MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Nemůžu věřit tomu,že si někdo může myslet,že ta petice bude platit.Pokud se podepíšete na petiční arch a bude ověřeno,že jste např.Jan Němec,tak bude platit.Tady si lidé vypůjčí nebo vymyslí emailovou adresu a mohou podepisovat a podepisovat.Naivita některých lidí je neskutečná.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
#18614: - Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Já jsem v jejím příspěvku žádné slovo jako "jednodušší", ani žádné podobné slovo nenašla. A myslet si, že moje volba je správná, není žádné právo, které by měl někdo někomu dávat, to právo prostě každý člověk má. A ta urážlivá slova na konci, tím jste se shodil definitivně.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
#18623: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Myslím,že tady nejde o to,jestli máš 120 kilo,56 let a jsi škaredá jako noc,ale ,co se ti rodí ve tvé zmanipulované hlavince.
Re: Oprátce která nezbije....
#18608: - Oprátce která nezbije....
A co teprve výkon Vašeho mozku, to je dílo...
Počítám, že i křeček vymyslí něco více prospěšného, než Vy, zapšklý a do sebe zhroucený člověk, malinký ve svých vlastních očích a smutný pro své okolí.
Plný předsudků a zášti, závisti a zloby, pokřivený vším tím, co hltá kolem sebe až z něj vytěká na veřejnost už jen derivát toho nejhoršího, co jeho nitro generuje.
U mě fakt dobrý, žiju šťastný život, jsem obklopen po celý svůj dosavadní život lidmi, které miluju a vím jistě, že i oni mě, nemám nedostatek hmotný a považuji se za skutečně svobodného občana, který umí demokracii, kterou dostal darem, též využít, použít a žít s ní v souladu, k oboustrannému prospěchu.
Rozdíl mezi námi je tak velký, že si opravdu nemůžeme rozumět, ale já Vás mohu alespoň litovat, to ovšem všichni kolem Vás, lítost máme zdarma, že...
#18628: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Přečti si to ještě jednou a přepiš to.Asi neumíš ani číst,jak vidím.
#18614: - Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
No banány tu sice nerostou, ale jinak... Vy tady nejvíce vyřváváte o různých manipulacích, rozkrádání, překrucování dějin a o zločineckých politicích, kteří tady zdevastovali, co mohli. Takže se nedivte, že my prostí občané vám věříme a pomalu dospíváme k názoru, že zde jde zmanipulovat vše.
Podpora prezidenta
Nemyslíš,že to přesně sedí na vás.)Zlu říkate dobro.)Snažíte se zatemnit mozky nejen sobě.)Vaše sledké řeči jsou jako pělyněk.Vyvolávate zlobu,nenávist,jenom proto že máte tu svou pravdu.
Re: Re:
A když si vypůjčí něčí adresu, jak donutí toho člověka, aby svůj podpis potvrdil?
Re: Re: Oprátce která nezbije....
#18630: Roman Skácel - Re: Oprátce která nezbije....
Potrefená husa zakejhala.Jasnovidným zrakem jsi mě odhalil.Já jsem zapšklý,zhroucený a smutný,naopak ty jsi šťastný a milující.Tak proč tady už od začátku bliješ ty hloupé a nicneříkající bláboly,asi tě fakt dobře platí a ty to máš jako brigádu k důchodu.A nehraj si na filantropa,je to trapné.
#18632: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
A to jako kdo,o kom mluvíš,prostý občane ?
Re: Re: Re: Oprátce která nezbije....
#18635: - Re: Re: Oprátce která nezbije....
Vám své důvody neprozradím, budete je muset zjistit. A mé důvody přítomnosti zde logicky vyvodit. :-)
Vím ale zcela přesně, proč jsou zde lidé, jako jste Vy.
Lžiprezident by měl opustit Hrad i se svými pohůnky.
Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
#18607: Káča - Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Kde nemůže čert ,tam nastrčí káču.
Re: Re: Re: Oprátce která nezbije....
#18635: - Re: Re: Oprátce která nezbije....
On tady musí být,on je ten hlavný belzezub.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
#18636: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Bez komentáře...
Re: Re: Re:
Stačí,že člověk otevře a podepsal a pokud si vymyslím email,klikám a klikám,přečti si některé starší komentáře lidí,kteří podepsali a nechtěli a nevěděli jak podpis zrušit.Ale vždyť je to jedno,petice by měla místo na Hrad směřovat do sněmovny,odvolat prezidenta mohou poslanci,proč by se prezident sám odvolával? Všechno je to hloupé a diletantské.
#18628: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Díky!Jenže tito lidé vidí,slyší a čtou jen to,co vidět,slyšet a číst chtějí.A zbytek si domyslí.Navíc nepostřehli,že už žijeme 25 let v demokracii,a tak nám nikdo nemusí dávat právo svobodně myslet a vyjadřovat se.Hezký den,Káča.
#18639: - Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Zeman mě nikam nestrká.Káča
Re: Re: Re: Re: Oprátce která nezbije....
#18637: Roman Skácel - Re: Re: Re: Oprátce která nezbije....
Tvoje důvody jsou mi šumafuk. Říkám,že jsi jasnovidec.Bravo,odhalil jsi mě.
Stačí,že člověk otevře a podepsal
Máte asi lepší PC, než já. Moje samo příjmení a jméno negeneruje. Já ho musel ručně nabouchat z klávesnice a potom odeslat. Jo, technika uhání vpřed mílovými kroky.
#18643: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Ale to snad platí i pro ty ,kteří volili jinak než ty,ne?
#18643: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
nejsi ty náhodou Káča Zemanová - dcerunka?
Re: Re: Re: Re:
To první tvrzení není pravda - může svůj podpis odstranit To druhé - na jeden e-mail může podepsat jenom jednou. Takže kdyby chtěl někdo podvádět, musel by si pořídit několik e-mailových adres a nevím, komu by to stálo za to, když se jedná o manifestační petici, která nemá žádné právní důsledky. A eviduje se i IP počítače, odkud e-mail přichází.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Jakešovi a Husákovi pohrobci
#18617: - Re: Re: Jakešovi a Husákovi pohrobci
taky argument :o))) a taky jediný,který máš,že