MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Farský je odprorný feťák, takže samozřejmě lže a fetuje dodnes!
Na dotaz, zda on sám někdy kouřil marihuanu, Farský odvětil: „Je to asi dvacet let, ale nějak to na mě nefungovalo. Jednou to fungovalo, podruhé ne a od té doby jsem nekouřil. Nekouřím ani normálně.“
Re: Re: KGBáci - vzorní pionýři se Zemanovi jen smáli, oni totiž přece mají "klasické maloměšťácké v
Owarův otec by měl být údajně pošťák.. Ale asi to nebude pravda. Matka byla učitelka a v době doručování pošty byla nejspíš ve škole. Opravdu ten školník bude pravděpodobnější..
Re: Farský je odprorný feťák, takže samozřejmě lže a fetuje dodnes!
Profesor Rejnuš: Euro je neštěstí, EU se rozpadne. Kolaps je neodvratný. Z důvěrných zdrojů se ví, že Německo už chystá novou měnu, marku 2
Pan Plesl jako vždy uhodil hřebíček na hlavičku.
Jaroslav Plesl: Jen idiot nepochopí medaili pro Nohavicu. Velká hra USA, Ruska a Číny, to je téma. Ne tyhle ptákoviny. Na ČT koukám pro pobavení
Re: HOAX - KOLIKÁTÝ UŽ?
Opět nějaká 100% ověřené informace z Valentových sračkolistů? Tomu snad nemůže věřit ani Pitomio, a to je dost velký debil.
Re: Pan Plesl jako vždy uhodil hřebíček na hlavičku.
#141106: - Pan Plesl jako vždy uhodil hřebíček na hlavičku.
Raději budu pro Plesla idiot, než abych makal pro eštébáka!
Roman Holý: Voliči Babiše a Zemana mě frustrují, ale doufám v lepší zítřky
Re: Re:
Genderoví aktivisti, studenti tzv. humanitních oborů, buzeranti, xenofilové a odpůrci pana prezidenta a pana premiéra vyvolávají za výrazný podpory ČT a ČRo nenávist proti lidem jiných názorových proudů a vlastencům!
Chceme-li demokracii zachránit, musí se společnost proti těmto zločineckým elementům aktivně bránit!
Re: Až mi ju tam připne
#141089: - Až mi ju tam připne
Stydím se za Zemana, stydím se za Babiše, stydím se za Nohavicu a mohli bychom bohužel pokračovat..
pro všechny slušné a hodné lidi
Čapák: Ani "kampaň", ani "účelovka", důkazů má policie dost. Babiš a spol. před soud
Re: Re: Až mi ju tam připne
#141114: - Re: Až mi ju tam připne
Já se stydím za tebe, idiote!
Co tady dělá lotyšská nacistická verbež?
Nebránil se, jen slabě dýchal, popisují svědci smrtelné napadení v autobusu
A podobných zahraničních parchantů, hlavně z Ukrajiny (např. nedávný pokus o vraždu v Plzni, vraždění v Horusicích atd.), jsou v Čechách plné montovny. Jednu směnu tráví v zaměstnání, druhou pak v hospodách, kde chlastají a pak se rvou. Obyvatelé Rychnova nad Kněžnou, Vrchlabí a Mladé Boleslavi by mohli vyprávět ...
Re: Re: Až mi ju tam připne
#141114: - Re: Až mi ju tam připne
Já se stydím za tvojí zkurvenou matku, že porodila takového zmrda.
Re: Re: Re: Až mi ju tam připne
#141119: - Re: Re: Až mi ju tam připne
Co si to dovoluješ. Píšu adminovi.
Re: Re: Re: Re: Až mi ju tam připne
#141120: - Re: Re: Re: Až mi ju tam připne
Napiš svojí zkurvený matce, ať tě potratí, zmrde!
Re: Co tady dělá lotyšská nacistická verbež?
#141118: - Co tady dělá lotyšská nacistická verbež?
Lotyšská verbež z Ukrajiny? Hrabe ti?
Re:
Téměř tři pětiny dospělých v Česku si myslí, že si za znásilnění v jistých případech mohou ženy samy. Díl odpovědnosti mají, pokud se buď chovaly koketně, nebo byly opilé, měly sexy oblečení, neřekly muži jasné ne, šly bez doprovodu opuštěným místem, či měly hodně sexuálních partnerů.
Podle organizace proFem jen zlomek případů se nahlásí a skončí potrestáním pachatelů. Na policii se obrátí podle odhadů asi pět až osm procent obětí. Analýza pravomocných rozsudků z roku 2016 ukázala, že většina odsouzených za znásilnění navíc dostala jen podmíněný trest. Ve většině případů se oběť a násilník znali. Pachatelem byl otec, dědeček, matčin partner či spolužák ze školy. Obětí byly i malé děti.
Pro monokulturního ochuzovače, který tu šíří lži o sto šest!
„Systém dezinformací funguje tak, že je na začátku jen zasadíte a pak už je lidé šíří sami. Často bývalí zhrzení politici. Někteří se pak dostanou zpátky do funkce, třeba až prezidenta."
https://www.seznamzpravy.cz/tretina-cechu-veri-lzim
| This discussion has been closed. |
Re: Re: KGBáci - vzorní pionýři se Zemanovi jen smáli, oni totiž přece mají "klasické maloměšťácké v
#141099: - Re: KGBáci - vzorní pionýři se Zemanovi jen smáli, oni totiž přece mají "klasické maloměšťácké vzděl
Nacistický kolaborant?