MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
1.prosince v 18 hod. sraz na Václavském nám., půjde se na Hrad předat tuto petici Zemanovi, již je skoro 100.000 podpisů.
Čtěte oznámení autora této petice p.Němce!!!!
Re: Re: Post prezidenta vyžaduje zralost
#18551: - Re: Post prezidenta vyžaduje zralost
Vrať se do hrobu, Zemane
Miloš Zeman již pozici premiéra poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....
Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států.
Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....
Tedy Miloš Zeman páchal velezradu již jako premiér a i proto již měly obě komory parlamentu zasedat a pohnat Zemana před Ústavní soud.
Zemanovy výroky by mohly vést k ústavní stížnosti, říká právník Kysela
Miloš Zeman také masivně poškodil tuto zemi, neboť to byl právě on, kdo dokázal za 4 roky navýšit státní dluh a přitom nezajistit ani minimální pokles nezaměstnanosti. Naopak mu mezi lety 1998-1999 nezaměstnanost masivně narostla. Tedy kde jsou ony stovky miliard korun, z kterých zplácíme dodnes úroky? Kam se podely tyto peníze? To je skutečně Zeman-Klausova zlodějská banda všechny rozkradla?
Makroekonomické údaje ČSÚ - Miloš Zeman byl premiérem 1998-2002
|
1.prosince v 18 hod. sraz na Václavském nám., půjde se na Hrad předat tuto petici Zemanovi, již je skoro 100.000 podpisů. Čtěte oznámení autora této petice p.Němce!!!! |
Primátorkou Prahy Krnáčová-poslušný poskok estébáka Babiše!!!
Nepronesla úvodní řeč, protože ji neměla prokonzultovanou s Babišem, měla odsouhlasenou závěrečnou řeč po zvolení.
Krnáčovou dohodila Babišovi Kleslová, hlavní poskok Babiše. Tento estébák ze Slovenska, oligarcha, který v 90.letech zázračně zbohatl, když vytuneloval firmu Petrimex a další, nakoupil v Česku zemědělské podniky,výrobce biopaliv(řepka na polích),masokombináty, mlékárny,pekárny, kliniky na "výrobu dětí", média (aby mohl dobře prezentovat před volbami hnutí ANO), dosazuje do vysokých funkci další a další své poskoky a bývalé estébáky.
NE opilci Zemanovi, NE estébákovi Babišovi!!!!!!!!!!!!!
Doufám, že příště opět zvítězí Zeman, jinak nás tady tato nenávistná, štvavá, pravdoláskářská žumpa zatáhne do III. světové války. Ale vážení, doufám, že všichni tady, kteří podporujete nacistickou Ukrajinou s prezidentem oligarchou v čele , tak že tam pošlete své syny do první linie, aby tahali střeva po zemi. Z naší rodiny tam nikdo bojovat nepůjde.
Zeman na sebe nevezme nikdy ani minimum zodpovědnosti
Zeman na sebe nevezme nikdy ani minimum zodpovědnosti, když tehdy zakopl
ožralý, jak carský důstojník, o ten koberec, svedl to na nebohého psa. Za to,
jakého máme prezidenta, jsou zodpovědní jen a jen jeho voliči !!!!!!!
Jeho voliči by NA SOBĚ MĚLI NEODKLADNĚ PRACOVAT A ZMĚNIT SVOJE MYŠLENÍ ,
(když zrovna tato kategorie lidí to bude chápat asi velmi těžce),
aby se příště už neopakoval takový obrovský národní průšvih !!!!!!
Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Nadpoloviční většina volila Zemana. Za předpokladu nezmanipulovaných voleb je to neoddiskutovatelné. Já jsem od dob voleb pracovně a soukromě sjezdil tuto zemi nesčíslněkrát a při té příležitosti jsem si udělal takový malý průzkum (a rozhodně jsem nebyl sám). Oslovil jsem nenápadně a pod různými záminkami "reprezentativní vzorek" z okruhu mých známých, méně známých a i poměrně neznámých a výsledek byl šokující. Ani jeden ho nevolil. Z toho mi vyplývá, že mi nadpoloviční většina "respondentů" lhala. Proč? Stydí se za to? A proč se stydí? A to řada dotazů proběhla těsně po volbách, kdy se ještě natvrdo nerozjel. Zajímalo by mne, kolik z těch, kteří tady hrdinně pod různými nicky bojují za svůj idol, by toto dokázali i tváří v tvář. Výsledek je asi jasný. Takže mne zde výroky jeho hrdinných zastánců rozhodně nemohou vyvést z rovnováhy.
