MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Popularita Pyjátů podle nejnovějších průzkumů klesá a to je dobře protože lidi tyhle ultralevičácké svině už prokoukli. Pyjáti vy ty volby nevyhrajete vyhraje je Babiš a vás pošlem do Afriky za vašimi kamarády migranty vy dementi muhehehe . ..
Re:
Kdyby jsi to napsal v azbuce, mohlo by to být o to zajímavější Kadle.
Už jsem viděl spoustu blbejch politiků....
Ale ta sestava do letošních voleb je suverénně nejslabomyslnější.
Korupce!
Bývalý poslanec Dominik Feri stihl od začátku letošního roku do konce květnu nakoupit kryptoměnu v hodnotě přes 3 miliony korun, vyplývá to z posledního majetkového přiznání, které má redakce iDNES.cz k dispozici.
Re: Re: Re:
Těší mě, pivem a rumem vychlastaný knedlovepři.
GRETÉNISTI VŠECH ZEMÍ POLIBTE MI PRDEL. S GREEN DEALEM TÁHNĚTE DO PRDELE MI OBYVATELÉ ČESKA O TO NESTOJÍME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
Pojď mrdat, Karle, jsem děsně nadržený, ať uděláme něco pro památku Václava Havla.
Přidej se
20.6. v 16 hodin. Vzhůru na Václavák.Den zúčtování.
Nejlépe funguje demokracie ve Švýcarsku a v Británii.
Britská demokracie, spojená s pracovitostí, vede k hospodářskému zázraku.
Re: Přidej se
#171111: Milion chvilek - Přidej se
S radostí se přidame, rozbijeme Vám hubu, šmejdi zasraní!
Rusko je náš vzor. Jezdíme se do Ruska učit, jak vám zakroutit krky!
Nedopustíme, aby se v Rusku objevily násilné demonstrace jako v USA, řekl Putin
Ruský prezident Vladimir Putin prohlásil, že nedopustí, aby se násilné protesty podobné těm z USA vyvolaných BLM, rozhořely na území Ruska.
Re: Re: Přidej se
#171113: Občané ČR - Re: Přidej se
"Kdo s námi nesouhlasí, tomu rozbijeme hubu." Krásná sonda do mysli prototypického Babišova voliče. Je třeba dodávat cokoliv dalšího?
Re: Přidej se
#171111: Milion úchylek - Přidej se
Konečně zaplatíte!
Děkovné dopisy posílejte na adresu rusofobů z pražské kavárny!
Rusko zakázalo dovoz krmiv a krmných přísad z Česka
Re: Re: Re: Re: Přidej se
#171117: Občané ČR - Re: Re: Re: Přidej se
Nyní je jasné, kdo je nick "Občané ČR".
Karel Pilar je evidentně málo proprcanej flastenešek, kterej blouzní z orgií ubohosti a debility v taktu ortelů, okradmůrů, ovarů, kikinů a agrostvůr. Je třeba ho léčit 108 druhy dráždění, aby zapomněl pří hekání a stříkání na pekelné panoptikum mrskajících se umírajících stvůr.
Re: Re: Re: Re: Stop sudetoněmeckým rejdům! Ať žijí Benešovy dekrety!
Vezmi si tágo na kulečník a pořádně šťouchej flasteneškům do koulí, pak si vem pálku na pinčes a zapinkej si pěkně s jejich koulema, flastenešek bude kvičet a zapomene na okradmůru a kikinu. Pak mu roztahuj pořádně půlky, zvlhči si jeho dírku a začni pronikat a přirážet drsně až se flastenešek rozechvěje a začne cákat ( zapomene i na preludium ubohosti všech ortelů)
(Vzkaz pro Pauka)
Re:
V Bruseli si mohli ušetřit spoustu vymýšlení zpupných hovadin, kdyby jednoduše opisovali od Švýcarů.
No, vždyť to říkám - jaký Führer, takové jeho stádo. Ne nadarmo volí Babiše primitivní chátra tvého ražení.
Vezmi si tágo na kulečník a pořádně šťouchej flasteneškům do koulí, pak si vem pálku na pinčes a zapinkej si pěkně s jejich koulema, flastenešek bude kvičet a zapomene na okradmůru a kikinu. Pak mu roztahuj pořádně půlky, zvlhči si jeho dírku a začni pronikat a přirážet drsně až se flastenešek rozechvěje a začne cákat ( zapomene i na preludium ubohosti všech ortelů)
| This discussion has been closed. |
Stop Rusku!
Putin je mazaný asiat.