MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Evidujeme dalších cca 500 na papírových arších
Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
#126: Milan - Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
Ale já se hodlam vyjadřovat, hlavně k této úplně nesmyslné a stupidni petici, kterou sepsal a založil stoupenec "knížete Šlafnberga" a který by si nejvíc přál, aby po odstoupení Zemana ihned nastoupil na hrad bez voleb. I takovou odpověď jsem totiž dostal. Takže si pořádně všichni rozmyslete co chcete!!!
Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
#130: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
Chlapče, chlapče, tobě už vážně hrabe. Píšeš totální nesmysly. Bez voleb na hrad jako 1. náhradník. Víme co chceme: demisi a nové volby!
Proboha, lidi - nenechte sebou manipulovat tak jak s vámi činí Petice24.com !!!
Používejte vlastního rozumu !!!
pavel Beránek.
od Janka opravdu jsem Zemana nevolila i když výběr moc velký nebyl, ale za chvilku budeme mít strach jak chválí východ, že jak je pomstichtivý , tak sem někoho pozve ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
#133: vláďalenin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
Mi nehrabe,ale těm, co sepsali tuto petici. Tady je jejich reakce na otázku, co vlastně chtějí a koho chtějí na hradě: Jsme demokratická republika, čili měl by být čestně osloven muž na druhém místě celkových voleb. Takovou variantu samozřejmě navrhnou i poslanci, pokud projeví inteligenci a gentlemanské chování, stejně tak jak by se zachoval pravý šlechtic. Čili měl by dostat právo prokázat své schopnosti kníže Karel Schwarzenberg.
Takže komu hrabe pane Lenin? Zřejmě by jste si měli nejdřív zjistit, jakou nebetyčnou kravinu podepisujete, vy chlapče........
Panu Němcovi děkuji a doufám, že to vše nevyšumí doztracena. Podobných okamžiků jako bylo minulý týden výročí 17.listopadu, kdy se lze panu prezidentovi postavit tváří v tvář a vybrat si mezi 5 prezidenty není zas tak mnoho. Snad chystané setkání k výročí osvobození Osvětimi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
#137: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
Nemůžeš brát každý blábol vážně, to tebou citované nikdo nepodepisuje. Jen na okraj: česky správně je byste a ne "by jste", to pro příště. A že si tu pokecáme!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
#147: vláďalenin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
Tak proč to napsali lidé, kteří jsou přímými aktéry této petice a lidé, kteří ji pomáhali sepisovat?
Asi na tom něco bude pravdy!!!!
Re: Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!
#106: Petr K - Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!
Já jsem jeden z jeho voličů a opravdu, volil bych menší zlo K.S. (a to jsem původně myslel, že menší zlo bude Zeman). Vím, jsem vůl...
Re: Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
#102: - Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
Pokud jste nikoho nevolil, tak co tady vlastně děláte? Tím, že nevolíte nikoho a sám jste nejspíš nekandidoval, vyjadřujete přeci svůj souhlas, že si kdokoliv může dělat cokoliv a Vy se k tomu nehodláte nikterak vyjadřovat.