MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Hřib patři do lesa, stejně dělá houby!
#160462: - Hřib patři do lesa, stejně dělá houby!
No jo, papaláši si mysleli, že se jich pandemie netýká. Teď se všichni hrozně diví, kde se to vzalo.
proč - není to vůbec slušné vůči Vladimírovi
Zeman na přehlídku v Moskvě nepojede
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem - Miloš v Mexiku
#160465: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem - Miloš v Mexiku
je zajímavá figurka
Furt nic, havloidi?
Celá zkurvená Praha půjde do karantény!
Dobře jim tak parchantům zkurveným, Prahu bychom měli nechat oplotit!
Policie v Seattlu nastříkala pepřový sprej do tváře sedmiletému chlapci
NĚMCI JSOU UŽ OPATRNÍ, TO JE U NÁS POŘÁD ROZVOLŇUJEME
Kvůli koronavirové pandemii zůstanou v Německu velké akce zakázané nejméně do konce letošního října. Po dnešním jednání se 16 zemskými premiéry to na tiskové konferenci oznámila kancléřka Angela Merkelová. Podle společného usnesení kancléřky a zástupců spolkových zemí bude zákaz platit pro ty velké akce, u nichž nebude možné zpětně vysledovat kontakty mezi lidmi ani zajistit dodržování hygienických předpisů.
Lidé budou muset rovněž nadále dodržovat minimální vzájemný odstup 1,5 metru, zpřísněná hygienická opatření a nošení roušek v prostředcích veřejné dopravy nebo v obchodech, neboť tato opatření se podle odborníků osvědčila. V případě pozitivního vývoje bude po letních prázdninách obnoven normální provoz ve školách všech spolkových zemí.
Pana prezidenta jsme si svobodně a demokraticky zvolili!
Nepřizpůsobivé havloidy v ČR nechceme!
Re: Pana prezidenta si rudá falanga zvolila za pomocí rusských dezinformací!
#160484: Občané ČR - Pana prezidenta jsme si svobodně a demokraticky zvolili!
Russké vlezdoprdelky v České republice nechceme!
Re: Celá zkurvená Praha půjde do karantény!
#160481: Russký Vlastenec - Celá zkurvená Praha půjde do karantény!
Rusským Vlastencům je matka všech měst u prdele. Nám Čechům ne. My Prahu nedáme!
Re: Re: Pana prezidenta si rudá falanga zvolila za pomocí rusských dezinformací!
#160485: Evropan - Re: Pana prezidenta si rudá falanga zvolila za pomocí rusských dezinformací!
Pojď mrdat ať uděláme něco pro evropské hodnoty! Nasliním ti tvou prdel, ať zase nekňučíš, a hezky ti ho tam zasunu, tak jak to máš rád.
Ing. Zeman není můj prezident !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#160484: Občané ČR - Pana prezidenta jsme si svobodně a demokraticky zvolili!
to víš, že jo... ten tvůj ing Zeman , který neujde sám 10 metrů, je opravdu výhra. ten by pasoval mezi tu partu komančů, která tady strašila do r. 1989: Jakeš, Fojtík, Lenárt, Colotka, Indra, Štrougal, Husák, Kempný, Kapek, Bilak. Do dnešní doby zeman nepatří. Zastaralé komunistické myšlení z prognosťáku nemá co dělat v r. 2020
Jezte vlastní šušně, podpoříte svou imunitu, nabádá doktorka
Zeman na vojenskou přehlídku do Moskvy nepojede, mrzí ho to
Re:
Re: proč - není to vůbec slušné vůči Vladimírovi
#160478: - proč - není to vůbec slušné vůči Vladimírovi
Ale copak se děje , Miloš byl přece vždy tak aktivní se Sověty...... Asi by nepřešel Krasnaju ploščaď...
Re: Re: proč - není to vůbec slušné vůči Vladimírovi
#160494: - Re: proč - není to vůbec slušné vůči Vladimírovi
Snad bys nechtěl, aby tam pochodoval.
Re: Ing. Zeman je můj prezident !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#160490: - Ing. Zeman je můj prezident !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemá co dělat v r. 2020.
Re: Re: Ing. Zeman neni můj prezident !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ing. Zeman není můj prezident !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#160459: - Re: Re: Re: Re: Re:
o tom musí něco vědět.
| This discussion has been closed. |
Vedení Prahy jde do karantény. O hrozící nákaze se mluví už i ve sněmovně