MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
A proč ne? Pražský Výběr by zahrál hymnu při inauguraci.
Re: Zeman zpět do flanelky
většina národa s vyšším IQ byla po volbách v šoku. Naprosto chápu pana Svěráka i paní Čáslavskou
Re: Re: Zeman zpět do flanelky
#24128: - Re: Zeman zpět do flanelky
Já jsem v šoku doteď.
Re: Re: Václav Malý na hrad!
#24114: - Re: Václav Malý na hrad!
Jak jsem tu uz psal. Spis zdelany, nez vzdelany. A jak pracuje pro svuj lid? Ze nam dela ostudu kudy chodi, narod rozdelil na dva tabory i kdyz sliboval neco jineho? Rekl bych, ze ma svuj lid pekne na haku. Potreboval se pouze dostat na Hrad, aby si napravil komplex z jedne prohrane prezidentske volby. Nasli se, bohuzel, volici, kteri jehom lzim uverili. Vysmiva se nam vsem, jak nas prechytracil. Opravdu NAS MA NA HAKU.
Prezidentkou by mohla být paní Zagorová
Re: Re: Zeman zpět do flanelky
#24128: - Re: Zeman zpět do flanelky
V šoku byli jenom ti kteří chtěli naši krásnou vlast zaprodat. IQ s tim nemá nic společného.
A Pithard? Myslíte že by to s ním nešlo?
Re: Re: Re: Václav Malý na hrad!
#24130: - Re: Re: Václav Malý na hrad!
Ty si už ztracená existence ,nedokážeš pochopit jiné,ale to je pro vás volitele číra vlastní.
Re: MICHAL HORÁČEK NA HRAD
#24122: - MICHAL HORÁČEK NA HRAD
Jsem pro a mohli bychom navíc napsat petici: "Kdo je pro, aby byl Michael Horáček byl naším kandidátem pro příští volbu prezidenta ČR" Uvidělo by se jakou by mohl mít podporu.Otázka je načasování této petice.
Zeman dávno kašle i na své voliče
#24130: - Re: Re: Václav Malý na hrad!
Podepisuji se pod Vás, naprosto přesně napsáno, Zeman dávno kašle
i na své voliče, pouze schlamstl jejich hlasy a hotovo.. Dolhal se na Hrad a tím si
vyhojil svůj komplex.
Re: Re: Re: Zeman zpět do flanelky
#24132: - Re: Re: Zeman zpět do flanelky
Je mi to jasné, protože u voličů ruského švába dosahuje IQ nízkých hodnot.
Re:
...a to řekl pan Klimeš kde...je to psycholog a věnuje se partnerským vztahům...napište odkaz ,kde se pan Klimeš vyjádřil....
Re: Re: MICHAL HORÁČEK NA HRAD
#24135: - Re: MICHAL HORÁČEK NA HRAD
Mít takového prezidenta, páni, to by se člověku hned lépe vstávalo. Petici : Michal Horáček prezidentem " podepisuji !!!!
Re:
Petr Pithard má již 73 let, chce to mladšího kandidáta
a proč by zkoumal Zemana...věnuje se partnerským vztahům....
Re: Zeman dávno kašle i na své voliče
#24136: - Zeman dávno kašle i na své voliče
No .Havel i Klaus si z úřadu udělali prostor k zviditelnění,předváděli se jak malé děti a kašlali na lidi.Jeden se moch podělat s humanitou a druhý si myslel že je nejlepší ekonom na světě.Pouze Zemna pracuje ve prospěch lidí.
Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
#24074: Martin Z. - Re: Re: Petici by měli zrušit
Pane Martine....tady většinou píší lidé mdlého rozumu nebo provokatéři...podle mého mínění zaplaceni panem Němcem,autorem petice,nebo Bakalou a TOP 09...neuznávají slušnou diskuzi a snaží se demagogicky opakovat stejné kecy dokola a dokola...
Re: Re: Re: Re: Zeman zpět do flanelky
#24137: - Re: Re: Re: Zeman zpět do flanelky
Opět si nepochopil a to se honosíš jaké máš IQ.
http://www.parlamentnilisty.cz
Tak já vám to tedy řeknu: Dostali jsme se do prdele. V debatě o polistopadové éře došlo i na americkou bestii, mnohem horší než ruský medvěd
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
#24075: Volič - Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
...voliči...to nemyslíte vážně....Karel,který už neudrží myšlenku a ani moč ?...ale stejně by měl loutkovodiče Kalouska,že :-)
Re: Re: Zeman dávno kašle i na své voliče
#24142: - Re: Zeman dávno kašle i na své voliče
To si děláte prdel ?? Prospéch pro lidi má být jako to,
že nás táhne směr východ ??????
a další hovadiny, vždyt je to naprostý idiot , který žene Česko do záhuby !!!!!
Dejte si studenou sprchu !!!!!!!
haha....:-))))....ty jsi upad na hlavu...jak to víš...všichni normální lidé jsou rádi,že na Hradě není loutka Karel....
Re: http://www.parlamentnilisty.cz
#24146: parlamentnilisty.cz - http://www.parlamentnilisty.cz
TAK SE DO RUSKA TY CHYTRAKU ODSTEHUJ, JE TAM TED DALEKO, DALEKO HUR, NEZ ZA DOB BREZNEVA
| This discussion has been closed. |
Z Moraváků by byl třeba vhodný Vladimír Hučín.