MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Evidujeme dalších cca 500 na papírových arších
Re: Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
#101: vláďalenin - Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
Rozdíl je ale v tom,kdo se ovlivnit nechá a kdo ne! A pokud o to stojíte, tak já nevolil nikoho. Ale stále si stojím za svým, že Zeman byl, je a bude to nejmenší zlo ze všech tehdejších kandidátů!!!!!!
Re: Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!
#6: Honza - Nechutná kampaň proti řádně zvolenému prezidentovi!
Je naprosto ZÁSADNÍ rozdíl mluvit bezdůvodně sprostě , být pod vlivem alkoholu na veřejnosti jako představitel státu nebo soukromá osoba v úzkém kruhu svých známých. Rovněž nejde jenom o tyto projevy , ale také jeho postoje k Rusku , Ukrajině , Číně atd. .
Honzo, nechutný je především tento řádně zvolený prezident. O jeho slovník mi nejde - spíše o to, jak si osobuje právo vystupovat za ČR (Tibet, Ukrajina, Čína) a blamovat nás všude, kam doleze.
Řekl bych, že mnozí z jeho voličů by dnes volili menší zlo, pana knížete Schwarzenberga. Ale škoda plakat nad rozlitým mlékem. Teď jde o to, zbavit se tohoto samolibého grucha co nejdříve.
Mno, já bych tedy neotálel a petici podal. Příliš velký časový interval sbírání podpisů by mohl rozmělnit její důraz. 90 nebo 120 tis. již není takový rozdíl, každopádně stejně jde pouze gesto. Zemana se jen tak nezbavíme, to je jasný!
Re: volila jsem Zemana a volila bych ho znovu, lepší než Kníže!!!!!!
Tehle Zeman se nám fašistům nehodí do krámu.
Re: STATISTIKA PETICE
Tak Ovčáčku , píšeš jako tvůj šéf mluví
Re: Re: STATISTIKA PETICE
Ano,stejně jako mluviš v normálním životě ty,jen tady si beztak hraješ na slušňáčka
My všichni jsme samozřejmě řekli sprosté slovo, většina z nás se i opila, ale také slušná část nás všech by to nedělala v případě, že by jsme byli na pozici prezidenta republiky. Kdo chce chlastat a mluvit sprostě, ať nekandiduje na prezidenta. A na Národní jsem byl ze svého rozhodnutí a sám za sebe, protože mě uráží, že nás reprezentuje hulvát a opilec, který nedokáže rozeznat čtvrtou cenovou skupinu a státnickou funkci.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: Vyjád?ení zobe?uji i na ostatní, což nemusí být pravdou.
Re: Re: volila jsem Zemana a volila bych ho znovu, lepší než Kníže!!!!!!
Jiri Melich
odvolání prezidenta
Odvolání je dost složitá cesta. Za vlastizradu to asi nepůjde (i když jsem přesvědčená,že tento důvod Zeman naplňuje).Ale co odvolání z vážných zdravotních důvodů? Je jasné,že trpí kromě cukrovky a alkoholismu i rozpadem osobnosti?
Re: v této "anketě" mi chybí i možnost volby opaku : podpořte prezidenta
#80: mé jméno není důležité - v této "anketě" mi chybí i možnost volby opaku : podpořte prezidenta
Jméno je důležité,neuvést ho je zbabělost.Otevřete si na vikipedii heslo Prognostický ústav a dobře si to prohlédněte.Tato sebranka nám vládla a v osobě Zemana vládne dál.
Milan Černý
Re: Re: Re: STATISTIKA PETICE
#98: - Re: Re: STATISTIKA PETICE
Médii jsme ovlivňováni všichni, tebe nevyjímaje. Tady nikdo nikoho nepřesvědčí, celá debata je o ničem. Je těžké si přiznat, že jsem volil ožralého narcise, cítím s tebou. Běž spát, dobrou noc.