MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Učitelka, která nerozezná podstatné od malicherností a necítí, že někdo vrtí psem, moc intelektu nepobrala. Ostatně to Vy asi také ne, když se tak hloupě ptáte
Re: Re: Re: Re:
#1607: MUDr. Marek Rošetský - Re: Re: Re:
Ne. Co to má společného s tím, že se hlava státu chová jako křupan, pane doktore? Nebo v ordinaci vítáte své pacienty slovy: "Sundej kabát, kundo, doufám, že to dnes zase nezkurvíme?". Přijde mi to stejně nepatřičné, jako u prezidenta republiky.
Je mi z toho na blití
Co radši demostrace za potrestání tunelářů a podobný pakáže....sebrat nakradený majetky,prodat a zalepit státní dluh....ale kdo by se angažoval,žééé každýmu je to u pr.... ale řešit pí..viny to jo...
nevím jak dlouho lidi budou snášet jeho chování.
Re:
jste nenormální idioti, kteří nemají co na práci...z hovna děláte kuličku...
Re: Re:
Spekulace kterou rádi vnucujete všem poctivým a slušným lidem. Já se narodil a vystudoval ve svobodné zemi, v USA! A co si tam myslí a jakou špínu naházel na ČR pan Kalousek, Klaus, Nečas, to si ani nepřejte vědět. A Klidně vítejte tanky NATO! Té zločinecké organizace, která pod pláštíkem svobody a demokracie uskutečnila tolik agresivních vpádů do různých zemí světa, že se to s Ruskou agresí a vpádem nedá ani porovnat! :-)
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Nejhorší na světě je srážka s blbcem.Jsem rád,že jsem vás nepotkal!!!
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Bohužel máte pravdu. Jenom nevím, co víc člověk může ještě udělat, aby se myšlení a chování společnosti změnilo.
Re:
Stydím se za všechny, kteří se nechali zblbnout a skočili na lep téhle vykutálené petici. Já jsem konečně spokojený s tím, že vyjma Kalouska, politici konečně začali spolupracovat a tahat za jeden provaz. konečně tu zavládl stav, kdy jsou lidi trošku spokojeni a spojeni.
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Nevíte prosím Vás v kolik je sraz na podporu pana prezidenta Zemana 17.11.? ;)
Re:
Pokud nejste občanem ČR, tak není pan Miloš Zeman Vaším prezidentem. Jinak jste okázalý hlupák! Promiňte... Nedělejte komedie a neberte pokrytectví jako zásadní spásnou životní normu!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: Jako da?ový poplatník se stydím za u?itele
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#1644: Jsou to pacienti - Re: Podporuji pana prezidenta
Ve čtyři, na Vysočině, restaurace Žumpa...
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#1506: Jakub - Re: Podporuji pana prezidenta
Taktéž, podporuji pana prezidenta.
Re:
Jako daňový poplatník se stydím za stydícího se učitele
| This discussion has been closed. |
Re: kdo poněm?
#1602: Tomnson - kdo poněm?
tak radsi nebudeme delat nic, on to za nas nekdo vyresi