MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
NEJVÍC FAŠISTICKÝCH OVCÍ JE V PRAZE - TO SEDÍ
Re:
Booože můj ,ty si odkud přijel,kde si získal tolik rozumu a tá matematika ti vůbec nejde.V Ostravě jsou vesměs rozumní lidé ,se divím že ti nedali po tlamě.
Re:
Váš způsob vyjadřování hovoří za vše, jistě z Vás má Nejjasnější vůdce radost. Nebýt takových jako Vy, neměl by skoro žádné voliče.
Re:
Demokrate a jemu podobni. Kdyz ctu vase diskuzni prispevky, jsem hrda na to, ze jsem, dle vasich slov, kavarenska ku.va. Aspon se nemusim stykat s lidmi ze zaplivane IV. cenove. Do kavaren chodili a chodi vetsinou slusni a inteligentni lide. Tam by Vas ani nepustili.
Re:
Zajímavé jak umíte používat fašistickou rétoriku soudruhu uctívači toho na hradě, to jste se byl učit u fašistů u putina v Moskvě.
Jak může mít Bureš a Krnáčová české občanstvī, když neumí česky?
Dříve jsem se mylně domníval, že veškeré moderní informační technologie včetně internetu vznikly jako důsledek technické vyspělosti a volného trhu svobodné euroamerické civilizace. Bohužel jsem byl nemile překvapen, když prezident Ruské federace Vladimír Putin nedávno odtajnil informaci, že internet ve skutečnosti vznikl jako nástroj propagandy americké zpravodajské služby CIA. Proto důrazně doporučuji, aby se všichni komunisté, neonacisté, rusofilové, klausovci, zemanovci, islamisté a teroristé od internetu distancovali a nadále jej nepoužívali. Děkuji.
Vladimír Iljič Putin skutečně přišel s takovou blbostí?
Už mu ze toho Kremlu máčí :-)
Re: Re:
No tak to si se vystihla co jsi a takové my tady musíme živit.
Re:
Demokrate vždyť ty jsi fašounek k pohledání, tebe musí ten Tvůj vůdce milovat. Uvidíš, když se budeš hodně snažit tak ti třeba nechá i kousek ovaru.
Pisálek "demokrat" = Jan Veleba, normalizační tajemník OV KSČ
Re:
Máte pravdu, škodí to jak jejich psychickému tak stranickému zdraví.
Re:
Když jde o informace tak ti je Putin vzorem,ale když ti to nevyhovuje tak ho hned odepíšeš.Ještě že vás je tak málo.
Re: Vladimír Iljič Putin skutečně přišel s takovou blbostí?
#21540: - Vladimír Iljič Putin skutečně přišel s takovou blbostí?
Ano, bylo to nedávno ve zprávách ČT, zdůvodňoval tím cenzuru ruského internetu.
Zdá se, že "demokrat" je také "passy"
| This discussion has been closed. |
Pro všechny ty,kteří píší,že:"Havel je ožrala,Karel je pochcánek či prdící dědek,Zeman je nejlepší prezident,Zemanovi odpůrci jsou vlastizrádci nebo svině z pražských lumpenkaváren atd. atd. atd.". Než začnete psát další příspěvek podobného typu,požádejte někoho ve svém okolí,aby Vám důkladně prohlédl hlavu.Vsadím se,že každý z Vás na ní bude mít štítek s návodem,na kterém bude napsáno:Před použitím protřepat!