MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Jaké zájmy hájí? Vy mudrující. Degraduje a zašlapává.
Re: Hanba rudé chátře
#11257: XY - Hanba rudé chátře
Dobrý den,
můžete mi vysvětlit rozdíl mezi lůzou a chátrou?
Děkuji.
Zdeněk Fík
Na otazku, polozenou jednomu z tymu lekaru, kteri se staraji o prezidenta, zda byl nebo nebyl pod vlivem alkoholu pri vystavovani korunovacnich klenotu, odpovedel pouze BEZ KOMENTARE. To o necem vypovida.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re:
Humor je boj s lidskou hloupostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát, ale nikdy v něm nesmíme ustat. Ovšem pozor na zmýlenou - ten, koho považujeme za blbce, považuje za blbce nás. Jde o to nevyvraždit se. ...Jan Werich....:o)))) hezký podvečer vážená paní kočkomilko....
Re: Re: Hanba rudé chátře
#11503: - Re: Hanba rudé chátře
Proč řešíte bezvýznamné? Pochopte raději situaci, do níž nás naše nejvyšší politická vrchnost - prezident a jeho soukmenovci - přivedli? a kam jsme se dostali svým smírem s nimi sami.
To, co si "pán velkomožný" dovolil naposledy, to už hraničí se zdravým rozumem !!! Jenom ovce mohou nečinně přihlížet a přitakat? Snad jen nesvéprávní spoluobčané, neboli ti, kdo to nemají v hlavě v pořádku ! Držme si palce, ať je nás víc a víc ! Posíláme dál a dál... díky, díky !
Re: Re: se nenechájí lidi oblbnout koblihou
#11268: XY - Re: se nenechájí lidi oblbnout koblihou
Ten důvod se nemusí hledat, ten je od začátku známý...
Re: Re:
Bolševici po panu Werichovi šlapali a teď ho citujou - to sou pane Václave Havle parradoxy ...
Re: Re: komanči a čechorusáci mají sraz na Klárově 17.11.
#11445: - Re: komanči a čechorusáci mají sraz na Klárově 17.11.
Blahoslavení chudí duchem......
Re: Re:
Tak ho přestaňte podporovat, nebo to tu zase budete mít!
Re: Re: Re: Re: bojujtu soudruzi ...XY se probudil(a)
#11472: XY - Re: Re: Re: bojujtu soudruzi ...XY se probudil(a)
A jaké i-y se píše ynteligentka
Re: Re: Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti?
#11481: XY - Re: Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti?
Všimněte si, když těm "morálním klenotům" pražské kavárny, zvlhne prach a dochází pára, jak okolo sebe kopou jako chcípající kobyla...
Ta tam je květnatá mluva rádoby slušňáků a nositelů kultůry.
Sprostě nadávají, že by jim i jejich duchovní otec - věčně počůraný pan kníže mohl jejich vulgarismy závidět.
Tu máš čerte kropáč, ukazují, co v podstatě jsou - vulgární, negramotný dobytek...
Re: Re: Re:
Ti vaši "bolševici" Wericha alespoň znají, narozdíl od "fejsbukatých" náctiletých voličů Karla, pro něž jsou vrcholem dramatické tvorby výtvory Mádla a Issové a dalších podobných kavárenských pobudů, jimž Zeman svým lánským proslovem nastavil krásně zrcadlo :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog
#11501: Jan Palach - Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog
Ale kopírovat pan Skácel umí, to mu nemůžete upřít.
Když tady umístí nějaký cizí , okopírovaný odstavec z nějakého článku, tak v něm pravopisné chyby nemívá, jenom v té části, kterou k plagiátu přilepí.
Bylo by dobře si uvědomit, dříve než bude někdo osočovat presidenta, že v Číně byly uzavřeny pro nás prospěšné dohody, o kterých podrobně informuje jednak Svaz průmyslu a dopravy, jednak Hospodářská komora. K našemu překvapení se tyto informace neobjevily v českých médiích, protože česká média úspěchy nezajímají. Význámné dohody i z hlediska čínských investic u nás, protože Čína, je země se 7procentním hospodářským růstem!
Tvrdí se, že v roce 2020 bude největší světovou ekonomikou z hlediska celkového objemu HDP, Když Angela Merkelová osmkrát navštíví Čínu, aby jednak pomohla německým exportérům a jednak získala čínské investice v Německu, tak český prezident vzdor kritice některých, musí dělat totéž, protože v opačném případě by všechny tyto příležitosti získali jiní a my bychom ostrouhali. Čněli bychom jako ostrůvek, který neumí dělat ekonomickou diplomacii a neumí pro své podnikatele zajišťovat nový odbyt, nové investice a samozřejmě i nové pracovní příležitosti.
Re: Re: Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti?
#11491: XY - Re: Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti?
Já myslel že ti jde o slušnost ty trapko bolševická - a ty jména si nech od cesty , stejně nemáš navíc než tady blábolit .
Re: Re: Schwarzenberg
#11362: Terka - Re: Schwarzenberg
Vy v tom máte trošku zmatek . Ten pán v Kyjevě mluvil jménem českých fašistů a na to měl od Kalouska doporučení.
Re: Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti?
#11360: - Re: Re: Jakou váhu má petice, kterou podepisují děti?
Když si otevře zavšivenou tlamu humanista a kdemohkrad havlovského typu - co slovo - to konvalinka...
Bravo nositeli kultůry .
Budiž ti země lehká...
Re:
Víte,že jste mě nepřekvapil?....slovník a IQ podporovatele této petice...bravo...hlupák Vašeho formátu mě nikdy nemůže urazit :o)))))...klidně si ulevte ještě jednou...
Re:
Naprosto souhlasím.Chodím k volbám,nevolil jsem ho.Je mi 53 let a 17.listopad jsem zažil v Praze osobně.Mrzí mně přístup mladých lidí k volbám a zájmu o politické dění.Nic není samosebou,komunisti mi otravovali život dlouho a kreatury jako Miloš Zeman se stále vynořují a část národa jim ještě tleská.Přesto jsem rád,že zde mohu svobodně vyjádřit svůj názor. Petr
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog
#11451: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: prokazatelný lhář, ožrala a demagog
Všeználku, vysvetlete mi pojem "úročná reakce".
Pokud jste se zhlédl v F.L.Věkovi, vlastenče s ručením omezeným, připomínáte mi toho váguse, který vymýšlel nová česká slova.
Cituji z vašeho blábolu - "o jeho trvajícího pohledu" - Was soll das sein?
Vy nám tady vašnosto permanentně kurvíte jazyk český!!!
(o obsahu vašeho stupidního žvástu - jak jinak - ani nemluvě)
(kteří mají asi vrásky na čela)
Vratte se do pomocné školy a něco s tím udělejte.
Vám nevadí, že jste tady těm, kdo považují češtinu za rodný jazyk, za trotla?