MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
A kde je vůbec náš slovenský poradce, že by ještě hledal kalkulačku?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Moc děkuji za rychlou reakci, pochopil jste správně a byl by to můj pořádný přehmat. díky díky díky.
Re: Re: Re: Re: Re: Tak to už se ruská pakáž na západ opravdu nepodívá....
#23471: - Re: Re: Re: Re: Tak to už se ruská pakáž na západ opravdu nepodívá....
Pokladník je bohužel schopen psát zvací dopisy pro soudruhy z ruské armády na dovolené, proto si polal blbečka Remka do Ruska. Absurdní?
Bohužel ani náhodou, stačí kdy promluví o tom, jak Nebureš k majetku přišel a jeho StBácích okolo a ANO se rozpadne během jediného týdne, následně padne vláda, on znovu rozpráší parlament a pak si může se mezinárodními smlouvami klidně vytírat Miloše. Jo, že mu v tom Senát zabrání? Ale kdepak, když si dopravil velmi podivnou figuru Suchánka do Ús, tak je možné už bohužel opravdu cokoliv. Velmi pravděpodobný KGBáke Remek není v Rusku jen tak pro srandu.
Je to děs.
ti co nevolili Zemana jsou Ti nejsprávnější a ostatní jim nesahají po kotníky :-)
je opravdu krásné a demokratické poslouchat, jak se odpůrci Miloše Zemana ohánějí hesly, my jsme slušní, my jsme vzdělaní a ti co volili Zemana nikoliv, hmm takové kádrování lidí, co nebyly v hlavním proudu jsme už kdysi zažili, nu což, smích mi naštěstí nikdo vzít nemůže :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to už se ruská pakáž na západ opravdu nepodívá....
#23505: - Re: Re: Re: Re: Re: Tak to už se ruská pakáž na západ opravdu nepodívá....
Jo, že budou plné ulice? Jen do prvního střílení. Že armáda a tak? Těžko říci, když už nebudeme členy EU a NATO. Snad jedině, že Rusko nebude moci lítat přes Slovensko, ale s tím se soudruzi na dovolené hlavu rozhodně lámat nebudou.
Re: ti co nevolili Zemana jsou Ti nejsprávnější a ostatní jim nesahají po kotníky :-)
#23506: - ti co nevolili Zemana jsou Ti nejsprávnější a ostatní jim nesahají po kotníky :-)
Vy se smějete tomu, že jste do pozice absolutně beztrestného dopravil komunistického zločince Miloše Zemana? Co je na takové věci k smíchu? Ta jeho banda StBáků a KGBáků kolem něj? To jak zneužívá moc? To jak nejen o této bandě, co Hrad přetvořila opět do podoby za Gottwala, nestoudně lhal během volební kampaně, což Zákon o volbě prezidenta explicitně zapovídá.
Na tom, že je opět komunistický zločinec na Hradě bohužel není opravdu nic k smíchu.
Re: ti co nevolili Zemana jsou Ti nejsprávnější a ostatní jim nesahají po kotníky :-)
#23506: - ti co nevolili Zemana jsou Ti nejsprávnější a ostatní jim nesahají po kotníky :-)
On Vám ten smích nikdo vzít ani nechce. No, možná někdo jo, ale snad se mu to nepodaří. Ono je to trochu obráceně. Ti slušní a vzdělaní Zemana nevolili a věděli proč. Protože by jejich děti o tu slušnost a vzdělání mohly přijít. Neberte si to osobně, ale spousta lidí zde zažila to kádrování, ale v opačném gardu, takže se nedivte, že jsou právě proto opatrní. Ale nezoufejte, až bude příští rok MS v ledním hokeji, tak se na 14 dní všichni zase chytneme kolem ramen a budeme kamarádi.
Ten obrázek je pěkný, tu "soudružku" vlevo jsem v TV vídával často, ale po zvolení Zemana nějak zmizela. Zkuste si vzpomenout proč. Asi díky svému "nekompromisnímu přístupu k novinařině".
