MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re:
Musím s tebou souhlasit nepřiklášluješ,nepomlouváš,je to tak jak píšeš.
Re: Re:
Souhlasím je to psané bez chyby,ale obávam se že tito lidé to nechtějí slyšet.
Koukám že jste provedl zevrubný rozbor své osobnosti, jen tak dál, je to zajímavé.
Předmět
POZOR!!!!
DNE 12.12.2014 ve 12h se znova sejdou na Václaváku a ve 13h se průvod odebere směr hrad!!!! Přijďte opět vystavit kartu a podpořit petici!!!
POZOR!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#22024: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Snažíš se jim velice moudře vysvětlit co a jak je ,jenom že oni slyší jenom sebe a o pokoře neví zhola nic.
Vy jste lidé kterým nejde o to najít shodu, vy potřebujete řvát, demonstrovat,nenávidět.Vy budete soustavně šlapat na hrad dokud si tam na vás nedočká mlčící většina a dostanete tam po tlamách aby ste se už vzpamatovali zmetci jedni nedobří pomateni.
Pryč s rudými vrahy !!!
SSSR - násilné kolektivizace,hladomory,stalinské čistky,etnické genocidy nejrůznějších národů v rámci velkého sojuzu = přes 30 miliónů obětí
Zdeptané země východního bloku RVHP a Varšavské smlouvy- teror,čistky,invaze vojsk,desetitisíce mrtvých.NDR 1953,Polsko 1956,Maďarsko 1956,ČSSR 1968, Ceausescova tyranie v Rumunsku a Hodžova krutovláda v Albánii,1935-39 genocidní teror stalinistů v Mongolsku
ČLR-katastrofální experimenty a kampaně Velký Skok a Kuturní revoluce = přes 80 miliónů mrtvých,okupační teror v Tibetu,Ujgursku a Vnitřním Mongolsku.
Rudí Khmerové - 1975-79 za čtyři roky hrůzovlády přes 3 miliony mrtvých.
Sovětská invaze do Afghánistánu-začátek zkázy této hrdé země
Teroristiská maoistická hnutí v Indii,Nepálu,jihovýchodní Asii,v Peru-tisíce mrtvých
Re:
Přes hubu dostaneš leda ty bolševické líné prase a nefachčenko na sociálních dávkách.
Máš štěstí že tě nemám poruce,to by sis odnášel zuby v pytlíčku.
Já se hlásím s tebou na férovku. Jsem v BBC posilovně, ul. Na Stráži, každý den od cca 14,00 hod. tak přijď sračko a uvidíme. Ring tam je a nemocnice Bulovka nedaleko, takže tě možná zachrání.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Tebe rozdělili už při porodu, to málo dobrého spláchli a sračky zůstali.
Re: Re: Re:
Já nejsem proti ,ale si piš že po první ráně jdeš k zemi.
Také velmi poučné...Poskytli jste oba hodně povedený příklad toho, jak by diskuse v žádném případě neměla probíhat.
Pěkné počteníčko-pro žáky 7.třídy ZŠ pro barevné
To je opravdu alarmující.Zatím se v česku hlásí veřejně nejméně 104.000 sexuálních úchylů.
Re:
Také velmi poučné...Poskytli jste oba hodně povedený příklad toho, jak by diskuse v žádném případě neměla probíhat.
Na tebe tačí jedna tikající Hekla nebo Katla a bud po tobě vejtaho
Svobodu Západní Sahaře !!!
Svobodu Havaji !!!!
Svobodu Sikkimu !!!!
Re:
Svobodu Hawai....no to je dobre. Stat USA,koho chces osvobozovat? Neni nikde lip nez tam,zila jsem na Kailua Kona.
Blbecku, radeji si o tom neco precti.
1893 - nezakonny puc americkych pristehovalcu proti zakonne vlade nezavisleho Havajskeho kralovstvi.
1893-98 pucisticka republika americkych plantazniku na Havaji
1898 - konecna anexe Havajskych ostrovu ze strany USA
1995- prezident Bill Clinton se omluvil za tuto anexi a puce
Hele já se nemusím vytahovat,vím na co mám a s tebou to nebude problém,křikloune.
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
radeji si precti ktera uzemi nebyla nikym anektovana,prodana,propita ci zabrana....chytroline. Take Alaska uz nepatri Rusku,myslis ze by chteli zpatky pod Putina....? Zblaznil ses? Totez Hawai. Vice Hawaianu je uz v Las Vegas,takze ten si zabiraji oni....)))))
Pan musi byt ze Zizkova. Tam jsem se narodil,kurvy komunisticky se naucil nenavidet natolik ze jsem si zaplatil letenku za Atlantik a jo to se mam frajeri.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re:
#22007: - Re: Re: Re: Re:
Na rozdíl od tebe nemám potřebu urážet.