MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
jen at si prazaci na namesti zakrepci nikdo jim nebrani, muzou tam poskakovat treba do rana
Podpořme zítřejší stávku našich studentů!
Normalizace 2018
.....Za důležitější považuje Zeman fakt, že Mynář ještě nemá bezpečnostní prověrku, bez které by vlastně ani neměl vykonávat svoji práci. Požádá o ni příští týden, a to rovnou na nejvyšší stupeň »přísně tajné«. „Pokud víte, o co jde, tak vás svléknou do naha za posledních dvacet let,“ řekl Zeman. A když prověrku nedostane? Poletí!
MICHAL DAVID ZPÍVÁ PRO ČSSD
Re:
a čím? donést jim trávu nebo whisky? asi si daj obojí co?
Přeji Angele Merkel hodně úspěchů v jejím dalším funkčním období kancléřky Německa!
Re: Normalizace 2018
davida-vladimíra štancla vytáhl ze (zaslouženého) zapomnění brzy po klíčích jeden z našich hokejistů-emigrantů (jméno si již bohužel nepamatuji), který si po dlouhých letech v zahraničí na nikoho jiného nemohl vzpomenout. A reprezentační hokejová kabina tudíž vynesla kolotočového písničkáře opět na hrušku:-)
Re: Re: Re:
Žranice a chlastanice hrazena z veřejných peněz
Re: Normalizace 2018
Každý mi tě, Mildo, závidí...
když Prahou jdem...ulicí k Vám...na hradě je všechno zářící...já mejdan dneska dám...každý mi Tě Mildo závidí...já s Tebou... jsem.... tak rád
NIC NOVÉHO - POŘÁD STEJNÉ EGOCENTRICKÉ PR*SE
Zemanovi příznivci na Hradě. Koncertu přihlíželi Vitásková, Veleba, Hannig a Hynek
Obávám se, že "dezemanizace a deburešizace" ČR potrvá dlouho.
Už ředitel ČT odpověděl tomu pánovi, kolik stojí výroba OVM a jaké jsou platy moderátorů?
Ano, už odpověděl - česká společnost není na takovou informaci připravena.
Těším se na další reportáže ČT o tom, jak české úřady naplňují v praxi Zákon o svobodném přístupu k informacím.
Vyjdi ven, vyzývají čeští studenti občany. Ve čtvrtek budou stávkovat na obranu ústavních hodnot
Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!
Proč s těmi svými vulgaritami nedojdeš na hrad k hradnímu ožralovi, zloději nicků? On by tě třeba ocenil. Dostal bys medaily na mikinu a příspěvek na nové falešné žuby.
ANO NE!
Premiér Robert Fico ve středu nabídl při setkání s prezidentem Andrejem Kiskou demisi. Odejde z postu premiéra, neuskuteční se však nové volby, ale jen se sestaví nová vláda. V té by měl zůstat post premiéra straně Směr-sociální demokracie.
Jeden Slovák je v úzkých. Teď ještě co provedeme s tím Slovákem, kterého nám sem instalovali slovenští estébáci? Budeme čekat, až se tu také začnou vraždit novináři?
Re: Barrandoviny jsou stený hnůj jako sračkonet
Kterému pánovi? Tomu ze Soukupovin? Ten ale přece ví všechno, což si o sobě myslí všichni idioti.
Re: ANO NE!
Soros se snaží pomocí své figurky, Kysky rozvrátit celé Slovensko, a dosadit tam místo fungující vlády kolaboranty a vlastizrádce... Ostatně to samé se mu již povedlo na Ukrajině a snaží se o to teď i na Slovensku a unás!
| This discussion has been closed. |
Tisíce lidí dnes večer od 19. hodin demonstrují na Václavském náměstí v Praze i v dalších městech Česka. Chtějí tak vyjádřit nesouhlas s útoky prezidenta Miloše Zemana na novináře, především na ty z veřejnoprávní České televize, jejichž objektivitu Zeman kritizoval ve svém inauguračním projevu z minulého týdne.
https://www.novinky.cz/domaci/
... a možná tam mají i lepší zábavu než Davidovu Hůlku.