A bordel v Evropě amíci dělat nemusí. Zbytečná práce.
Zdeněk Fík
Praha (to zas bude křiku)
Re:
Re:
Tesim se, az pristi prezidentskou volbu vyhraje opet Milos Zeman. Doufam, ze na slavnostni akt , slozeni prezidentskeho slibu, dostane propustku z lecebny v Bohnicich.
Šli k volbám zdrogovaní, podnapilí ?
#18588: Zdeněk Fík - Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Tak to je zajímavá úvaha... Máme v tomto naprosto stejnou zkušenost... Nepoznám nikoho, kdo ho Zemana volil.... Jak je to možné ? 2,7 mil. lidí.. Nikdo to nechce nejspíš přiznat.. Lidi se za to stydí, že ho vololi ?... Tak proč ho tam sakra do té urny házeli ?? .. Šli k volbám zdrogovaní, podnapilí ? .. Nevěděli, co dělají ?...
Re:
Nenechte si zatemnit oči lží, pak přehlédnete pravdu...
Vy máte evidentně od Zemana zatemníno
Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
#18588: Zdeněk Fík - Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Víte, proč s k tomu někdo nepřizná, protože by ho pravdoláskářská sekta ušlapala nenávistí, protože opět žijeme v totalitě, opět jen ten jediný názor je ten pravý a kdo má jiný, ten musí být popliván a dehonestován. Opět je slyšet uřvaná fanatická menšina, a většina mlčí, nepřipomíná Vám to něco? Mně ano, dobu před rokem 89, ale bohužel tupé stádo to ještě nevidí.
Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Re:
Nenechte si zatemnit oči lží, pak přehlédnete pravdu...
#18594: - Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
.. ano žijeme ve skryté totalite a to hlavně a pžedevčím díky Zemanovi
Re: Zeman na sebe nevezme nikdy ani minimum zodpovědnosti
#18586: - Zeman na sebe nevezme nikdy ani minimum zodpovědnosti
Jeho voliči by NA SOBĚ MĚLI NEODKLADNĚ PRACOVAT A ZMĚNIT SVOJE MYŠLENÍ , tedy jo, to je věta jak z komunistické příručky. Co s těmi voliči uděláte, když své myšlení nezmění, zavřete, pověsíte??? Chováte se stejně totalitně jako komouši v padesátých létech.
#18594: - Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem
Co jste to , pane Bože, vyplodil / a za nesmysl ?
Mezi časné příznaky demence, patří:
- zapomínání, zakládání věcí
- obtížné rozhodování
- ztížená komunikace s postiženým (nelze se s ním jednoduše domluvit)
- problémy s orientací v čase i v prostoru (bloudění na důvěrně známých místech)
- popírání vlastních problémů (s pamětí, orientací)
- změny chování – vztahovačnost, podezíravost, agresivita
- změny nálad – deprese, úzkosti, ztráta zájmů o koníčky
- změny osobnosti – sobeckost, egocentrismus
Zkuste se nas to podívat lidsky, pan Zeman není nadčlověk, vždyť to může být nemocný pán. Zcela vážně by se mělo vyjádřit lékařské koncilium, zda je zdravý a schopný vykonávat důstojně a dle Ústavy ČR úřad
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re:
#18539: - Re: Re: Re: Re:
Putin hrozba je, jen jeho přátelé, obdivovatelé a vlísatelé (pan Zeman) tvrdí, že ne! Nebo že byste mu dal třeba Slezsko (nebo Moravu...) abychom se ho nemuseli bát?
Náš národ to má zkrátka v sobě zakořeněné, naše poseroutkovství asi jen tak nepřekonáme. Místo abychom jasně vyjádřili, že okupace (Krym, východní Ukrajina) je porušení mezinárodního práva, tak budeme pochlebovat a říkat, že agresor není agresorem.
Gratuluji Vám, soudruzi