MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: slepí
co to tady plácáš za nesmysly??? Zeman je ostuda národa, ožrala jeden...
Re: Re:
nejlepší bude opět si zvolit někoho kdo to tu celý rozkrade třeba Klase
Re: Re: slepí
to je vtip s Masarikem souhlasím a ten druhý to jsi upadl z jahody na znak a pořádně si se praštil do hlavičky
Re: Re: slepí
kdybys viděl všechny ty sprosťárny co ušili na lidi Havel s Klasem, tak bys chlastal taky
Asi jste spadla z višně, pokud je Zeman " ROZUMNÝ ČECH ",
tak já jsem Claudia Cardinale....
Re: Re: Re: slepí
#19004: otikfido - Re: Re: slepí
DLE SLOHU A GRAMATIKY VIDÍM TAK IQ 3
Re:
Tohle jste si na krále zločinců Klase , který to tu celý rozkradl nedovolili, protože by jste hned zmizeli z mapy.
Re: Re: Re: slepí
#19005: otikfido - Re: Re: slepí
.. Tak vy se asi znáte se Zemanem osobně, párkrát vám koupil v místní hospodě na Vysočině panáka, tak proto je ten nejlepší
když se vám příspěvky nehodí tak je mažete,aby nebylo možné zjisti ,že pro Zemana je tu daleko víc lidí než proti, kdo vás platí za tuhle lumpárnu Klaus ? Z peněz co tu rozkradl!!!!
asi tak....kdyby měl většinu Karl von Schanz, tak tam chrápal a huňal tschesky Rakušák...příbuzný od vdovy von Botzenheim...
Re: Re: Teď řešíme Zemana
Milý neznámý, pan Klaus již není prezidentem ČR, teď řešíme Miloše Zemana - nemíchejte hrušky s jabkama
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Do Prahy to mám přes 300 kilometrů a do kaváren nechodím. Přesto Miloš Zeman není mým prezidentem a stydím se za něj. Jestliže jeho názor je, že se suverénní stát má podvolit světovládným choutkám většího souseda a nemůže se rozhodovat samostatně o svém směřování, jestliže se chce učit stabilizovat společnost podle čínského vzoru a jestliže se vulgárně vyjadřuje o lidech, kteří (byť svérázným způsobem) bojují za demokracii proti autoritativnímu režimu ve své zemi, nemá co dělat na pozici hlavy demokratického státu.
Otikfido - Ty ale davas tomu cestinovi zabrat. Zkus oprasit ceskou gramatiku, mudrlante.
POSLEDNÍ ZPRÁVY
Čtěte AKTUÁLNĚ CZ. FINLANDIZACE urazila (koho jiného než) Finy.
Budeme čekat až pouráží námi zvolený prezident celý svět ?.
VĚNUJTE SE PODSTATNÝM VĚCEM. NEREAGUJTE NA PROVOKACE A SPROSTOTY. JE TO K NIČEMU. DO DIZKUSE TO NEPŘINÁŠÍ NIC NOVÉHO ANI KONSTRUKTIVNÍHO.
VYJÁDŘETE SVŮJ NÁZOR A STAČÍ. sVŮJ SOUHLAS JSTE PODPOŘILI SVÝM PODPISEM. REAKCE NA PROVOKACE JSOU ZBYTEČNÉ A NĚKTERÉ NEADEKVÁTNÍ.
Zemanovy proslovy už nebude veřejnoprávní rozhlas vysílat živě!!!
Jednině prý soukromá radia, určitě se o Zemana poperou :))))))))))
1.prosince v 18 hod. přijďte na Václavské nám., půjdeme na Hrad demonstrativně předat tuto petici za odstoupení Zemana!!!!!
Čtěte úvodní stránku-oznámení-autora této petice p.J.Němce!!!!!
Re:
Takové hloupé hlášky jsou trapné,každý přece ví,že tady nejde o prezidenta,ale o zakrývání sviňáren pánů Bakalů,Kalousků a spol....jenom idioti se chovají jako stádo zmanipulovaných užitečných idiotů...a vystavují rudé kartičky
Kurnik sopa. Podepsala jsem tuto petici, pisu diskuzni prispevky proti ozralovi, ale nikdo mne jeste nerekl, kde si mam vyzvednout dolarky. Na americke ambasade? Poradte.
debílku vrať se zpátky tam,odkud jsi vypadl při narození
Re:
zmanipulované stádo užitečných idiotů se vydá na Hrad...zpívejte chorál :"až nás půjdou miliony"
Re:
soudruhu užitečný idiote,vrať se do otvoru,kterým tě tvoje matka porodila,aby jsi dostal rozum,opustil jsi ho předčasně
| This discussion has been closed. |
#18999: otikfido - slepí
Slušní prezidenti byli pouze dva :
pan T.G. Masaryk a pan V. Havel !!!!!!!!