MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Tento slovník byl určen především občanům 4. kategorie scházejícím se převážně v jedné pražské kavírně :)
Re: Všichni zde podepsaní(kromě vyjímek) pukněte třeba zlobou...
#2424: Lord Howen - Všichni zde podepsaní(kromě vyjímek) pukněte třeba zlobou...
ať se ti zacyklí IP x-o
Je petice platná?!
Je petice platná, když vedle svého jména nezadám přesnou adresu?! Kolik lidí s mým jménem, žije ve stejném městě, jako já? Rád bych podepsal skutečnou petici za odstoupení, ale tuto? Zdá se mi jako trik na získání mnoha mailových adres.
On ví co dělá
Ještě mu budete líbat zadeček,tak jak Klausovi,a děkovat,že tady udělá pořádek.Jediný člověk který se s tím nesere,držím mu palečky vy chudáčci Kalouskovci a Kchárlovci!
Nesmyslná petice
.jpg)
Smutné je, že Schwarzenberg by ESM nejspíše podepsal taky. Alespoň se tak vyjádřil v debatě před druhým kolem voleb (viz. http://blog.v6ak.com/2013/01/zeman-vs-schwarzenberg-zadna-slava.html). Kardinální chybou bylo dopustit, aby se v druhém kole volilo právě mezi těmito dvěma kandidáty. Pak už nebylo možno dosáhnout žádného uspokojivého výsledku.
Re: Re: Všichni zde podepsaní(kromě vyjímek) pukněte třeba zlobou...
#2430: Lord DNS - Re: Všichni zde podepsaní(kromě vyjímek) pukněte třeba zlobou...
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Re: Je petice platná?!
#2431: Platná petice? - Je petice platná?!
není,ty jsi někde tady viděl platnou petici??Já ne.
Druhý z finalistů prezidentské volby by nebyl o nic lepší - potěšte se "aristokratickým" slovníkem pana Schwarzenberga
This comment has been removed by the author of the petition.
co chcete?
Každej chtěl kapitalisticky žít a komunisticky pracovat,,,,,
Tak co chcete, máte to tu.
Re: Re:
#2440: MILOŠ MŮJ PREZIDENT - Re:
To aby Vám ho nikdo neukrad?
Re: On ví co dělá
A ty seš idiot když si tohle myslíš...#2432: Zeman - On ví co dělá
Hluboce se stydím za Miloše Zemana.
Vaše pochybení se hromadí a jsou závažná. Nepracujete dobře...
| This discussion has been closed. |
Re:
#2404: -
Je to hezké, že máte jasno. Zkuste přečíst ústavu a schválně zda tam najdete jak může prezident někoho odříznout od penězovodů. Na každodenní život, tam kde se ev. krade(MUS- soud ve Švýcarsku lumpárna, Zeman vše Ok, IPB 150mld. atd, tak kdo krade), nemá žádný vliv. Co říkate na Šloufa, když kmán udělal co měl ( o jeho charakteru jiná) tak ho pán vykopl. To také hovoří o charakteru ing.Zemana. Posloužíl a pak vyhodil. Tvrdit, že nevěděl Zeman co je Šlouf zač, to je snad pod úroveň. Všechny prostředky pro dosažení cíle dobré.