MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Petice
Ani nevíte pane Vent jak moc mě potěšil Váš příspěvek! To v člověku stoupne hned hrdost, že přeci jenom u nás žijí lidé inteligentní, kteří dokáží a chtějí reagovat na hulvátství, hloupost a neurvalost. Ještě jednou díky
Davam palec nahoru. Jste jednim z mala diskutujicich, kteri dokazi argumentovat bez vulgarismu a lzi. Mate moji uctu a preji Vam krasny den.
Vážený pane Vente,Vaše petice nic neřeší,udělejte něco propěšnějšího,třeba zajistěte lidem práci a pak budu s Vámi souhlasit.
Zeman je ostuda národa. Není to můj prezident.
Předmět
Ruske kreatury a vlastizradci zeman.kavan.remek.foldyna.kmonicek.klaus.doubrava.veleba atd
Re:
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Zeman je ostuda ceske republiky a v cine zajistuje ksefty ceskym mafianum to same dela v rusku kolaborant a zradce milosi budes jiz brzy koncit papa
Re:
Kde jste vzal takové informace? Nebo jste děd Vševěd?
Ať žije Miloš Zeman!!!
Re: Re:
Tyto informace jsou vsude znamy.pokud tedy umite cist na priznivce prezidente bych tipoval ze jste negramot a spina pak vas tedy lituji
Re:
Bezte uz do haje s vasim prispevkem. Snad mate aspon tolik inteligence, abyste vedel, ze opakovany vtip prestava byt vtipem.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Pozor pisou tady vrazi z kscm kteri obhajujou masoveho vraha gottwalda
KScm .jsou vrazi
Stb vrazi
Lm vrazi
Psvb vrazi
Vb vrazi
Re: Re: Petice
At si kazdy zajisti praci sam ne jste komoussky hovado nebo co
| This discussion has been closed. |
Petice
Stejně, jako za to bojovali generace mých předků, chci žít ve fungujícím demokratickém státě. Předat potomkům pozitivní zkušenosti získané na podkladu českého kulturního dědictví. Nás a naše děti nemohou reprezentovat podvodníci, zrádci a neurvalci. Úkolem vrcholné reprezentace státu na úrovni politické, kulturní a ekonomické je zajistit postupný progres.
Být špatným příkladem či dělat ostudu na jakékoliv politické úrovni je dnes již prostě nemožné ! Svědomí normálního občana bez ohledu na politické názory mne přimělo podepsat tuto petici za odstoupení.
Upozornění profesionílném propagandistům:
čtenáři dokáží rozeznat, které příspěvky jsou od lidí se svědomím, a které jsou politicky cílené. Národ není slepý a hluchý.