Re: Re: ti co nevolili Zemana jsou Ti nejsprávnější a ostatní jim nesahají po kotníky :-)
#23510: - Re: ti co nevolili Zemana jsou Ti nejsprávnější a ostatní jim nesahají po kotníky :-)
Cožpak ta soudružka, ale mne by zajímalo, kam zmizel mlíkař.... Co to je za mladého, předčasně vyspělého chlapce....Mléko bude, smetana bude... ano Smetana a také Fibich...
Takhle nějak to bylo a nyní hrozí repete.
Re: Nazdar náckové
Jenom jeden, ale zítra to ještě nebude. Alkohol chce svůj čas. Vydržte.
Zítra v 19 hod.na nám.Jiřího z Poděbrad,sejdeme se na demonstraci za odstoupeni Zemana!!!!
Spi Zemánku,spi
zavři očka svý
Mynář bude kolébati
Ovčáček zas napájeti
Spi Zemánku spi!!!!
Lide, nebo lidi, to je jedno - nebyli - po L ne Y ale I. Nauc se cesky a pak nekam pis! Nemam rad lidi, kteri przni matersky jazyk.
Nazdar kundy
You've got a pussy,
I have a dick ah,
So what's the problem?
Let's do it quick!
Soudruzi,dobrou noc,Ovčáček už mi donesl flašku,abych hezky usnul,ještě vám povím svůj oblíbený bonmot:
"Kam se na mě hrabou,já mám triko s Abbou"!
A pod stromeček prý dostanu triko s Putinem!
Váš Miloš
NEBOJÍM SE RUSKA, ALE USA
Radši si přečtěte toto
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5188-usa-kongres-prinasi-sokujici-usneseni
Jsem rád, že pan prezident Zeman má rozum a nežene náš stát do Obamovy pr*ele. USA by už měly mírnit agresi a přestat provokovat a rozeštvávat svět. Nebýt Americké agrese, tak je klid!!!
Petice na podporu HRADNIHO OPILCE ma uz nadhernych 3091 hlasu. Gratulujeme!
kéž by...
kéž by naším panem presidentem byl pan kníže Schvartzemberk. ten jediný by se svými mornálním postoji mohl rovnat i našemu prvnímu panu presidentovi, profesoru Tomáši Gariquovi Masarikovi. a nikdy by se nedopustil žádné ostudy, jako tady pan soudruh náš současný president
Zeman s Klausem-hlásné trouby Kremlu!!!
Re: NEBOJÍM SE RUSKA, ALE USA
#23519: Martin Z. - NEBOJÍM SE RUSKA, ALE USA
Mas pravdu, Martinku. V ruske prdeli nam bude lip! To bude pohodlicko. Jak rikam - neni nad MIROVOU PRDEL. Tak at se vam tam dari!
Vánoční soutěž pro politiky:
kdo nám dříve ukáže svého mafiána!
1.cena:tryskáčem do Číny
2.cena:vládním speciálem do Ruska
3.cena: objímání stromů na Vysočině
Re: kéž by...
Když ho tak obdivujete, tak se aspoň naučte, jak se píše jeho příjmení!!!! Ale tři promile v krvi tomu asi brání, soudě podle vaší věty...... Se svými mornalnim postoji..........
A ZA MASARIKA SE BĚŽTE UŽ PROFACKOVAT!!! KDYŽ UŽ, TAK MASARYK!!!!
| This discussion has been closed. |
Ano, tato petice splnila účel a vřelé díky za ni. Uvědomění, že lidem vadí pošlapání lidských práv a mravních hodnot, hrubost a vulgarita, prospěchářství a patolízalství - vše vanoucí z Hradu, je ten nejlepší dar k nadcházejícím vánocům. Uvědomění si, že tato skupina občanů, kteří zvedli hlasy proti zlovůli, nesklouzává k urážkám, jichž se dopouští "hradní pán" a jeho přívrženci, je další povzbuzení.
Takže všichní slušní obyvatelé této země, vydržíme a uchováme si svůj "vyšší princip".
A doufejme, že vyšší princip člověčenstva nastoupí do celé naší společnosti jako závazný kodex, jímž se budeme řídit.