MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Až bude sedět na hradě pochcánek, habsburkský levoboček a morální deviant z Vídně, který mrzačí češtinu, teprve pak se vláda věcí tvých k tobě navrátí, ó lide český...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velk
Nepřipadají mi Vaše přízpěvky ani vtipné, ani vkusné, spíš to bude o té frustraci na Vaší straně.
Vězte, u mě dobrý, pravda prostě musí na povrch, dříve, nebo později, ale musí. Pan Zeman zklidí trpké plody svojí stupidní politické setby.
Uvidíme, jakou bude mít podporu v příštím průzkumu veřejného mínění. Tipuji, že na prezidenta republiky, kterého vesměs podporuje skoro úplně každý a 70% není nic nezvyklého, když nemá na svém postu ani co pokazit, to bude rekordě malé procento, jen tak kolem 25-30% - tak ještě voliči KSČ(M), u nich platí čím hůř, tím líp, a část voličů ČSSD a SPOZ, kde má hodně skalních, kteří by se s ním nechali i pochovat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš
I kdybybych chtěl, jako že ne, voliči Číra mě předběhli, po červených kartičkách, čůču a pervitinu se jen zaprášilo.
Re: Re: Re:
VELEBA !!! ten kolaborant a normalizační parchant, chytit ho a namlátit mu držku dědkovi plesnivýmu
Perfektní pařba! Lidičky co jste přišli proti Zemanovi, díky, bylo to tutově suprový!
Schwanzeberkuv hovnajz.
ti co jsou na te demonstraci dnes, jsou stejne prasata, jako Zeman !!!!!!!!
hazet vajicka apod. je nedůstojné a nechutné. Propravicove bojuvky, už místo Zemana trefili Gaucka. Ostuda na ntou. Mate opravdu prezidenta, jakeho si zaslouzite.
Re:
..a já s dojetím dodávám, ať se nám nepochcává a neposrává... Vivat! Vivat. Es lebe unser Schatz!!!
Mit Tschechen ins Gas!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je
No nazdar, to zas bude po kalbě pražské kavárny a pubertální omladiny v alejích nablito...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš
Ba ne, kdybych tam zašel, mohl jsem klidně skončit jako prezident SRN, pan Gauck, který dostal vajíčkem do hlavy.
P.S. Dnes už je i nebezpečné s panem Zemanem být na jednom místě... :-)
Stydím se říct, že Miloš Zeman je náš prezident!
Re:
Zeman jeliman měl na kahánku,nejspíš se pochcal, prase jedno arogantní, příště to nebudou vejce ale dlažební kostky !!!!
Re: Schwanzeberkuv hovnajz.
#12633: - Schwanzeberkuv hovnajz.
Mýlíte se, to byli přívrženci prezidenta kteří měli za úkol provokovat, proto se do něj netrefili.
Re: Re: Schwanzeberkuv hovnajz.
#12643: - Re: Schwanzeberkuv hovnajz.
Ale houbeles, šlo o čírovatou Kchárlovu mládež, tradičně zhulenou až na půdu, to se to pak trefuje opravdu těžko.
ZEMAN A KLAUS VY HOVADA RAUS !!!!!!!!!
Re: Re: Zeman neee .
#12611: Roman Skácel - Re: Zeman neee .
Žvaníte mizerně a ještě kraviny...
Zemane otrav se ,idiote.
| This discussion has been closed. |
Ruský šváb sklízí, co přičinlivě zaséval. Sjednotit národ a být "prezidentem spodních deseti milionů" se mu perfektně povedlo.