MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
#24051: Martin Z. - Re: Re: Petici by měli zrušit
Kandidáti na prezidenta nejsou vyjmenovaná slova ani jména.
Re: Re: Petici by měli zrušit
#24050: - Re: Petici by měli zrušit
Už zase vaše oblíbené......... Nechcete vymyslet něco jiného, jste s tímhle už trapní
Radši přemýšlejte, nad kandidátem, který by byl vhodný pro tento stát jako prezident
Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
#24052: - Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
Myslel jsem, abyste jmenoval nějaké ty kandidáty
#24049: Martin Z. - Re: Re: Petici by měli zrušit
Aha, už jsem to pochopil, Vy tady nekopete za presidenta, ale za Bureše. Tak to jste nebezpečnější, než jsem si myslel.
Re:
Jeronýma Klimeše uznávám - jeho zkoumání Zemana by jistě bylo zajímavé.
#24051: Martin Z. - Re: Re: Petici by měli zrušit
Aby jste je mohli včas zdiskreditovat? To už tady bylo před posledními "demokratickými" volbami.
Re: Petici by měli zrušit
#24036: Martin Z. - Petici by měli zrušit
Vsevedouci Martinek se ozval. A uz by opet rusil a zakazoval. Petice na podporu Zemana mu zrejme nevadi. A nemaji jen jednu. Jinak, pokud mas obavy, kdo se dostane na Hrad, je to ponekud predcasna starost. Pokkud se bojis o svoji budoucnost a budoucnost deti, trpis zrejme nouzi. Obrat se na "pana" prezidenta. Treba Ti usype neco z penez ze sve predvolebni kampane. Dodnes nebyl schopen vysvetli KOLIK A OD KOHO.
#24055: - Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
Nekopu za nikoho, jen za to, aby se nejednalo bezmyšlenkovitě, aby se dostal na post prezidenta ten nejvhodnější člověk, někdo, kdo bude konečně po Klausovi a Zemanovi schopné a adekvátně zastávat tuto funkci a nedopustí rozprodáváni a rozkrádání státu!!!
#24058: - Re: Petici by měli zrušit
Jen uvažuji racionálně, pokud víte co to slovo znamená............. Silně tedy o tom pochybuji
Reflex: Babišova moc v médiích je velmi podobná ruské invazi na Ukrajinu....
#24057: - Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
Věřte mi, ze já určitě ne, jsem jen normální člověk, z malého města, který prostě uvažuje o tom, co by mohly takovéto petici způsobit a ma strach z toho, co bude po Zemanovi. Aby to totiž nebylo ještě horší.
Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
#24059: Martin Z. - Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
Vžyť přece taky půjdete k volbám, ne?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
#24063: - Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
Ano,ale jeden hlas nic nezmůže. Jsem toho názoru, ze lidi by měli poslat svého kandidáta. Kandidáta, za kterým by si opravdu stáli!!! "A ne aby vybírali z toho, co jim předloží politické strany"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
#24064: Martin Z. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
Jestli nejste provokatér (omlouvám se , ale to nemohu vědět a tady jich lítá hafo), tak s Vámi souhlasím. V opačném případě (a znovu se omlouvám) Vás posílám rovnou do prdele.
#24047: - Re: Petici by měli zrušit
Až zakladatelé petic proti Zemanovi nebudou členové a podporovatelé TOP 09, nebudou vám podsunováni jak vy říkáte imaginární vůdci
Posílejte odkaz na tuto petici svým přátelům a známým !!!!
Posílejte odkaz na tuto petici svým přátelům a známým !!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
#24065: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
Ne určitě provokatér nejsem!!! Jsem obyčejný člověk, který ma za měsíc 30 let, žije v malém městě se svou rodinou, v 3+1, toho času na PN s nádorem na páteři
Protest
PERFEKTNÍ NÁPAD!
JE POTŘEBA NAPLÁNOVAT DALŠÍ VELKÝ PROTEST ALE TŘEBA NĚKTEROU
SOBOTU TŘEBA UŽ V 10 HOD ABY MOHLI PŘIJET I LIDÉ MIMO
PRAHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Petici by měli zrušit
#24036: Martin Z. - Petici by měli zrušit
Tak ty asi budeš pěknej "šulyn"
NEKTERI BY ZVOLILI I MILOUSE JAKESE
Asi už mohl rovnou kandidovat Milous Jakes. V CR - zemi plné bolševiku - starych struktur - by nebyl bez sanci. Co si lidi od volby Zemana slibovali, zustava zahadou.
Zeman patri k zloradu Kellerovcu (Klausovcu), neni mozne, aby v tom jako tehdejsi predstavitel nejel s nimi. Zeman i Klaus dosahli vrcholu a jsou tezce financne za vodou, na ukor Cechu... Otazkou zůstava, proc tedy lidi Zemana volili ??
Re:
Vétšina jeho voličů se za to teď stydí a " rvou si za to vlasy". To ale již není nic platné, měli by se nad sebou zamyslet a příště volit s dávkou rozumu.
Komunističtí gauneři měli v roce 1990 všichni viset a dnes by byl klid !!!
#24070: - Re: Petici by měli zrušit
Protože jsem napsal názor, který by měl být kompromis mezi oběma tábory? Proto jsem " šulyn "? Na tento názor vám nemohu odpovědět jinak, než ze jste ubohý. Mimochodem, píše se šulin
Re: Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
#24054: Martin Z. - Re: Re: Re: Re: Petici by měli zrušit
Karel mohl být dobrým prezidentem, bouhužel teď sklízíme plody volby našich lehkomyslných spoluobčanů.
| This discussion has been closed. |
#24043: - Re: Petici by měli zrušit
Jmenujte