MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Milý Gekone...tak trochu Vám straší ve věži....dobrá zpráva je ,že se to dá léčit...:o))))
Martin Pošta -kouc, zpevak
http://www.petice24.com/chci_miloe_zemana_dali_volebni_obdobi
Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#142: - Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Tak já jen doufám že se najdou lidi kteří Zemana volil a uvědomí si že to asi byla chyba a to závaží většiny se převáží a když nepomůže petice tak aspoň při dalším období si národ zvolí takového prezidenta který nás bude korektně zastupovat ve světě i doma
This comment has been removed by the author of the petition.
Semanovo vyseměněné semeno vemeno
Re:
Díky a doufám že takových jako ty přibyde a když nic nezmůže petice,tak příští období to můžeme rozhodnout znovu a snad lépe
Re: Re:
no tak takhle si to nedokážu ani představit,ale dokářu si představit i solidnější adepty na tento post...radši bych se smířil i s Klausem , ale s tímhle vepřem prostě NE!
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Nepoužívejte, prosím, oslovení pane prezidente. Totožné oslovení se používá i pro TGM.
Re: Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#156: zuzlivocko - Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
No nejsmutější na tom všem je, že těch lidí (oprávněných voličů) co ho volila ani většina není...akorát jich jen byla u voleb oproti těm ostatním...
ps: docela by mně pak zajímala odpověď z hradu jestli vůbec nějaká příjde . Děkuji :)
Re:
Pane Ptáčku...napsal jste podobné dopisy i panu Kalouskovi a jeho snaživé loutce ?...ti používají podobné vulgární slova...pokud ano ,souhlasím s Vámi....
Jiřina
Už jeho první kandidaturu jsem brala jako vtip a jeho 'nynější' zvoleni me šokovalo, ale co naděláte, by zvolen občany. A to ze by dobrovolně odstoupil? Copak by takový tvor o tom jen uvažoval?!?!?
| This discussion has been closed. |