MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Co je v malém, je ve velkém
Není možné, aby existovalo malé bez velkého. Máme prezidenta, který vzešel z nás, takoví jsme, buďte jiní a bude i "váš" prezident jiný :-) A netvrďte mi nic o tom, že jste volili jiného panáka, než tohoto hlasovacím lístkem. Svým chováním jsme zvolili právě toho, který odpovídá nám. Nejsme snad dobytek, který vede evropskou ligu alkoholiků? Nepoužíváme snad vulgarizmy, urážky, nenadřazujeme se snad? Odpovězte si upřímně každý sám.
Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
S tímto názorem 100% souhlasím. Eva Barešová.
Přála bych naší zemi, sobě, svým dětem i vnukům prezidenta hodného vážnosti a úcty!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Také se stydím
Stydím se za to, kolik nenávisti tu panuje. Vždyť všichni víme (ale mnozí si to nepřiznají), že nejde o pár neslušných slov. Zeman řekl 3 vulgarity, kolik jich je u jeho odpůrců jen v těchto komentářích?
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Profesor Hubálek svého času uváděl až 70 procent národa v rovině debility.Měl pravdu, jelikož jinak by Havel,Klaus i Zeman dávno skončili na šibenici.
Re: Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Mate pravdu, ze nikdo neni neomylny a ze kazdy ma pravo na to aby cas od casu chyboval jako clovek, ale vy si uvedomte, ze s prezidentskym uradem jdou ruku v ruce jiste moralni povinnosti vuci statu a narodu.
Takovych exesu jakych se dopousti pan Milos Zeman, by se soudny clovek ve verejnopravnim rozhlase nikdy nedopustil. Nebo mi chcete tvrdit, ze by jste na miste pana prezidenta, s vedomim ze vas muze poslouchat nekolik desitek tisic lidi, pouzivala stejneho slovniku? Pokud vasi prvni reakci je odpovedet, ze ano, pak je to se spolecnosti v CR jiz opravdu na povazenou. Mozna mohu dekovat bohu za vychovu mych rodicu, kteri striktni vychovou pro mne vymezili zakladni principy etiky.
Chapu, ze volice pana prezidenta si nebudou sypat popel na hlavu neb si nechteji pripustit svuj prehmat, ale kdyby se kazdy drzel zasad volby lepsiho zla pan Zeman by spokojene drimal na Vysocine.
Jako cech zijici v zahranici se diky tomu co predvadi pan Zeman zacinam stydet za to, na co jsem byl donedavna pysny, a to ze jsem cechem.
PS: Zajimave je, ze jako zena se zastavate 'sovinistickych' (jemne receno, opominuli vulgarnost) vyrazu jez pan Zeman uvedl na adresu ruske divci skupiny (jez si v jazyce tez nevybira nejjemnejsi vyrazy), jez byla uveznena jen proto, ze nesouhlasi s politikou nynejsiho ruskeho prezidenta p. Putina.
Byla to nejpřijatelnější alternativa
Zdravím všechny rozhořčené spoluobčany.. Vadí Vám Miloš? Osobně z něj nejsem nijak nadšený, ale opravdu to pro mne byla přijatelná alternativa oproti Karlovi. Můj názor...Pokud bych si měl vybrat znuvu mezi Karlem a Milošem budu volit stejně. Moc se mi líbí jak se ve všech zde projevuje "národní hrdost", ale stejně budete sedět na prdeli a nic dělat nikdo nikdy nebudete!! Podle mě by neměli mít lidé ani právo volit prezidenta, protože valná většina podlehne mediální masáži a ještě si myslí, že se rozhodli správně.. Přeji příjemný den konzumenti..
To je tak krásný...
...jak se tu sbíhají zbytkoví "modří ptáci" , oblbnutí mladí z HOP09 a zbytek hulvátů, kteří lidem vulgárně nadavají za jiný názor :). Právě VY chcete aby Miloš Zeman odstoupil? :-D . Prosím vražte si jednu a pak se uvědomte jací jste pokrytci. Díky moc :)
A já jsem za odstoupení 80% ovčanů České republiky od českého ovčanství...koho chcete odvolávat, 25 let volíte tu stejnou pakáž pořád dokola, a když někdo nazve věci pravým jménem tak jste pohoršeni ? Máte to, co si zasloužíte...berani...
| This discussion has been closed. |