREL !
Zlatý pan Václav Havel budiž mu země lehká , ani pan Klaus nikdy nepronesl takové výrazy jako se opovážil Zeman.
pane prezidente bravo.....a svině kvičí a kvičí
Spisovatel a publicista Břetislav Olšer...
Katolíkovi a předsedovi konzervativní TOP 09 Karlu Schwarzenbergovi připomněl, že jeho oblíbené Pussy Riot zpívaly v kostele „hovno Boží“ a souložily na veřejnosti a nechaly se při tom natáčet a fotit.
Re: Re: Nic přece nebrání tomu, abyste ji párkrát vytiskl,
#2116: Phoebe - Re: Nic přece nebrání tomu, abyste ji párkrát vytiskl,
a co místo petice spíše udělat sbírku na nájemného vraha a jednoduše se ho zbavit? :-D
Re: Re: Re: Nic přece nebrání tomu, abyste ji párkrát vytiskl,
#2593: Ctihodný občan - Re: Re: Nic přece nebrání tomu, abyste ji párkrát vytiskl,
už je po večerníčku, tak vyčistit zuby a do hajan :-)))
Je ostuda našeho státu, a nemluvím jen o jeho vyjadřování.
Když se ptáte své ratolesti,která je od hlavy až k patě umazaná od čokolády,kdože to snědl tu velikou bonboniéru a nikomu nenechal a
následným výslechem zjistíte,že to byl nějaký cizí pán,který se k vám
vloupal a jehož identikit je kombinací Vochomůrky a G.Cloonyho,řeknete
si,že tohle snad už nikdo nepřekoná a dítě si vymyslí jakoukoli
výmluvu,jen aby nebylo odhaleno a usvědčeno.Ovšem laťka,kterou nastavil
mluvčí prezidenta,byla nastavena pekelně vysoko a pochybuji o tom,že nějaký
tvor se srůstající fontanelou toto překoná.Tvrzení,že pan prezident
užíval vulgarismy jen proto,aby upozornil na jejich používání v
politice,má asi takovou logiku,jako kdyby někoho zabil s odůvodněním,že
jsem chtěl poukázat na zlo,které ssebou taková vražda přináší.Myslím,že
je načase,aby se pan prezident vzdal svého úřadu.To by ovšem nesměl být
takový nadutec a tak nám nezbyde než se uklidňovat známou pravdou a to
totiž,že žádný strom neroste do nebe.
3. listopadu 2014
Vazeny pane prezidente Zemane,
Domnivam se, ze pouze vyjadruji nazor vsech slusnych lidi v Ceske republice, a to bez ohledu na jejich osobni politicke nazory a preference, kdyz vas timto Otevrenym Dopisem vyzyvam k okamzitemu odstoupeni z funkce prezidenta Ceske republiky.
V teto funkci jste nejverejnejsi osobou v Ceske republice, osobou nejvice sledovanou, osobou, ktera reprezentuje jakousi koncentrovanou podobu spolecenske slusnosti obcanu Ceske republiky.
Vase chovani a mluva v poslednich tydnech a dnech jsou nejen naprosto mimo jakoukoli kulturnost a tradici uradu, ktery pred Vami zastavali T.G. Masaryk a Vaclav Havel, ale take naprosto mimo jakekoli normy slusneho lidskeho chovani. Mne osobne naplnuji zdesenim a hruzou nad pomyslenim, ze prave tyto Vase osobni kvality reprezentuji obcany teto zeme, vytvareji jejich obraz v zahranici a urcuji normy a pravidla politickeho dialogu v zemi.
Odejdete-li z Vaseho uradu dobrovolne a hned, zachovate si timto krokem alespon jakousi minimalni spetku slusnosti a osobni zodpovednosti. Zalezete-li zbabele pred touto zodpovednosti do kouta, odejdete stejne, s tim pocitejte, pouze okolnosti budou odlisne: budete odejit a budete se citit jako onen povestny kul v plote.
Priklady z nedavne ceske historie jsou velmi dobre znamy.
Miro Hosek
Re: Re: Re: Nic přece nebrání tomu, abyste ji párkrát vytiskl,
#2593: Ctihodný občan - Re: Re: Nic přece nebrání tomu, abyste ji párkrát vytiskl,
a pokud tu bude někdo přísný, tak je to i na udání PČR
| This discussion has been closed. |