MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Zeman má z vás radost
#2185: Zeman - Zeman má z vás radost
Nějaká takováhle petice mu stejně může bejt u prdele. Podepsaná bandou anonymnich zdegenerovaných potratů, nikdo nemůže brát ani vážně :)
Ach jo...
Kamos mi poslal odkaz na tuhle petici... Abych to nepsal znova, prepastuju sem odpoved:
Sorry, ale na tohle fakt nejsem...
Slysel jsem ten rozhovor celej - na rozdil od 90% tech protestujicich.
V tom rozhovoru padlo asi 100 mnohem podstatnejsich veci o kterych vubec nikdo nic nepise, nerika, nekomentuje.
Sice si myslim, ze vaznosti prezidentskeho uradu to rozhodne neprospelo, ze se Zeman projevil jako sprostak, ale je kolem toho naprosto neskutecne zbytecnej ale o to vetsi medialni humbuk, kterej mu naopak dava za pravdu (v tom, ze novinari jsou odpad spolecnosti, jelikoz nechapou, co je podstatne, ze to, co je nekomu odpusteno, tak jemu to otloukaj o hlavu apod...)
Re:
No, vy jste prostě ten typ voliče, co by zbaštil, i kdyby mu Zeman nakadil do talíře - což už teda bezmála udělal....
Tak dobrou chuť, užijte si ho, však ho budete mít ještě dlouho a takovýchto "zásahů", jak říkáte, udělá ještě mnoho a mnoho.
Že nám to tu ale přibejvá, co? myslíte si, že lidi, kteří to tu podepisují jsou nějaké "celebity"? nikoli, vážený, jsou to prostě jen lidé, kterým vadí hulvátství. Ale takových vy asi moc neznáte, chápu....
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ty už NETYPUJ, zdegenerovanej primitivní zemáku...:-)
Právě jsem četl, že "28 453 lidí podepsalo tuto petici. Podpisy pochazi z 21 892 ruzných IP adres." To vypadá, že Kalousek na podepisování této petice najal partu lidí, která sedí u několika počítačů a simuluje rozhořčenou veřejnost.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Mňaauu! Ale na podobně inteligentní fanoušky MZ to v pohodě stačí... Mňaauu!!
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
To už tady bylo... Číslo není určitě přesné, ale víc lidí (např. rodina) na jedné IP není problém. Prostě jsi nás chtěl informovat o své zášti ke Kalouskovi... Tak si ho narvi i se Zemanem, oba jsou ostudou téhle země a vezmi je na výlet třeba do Číny...
umění českého jazyka
Líbí se mi jak si náš pan prezident dokáže hrát se slovíčky a užívat si tím českého jazyka.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re:
Faktem je, že podpisy jsou neověřené. Tudíž si jen hovádko nebeské může myslet, že mají stejnou váhu jako hlasy dané při volbách...
Re: Ach jo...
Naprostý souhlas s textem. A též doporučuji poslechnout. Také pochybuji, že to většina zde podepisujících vůbec kdy slyšela celé. Aneb Zemanův projev jsem neslyšel, ale odsuzuji ho, protože je to teď IN, že?
Tato petice se nejspíš mine účinkem, a proto žádám pražské kavárny, aby na nějakou dobu omezily konzumaci alkoholu - třeba se zas Milda chytne a začne se chovat alespoň přibližně jako člověk......
| This discussion has been closed. |