MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Jackie Chan nabízí 1 milion jüanů (přes tři miliony korun) tomu, kdo objeví lék na koronavirus.
Re: Re:
Re:
Jen tak na okraj mimo soutěž: jak reaguje koronavirus na teplo. Je nějaká práce o jeho odolnosti a neodolnosti vůči teplotě? Prosil bych změřit bod inaktivace na desetinu stupně. Případně na setinu, bude-li možná.
V téhle zemi pro havlisty, sluníčkáře a "liberály" není místo, táhněte!
I dnes, v neděli 9.2.2020 má Miloš oči v sloup
"Ztráta infekčnosti při 40 ° C rychlejší při 80% relativní vlhkosti než při 50% relativní vlhkosti. Při 40 ° C a 80% relativní vlhkosti byly infekční titry MHV a TGEV o 4,1 a 2,8 log10 nižší po 3 hodinách." (Koronavirus SARS)
Re:
Neexistuje. Třeba SARS se při 40°C inaktivuje přibližně po 3 hodinách.
Zato u viru vztekliny se blafe, jak je citlivý, že se při 50°C inaktivuje po1 hodině, atakdále, atakdále... některé práce popisují inaktivaci při 40.5°C.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#156365: - Re: Re: Re: Re: Re:
Žádný zlepšovák nikdy nevymyslel. Zato mnoho zhoršováků.
V praxi se ukazuje, že to tolik nevadilo. Jednak to někteří nezaregistrovali, jednak to občas nějakou dobu trvalo, než se na to přišlo, a pak se kolem toho vedly kamuflážní polemiky.
Re: Vlhké sny vlastizrádných havloidů z pražské kavárny se nesplní. USA nás okupovat nebudou!!!
Asi to bude mít nějaké vysvětlení. Nebylo by až tak překvapivé, že ti dobří našli lepší místo. Vem vás čert, soudruzi ministři na sedm měsíců.
Miloš má oči v sloup
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#156561: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Se Zemanem se naše země vrátila tak o 30 let nazpět...
prostata panice všechno zachrání
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#156565: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Snad bys nechtěl srovnávat našeho pana prezidenta s tím ožralou, feťákem, zlodějem a vlastizrádcem Havlem?
Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#156568: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
(Opsáno z Rudého práva OFčáčkem Čtyráčkem)
Německé zrůdy musí za svá zvěrstva zaplatit!
Němci dluží ČR 15 biliónů Kč za válečné reparace!
Kolaborantskému prosudeťáckému a proskopčáckému havlofašismu u nás pšenka nekvete.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#156568: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Snad byste nechtěl srovnávat našeho nejlepšího prezidenta pana V. Havla s tímto hradním ožralou, sprostě mluvícím v rádiu, lhářem, egocentristou, komunistou , mstivým neuctívačem korunovačních klenotů a ještě mnohem více negativně postavených vlastností majícím ...
Bývalý operátor amerických vojenských dronů Brandon Bryant hovořil o zvěrstvech, které byl nucen udělat při práci v amerických ozbrojených silách. Říká, že americká armáda je „horší než nacisté“.
Bryant si vzpomíná, že po vypálení rakety Hellfire na budovu, ve které byl umístěn jeho cíl, spatřil dítě, které opustilo budovu. Když poté, co sledoval záznam, to řekl svým nadřízeným co viděl, řekli mu: „To je nějaký zatracený pes, vyhoď to.“
Po tomto incidentu Bryant opustil armádu a začal bojovat proti programu dronů.
Pan Bryant řekl, že viděl muže, který byl jeho cílem, krvácet, a potom viděl ze záběrů termokamery, jak jeho tělo postupně chladne..
„Tento obraz na obrazovce mám stále ve své hlavě. Kdykoli o tom přemýšlím, stále mě to bolí. Když jsem stiskl spoušť, uvědomil jsem si, že to bylo špatně. Když jsem trefil, uvědomil jsem si, že jsem se stal vrahem,“ řekl Bryant..
Další piloti v Bryantově letce oslavili své první zabití a řekli: „Brant puknul jako pecka“
| This discussion has been closed. |
Dobře jsme si zvolili ve svobodných a demokratických volbách.
Andrej je v pohodě.