MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
kdo poněm?
na tom že jsme ubohej nárůdek magorů a cikánů nezmění nic ani tahle petice.Kdo bude vládnout po Zemanovi?Kalousek?To se rovnou všichni zastřelte
I.Suchomel
Re: Re:
#1595: MUDr. Marek Rošetský - Re:
Klid soudruhu nebo vám praskne cévka :)))
Re: Re: Re:
A těm co Vás denodeně okrádají, ženou Vás do bídy a zbavují Vás lidské důstojnosti fandíte? Věříte jejich zdvořilé mluvě?!!!
Re:
Takhle se přiznat k pokrytectví je odvaha. Já také volil menší zlo a tahle štvanice mě utvrzuje v tom, že jsem volil dobře. Pokud Zemana budou peskovat za tyhle malichernosti, tak je na tom naše společnost dobře. Jo, a pane inženýre, co vyřešíte odstoupením Zemana z funkce. On by totiž těžko nevyhrál i v těch dalších volbách.
Stojím za Prezidentem!
No jo voliči slintala neuspěli tak se ohání nad slovem KUNDA! :D Proboha co my jsme za stat :D
Re:
Nechápu, jak z jejího příspěvku vyplývá, že paní pedadožka je hloupá? To bude asi nějaká mediální kampaň...;-)
Re: Re: Re:
Až to praskne na Vás, soudruhu, tak bude po Vašem pojetí svobody demokracie a skončí zlodějna! Pak lidé i v ČR budou žít ve skutečné svobodě a demokracii! :-)
Re:
Neboj, jak znám média, tak nám veřejně sdělí kdy, kde a kdo bude demonstrovat proti Zemanovi
Re:
Pane doktore Vršecký jsem znepokojen nad vašimi názory a divím se,že blahořečíte Zemanovi.
Já jsem čech a reprezentace našeho pseudoprezidenta ve světě vrhá stín na celou ČR.
Nevím kolik vám je let, ale nechci se dožít toho, jak vítáte ruské tanky na Václaváku.
Re:
O velezradě pana Klause co pustil zločince na nevinné obyvatelstvo a dal zelenou těm největším zlodějům všech dob?
Re:
základy získávají děti v rodině. Cudinky děti, co to mají za mámu
Nejsem příznivcem peticí, ale to, co pan Zeman předvedl celému národu, včetně našich dětí(!!!), je již příliš. Kam spěje národ, když si nemůže vážit ani takových pozic, které by pro něj měly být automaticky autoritami? Nemám rád Masaryka, protože to byl dle mého názoru nacionalista a rozbil velký státní útvar - ten se nyní pracně a nelehko spojuje v rámci EU. Nemám rád Havla, protože něco jiného říkal a něco jiného dělal. Navíc umožnil přechod bolševiků z politické sféry do ekonomické, a tím zapříčinil současný marasmus. Nemám rád Klause, kvůli jeho nepochopitelné amnestii. Ale všech si svým způsobem vážím. Zeman je po komunistických prezidentech dalším, z koho se mi chce zvracet...
Re: Pro ty co podepsali
Tak tohle je nejlepší příspěvek a dokonala pravda super!
| This discussion has been closed. |