MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
To je vlastizrada!!!
Změna Ústavy České republiky
Čl. I
V čl. 43 ústavního zákona č. 1/1993 Sb., Ústava České republiky, ve znění ústavního
zákona č. 300/2000 Sb., odstavce 3 až 5 znějí:
„(3) Parlament vyslovuje souhlas
a) s vysláním ozbrojených sil České republiky mimo území České republiky,
b) s pobytem ozbrojených sil jiných států na území České republiky.
Je Bašta ruský agent, není Bašta ruský agent,
Re: Re: Re: Bašta je u nás vlastizrádce
#187470: bashta bastard kripl - Re: Re: Bašta je u nás vlastizrádce
blábolivý slinta a smradlavej dědek bašta se doma plazí po břiše a chčije blahem pod obrazy pekelné trojice - liliskřeta putlera, zrůdopandy pingponga a turbogeronta zbičolláha.
Re: Re:
Při druhé volbě Václava Klause lítaly kolem takové fámy, že kdyby jen polovina z toho byla pravda, nepřímo volit presidenta bychom už nikdy neměli. (Michael Žantovský)
Re:
Tomu jeho přesvědčení, že obelže kdykoli kohokoli, čišelo z očí.
A skutečně. Ty prostomyslnější obelhal, kdykoliv si zamanul. A jak daleko došel? Prostě ty lži časem tiše a nenápadně odvolal: „Jak jsem se MÝLIL..."
To je náš prezident! ✌️
Antverpy plné drog a zbraní. Gangy zabily dítě, zamést s nimi má armáda
Příslušník komunistické vojenské StB se nesmí stát prezidentem!
bašta je arcivlastizrádný kriploslinta
blábolivý slinta a smradlavej dědek bašta se doma plazí po břiše a chčije blahem pod obrazy pekelné trojice - liliskřeta putlera, zrůdopandy pingponga a turbogeronta zbičolláha.
Re:
#187485: Multikulturní obohacení
Výstavní síň EU.
Bijme pražskou kavárnu!
Kandidátem všech slušných občanů se stal pan Andrej Babiš. ✌️
Nerudová? Cha, cha, cha!
Opět se ukázalo, že všechny ty takzvané "průzkumy" jsou cinklé.
Rozvědčík Pávek nebyl řadový komunista - byl to kovaný, přesvědčený komanč, který do hlav vojáků vtloukal správnou stranickou linii a byl velmi nespokojený, že se mu to ne vždy dařilo! Svědčí o tom jeho vlastní rukou psaný životopis:
"Na gymnáziu jsem vstoupil do SSM, kde jsem se účastnil i politického vzdělávání v Leninském kroužku."
"Nejvíc dojmů ve mě zanechala měsíční cesta po Sovětském svazu, kterou jsme v roce 1978 podnikli autem na pozvání našich přátel. Byla pro mě otevřenou učebnicí v praxi a plně odpovídala mým představám o dovolené."
"Členství v KSČ mě ovlivňuje ve dvou směrech. Na jedné straně mi dává dobrý pocit, že se mohu osobně účastnit a ovlivňovat řešení společenských i pracovních problémů, na druhé straně mě motivuje k dosahování lepších výsledků než ostatní i ve vztahu ke kolektivu"
"Snažím se na svém stupni uplatňovat zásady XXX, které v současnosti hýbou společností, což u mě konkrétně znamená snižovat počet kázeňských přestupků vojáku a cestou efektivního výcviku dosahovat výtečných výsledků v bojové a politické přípravě podřízených. V této snaze jsem v uplynulé době dosáhl řady velmi dobrých výsledků a jsem tedy názoru, že v tomto směru jsem povinnosti člena KSČ plnil dobře."
"S prosazováním politiky strany proti dílčím nesprávným názorům se potýkám často při vedení politického školení vojáků....
senil bašta propadl do žumpy pekelné
blábolivý senil bašta ztroskotal se svým jedovatým slintáním a nyní si může doma do úpadu trápit své seschlé a povislé orgány pod pekelnými obrazy liliskřeta putlera, zrůdopandy pingponga a turbogeronta zbičolláha.
Prezident by měl úřadovat jinde. Protože jakýkoli pobyt plebsem voleného úředníka na Hradě je urážkou českých králů.
kgb nebo stb ??
pyšný prolhaný agrobaron nebo lampas z junty plukovníků ??
strana pomockých debilů puká vzteky nad baštózním debaklem
Re: Re: Re: Re:
foldyna už strká svůj ohavný jazyk do burešovské řiti
| This discussion has been closed. |
Warrum?
#187458: -
Herr Baschta ist falsch und auch ein Geront.