MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
zalez do svojí nory
#157226: LFCFAN92 - Re: Re: Re:
Ty jsi starý komunistický senil.
Re: zalez do svojí nory
#157227: - zalez do svojí nory
Jdi do prdele zavšivený rusácký moskale!
nechápu, proč posílali další dodávku roušek, respirátotů a dalších potřebných zdravotních záležitostí do Číny , když to tady potřebujeme my sami.
Vyvážet v době , kdy v ČR a celé Evropě není možno sehnat respirátory pro naše občany do Číny, je možno považovat za vlastizradu ! Tohle by neudělal žádný prezident žádné země ! Takového prezidenta by zavřeli i v rozvojové Africe!!!!!!!!!!!
Imigranty neživit! Imigranty oplotit a nechat vychcípat!
Bez práce nejsou koláče.
Jsou Nejedlý a spol. zdravotním rizikem pro Zemana? Hrad odpovídat nechce
Re: Imigranty neživit! Imigranty oplotit a nechat vychcípat!
#157235: - Imigranty neživit! Imigranty oplotit a nechat vychcípat!
Víš co, debile? POSER SI PRSO! Každej migrant je storkát lepší než tupé české vemeno z prdelákova, co volí kremelské agenty Myloše a Bureše.
Re: Re: Imigranty neživit! Imigranty oplotit a nechat vychcípat!
#157237: LFCFAN92 - Re: Imigranty neživit! Imigranty oplotit a nechat vychcípat!
Víš co? Kážeš 90% bludy.
Re:
Čtvrtý případ koronaviru: Žena bydlela ve stejném hotelu jako pacient z Bulovky
Re:
Prima. Až ten trotl někoho zabije, tak si postižený bude moci stěžovat na stát, který si stoupne před něj. Nevezmou na něj hůl, ale stát.
Re: Re: Re: Re:
Dostup toho viru je asi 2 metry. Ale nedá se vyloučit jiný virus.
Re: Re: zalez do svojí nory
#157232: LFCFAN92 - Re: zalez do svojí nory
Jdi do prdele, zavšivená ukrajinská bandervoská nacistická svině!
Re: Re: Re: zalez do svojí nory
#157243: - Re: Re: zalez do svojí nory
Tebe bych si podal rusáckej hajzle podrážkou do držky.
I dnes 3.3. 2020 má Miloš oči v sloup
Re: Re:
Učitelský jedináček
Matka Miloše Zemana byla povoláním učitelka, kterou měl i ve škole, ale protekční učitelské dítě prý rozhodně nebyl: „Moje maminka mě učila a byla na mě daleko přísnější než na jiné děti. Já jsem jedináček. A víte, kdo může být nejprotivnější? Učitelský jedináček. Maminka měla doma velkou vařečku, kterou se pralo prádlo v hrnci. Tou vařečkou jsem občas dostal na zadek. Zastávám názor, že pokud něco podobného dnes někteří považují za údajné fyzické týrání, je to často přemrštěné. Myslím, že i když jsem občas na zadek dostal, tak mi to spíše pomohlo, než uškodilo.“
Srdečný pozdrav z Itálie
Supr sníh, supr lyžovačka,sluníčko, o koronaviru tu nikdo nemluví.
Hlavně uposlechnout a nejezdit do ohmisek nákazy !!!
Pokud se lidé přestanou šťourat v nose a naši spoluobčané přestanou chodit nemocní do práce, lidé nebudou čuňata a budou si umývat pravidelně ruce, tak koronavirus určitě porazíme
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#157214: Evropan - Re: Re:
JDI DO PÍČI TY RUDÁ KUNDO!