MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
DERATIZACE HRADNÍHO POTKANA
PRAŽSKÝ HRAD JE TŘEBA DERATIZOVAT. OBÝVÁ HO SMRADLAVÝ RUSKÝ POTKAN.
Písnička Ovčáčka Čtveráčka
Ovčáčci, čtveráčci, máte v hlavě pičku a pěknou opičku, kterou jste na Hradě popásli. To je lež, jako věž, nebyla to pička, ale Zemanička, byl oves.
ŽOK RUSKÉ VODKY
Proč má Zeman tři brady? To nejsou tři brady, ale žok ruské vodky.
ZEMAN ROZNÁŠÍ KORONAVIRÓZUS
Na pražském hradě vznikla další mutace koronaviru. Lékaři to pojmenovali KORONAVIRÓZUS. Roznašečem je Miloš Ovarovič Zeman. Nakazil se na ruské ambasádě.
Re: Re:
Re: Tleskám principiálnímu postoji TOP09
#157358: LFCFAN92 - Tleskám principiálnímu postoji TOP09
Ať se ten klub hraběcích kontraproduktivních rad jde klidně vycpat.
Re:
To je situace... To je teda situace... jestli ho někdo ukradl, kde já jen najdu správný názor ... budu se muset zeptat toho blbce Pauka...
Za hospodarske krize bylo vsechno na pridely a byly kvoty na potraviny. Kohn a Mayer chovali husy a nacerno je prodavali - Kohnovi se darilo, ale Mayerovi vubec ne. Prijde za Kohnem a povida: "Poslouchaj, Kohn, jakto, ze jim jde kseft a mne ne? Jak se o nich lidi dozvedej?"
"Ale Mayer, to je strasne jednoduchy - kazdej tejden mam v Narodni politice inzerat - a dvere se u mne netrhnou!"
Mayer si tedy taky poda inzerat - Alfons Mayer, prodej husi po K 200 - ale hned druhy den jsou u neho financove, vsechno mu seberou a jeste musi zaplatit tisic korun pokuty. Kohn na to kouka mezi dverma a pak povida: "Teda, Mayer, voni jsou uplnej mesuge! Takhle na plnou hubu vytroubit, ze prodavaj husy, kdyz se to nesmi. To se pak nesmej divit, ze jsou plajte!"
"Ale Kohn, vzdyt rikali, ze si sam davaj kazdej tejden inzerat..."
"No jo, ale to na to musej jit chytre - v tom mym inzeratu totiz stoji: Vcera jsem ztratil na hlavnim nadrazi 200 korun. Poctivy nalezce obdrzi jako odmenu vykrmenou husu. A to by neverili, Mayer, kazdej den tu mam tak deset, patnact poctivejch nalezcu!"
Re: Re:
Masaryk měl hradní stráž. Zeman privátní luxusarmy.
Re: Re: Re:
Masaryk byl demokrat, Zeman je kryptodiktátor.
Re:
Nyní víme, že na vykropení peleše lotrovské čpavková voda stačit nebude.
Je na místě se ptát, co by udělal Václav Havel. ALE...
Re: Sfetovaný Havloid roznáší svojí debilitu.
Co to máš za záchvaty, smažko?
POSRANÉ RUDÉ TRENKY VLAJÍ NA HRADĚ
Zemane Zemane trenky máš posrané :D
MYLOŠ MI PRDEL.
Zeman bude muset poblité klenoty zaplatit.
Sláva Ukrajině! Hrdinům sláva!
Sláva Ukrajině! Hrdinům sláva!
Слава Україні! Героям слава!
Krym je Ukrajina !!!!!
Názor profesora medicíny
Zeman je kolorektální nádor české republiky. Říkal to jeden známej profesor medicíny.
| This discussion has been closed. |
IQ TYKVE OVAROVÝCH VOLIČŮ ZEMANDRTÁLCŮ
Každý zemandrtálec má IQ TYKVE.