MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Bývalý koordinátor promluvil: Jak se očkuje, když to řídí premiér
Re:
Zhrzení bývalí zaměstnanci jsou velice důvěryhodní. Potřeboval by pořádnej flákanec.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re:
PROČ ZROVNA PŘED BUDOVOU MZ ? MYSLÍTE, ŽE JE TO NÁHODA ?
Re: Je mi z ŠTBáka opět na zvracení
#168100: - Je mi z ŠTBáka opět na zvracení
Zeman taky žádnou soustrast veřejně neprojevil... Je mi stydno a smutno z vedení našeho státu. Zkouším si představovat, jací asi občané, tyto dva volili..
This comment has been removed by the person who wrote it.
Hrobníci mají napilno. Mnozí už ale odpadli
Re: Je mi z ŠTBáka opět na zvracení
#168100: - Je mi z ŠTBáka opět na zvracení
Ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček rozhodně není stranickým kolegou pana Ventruby, ale na svůj účet na sociálních sítích vyjádření, narozdíl od Babiše, napsal a rodině vyjádřil soustrast.
Re: Re:
Jestli si špatně nevyložil název. Být to ministerstvo Zemana, tak by byl důvod zbystřit všímavost. I když, to by se spíš jmenovalo MMZ.
Nyní víme, že očkování nemá nežádoucí vedlejší efekty.
Kdyby byl psychicky nemocný, tak na MZ zničehonic spadne několik velkých, křehkých barelů napalmu.
Re: Re: Re:
Co tím chtěl sebevrah říct , by měl zjistit team kriminalistů
Ty jsi také takový psychicky nemocný ubožák, ale ty jsi nebezpečný i svému okolí.
Re: Bůh nemá sebevrahy rád.
V čele s radou Vacátkem. Důležité je, aby byl ten neznaboh pohřben za zdí hřbitova.
On hledal tu hospodu, do které chodí Kalousek, ale vystoupil z metra na špatné stanici, protože přijel z vesnice.
Co se to s těmi Brity děje?
Téměř všechny mladé Britky zažily sexuální obtěžování, ukázal průzkum
Mladé ženy se čím dál častěji snaží měnit své chování tak, aby se nestaly terčem sexuálního násilí. Starší ženy zase v dotazníku uváděly, že se bojí za tmy vycházet z domu...
Švédská korunní princezna Victoria (43) a její manžel princ Daniel (47) mají koronavirus.
A Pražáci opatření prostě dodržovat nebudou....
Ve statistikách úmrtí, která ministerstvo zdravotnictví vykazuje v souvislosti s epidemií koronaviru, se objevil druhý případ zemřelého dítěte. Jedenáctiletý chlapec zemřel 1. března.
Zeman je to nejhorší co vzniklo amalgámem komunismu s kapitalismem 90. let. Pomohl morálně p*srat už dvě desetiletí.
Re: Ukažme si na ODS!
U těch vašich zlodějen 90. let Miloš Zeman nebyl. Všechny zlodějny jdou na vrub vašich hrůzovlád!!!
Dočasně by to přibrzdilo činnost úředního šimla.
Re: Re: Re: Re:
A ty jsi ten úřední šiml. Zemský škůdce.
Re: A Pražáci opatření prostě dodržovat nebudou....
#168120: - A Pražáci opatření prostě dodržovat nebudou....
Proč myslíte, že jen Pražáci nedodržují opatření ? Podotýkám, že nejsem z Prahy a nikoho se nezastávám. V úterý byla v Plzni odhalena paní - covid pozitivní , která si šla do obchodu pro alkohol a cigarety. Dostala 15 tisíc pokutu. Podle mě by měla jít sedět do vězení. Za vědomé roznášení nakažlivé nemoci je přece paragraf. Co to je, nějaká směšná pokuta 15 tisíc korun ?
| This discussion has been closed. |
Re:
#168090: -
Psychicky nemocný ubožák.